07/10/06 cumartesi günü A-milli futbol takimimiz macaristanla karsi karsiya gelecek.sizce bu mac ne olur.maltayi yendik macaristani yenebilirmiyiz???macla ilgili tüm yorumlar buraya.
07/10/06 cumartesi günü A-milli futbol takimimiz macaristanla karsi karsiya gelecek.sizce bu mac ne olur.maltayi yendik macaristani yenebilirmiyiz???macla ilgili tüm yorumlar buraya.
macaristan ilk maçta farklı yenildi 2. maçı farklı aldı
kesin kouşamıyorum ama gruptan çıkmak istiyorsak 1. olarak çıkmak istiyorsak almamız lazım...
...anti-klişe timi...
bu maçı alırız biz macaristanıda yenemezsek artık!!!
köpek gibi savunma yapmazsalar kazanırız yoksa çok zorlanırız
Arkadaslar mili takimin grubundaki rakiplerin cogu kapanan yada savunmaya daha cok onem veren rakipler. ceza sahasina kadar hizli adamlarla gelip yerden kisa paslarla oynamamiz gerekir.
Hey gidi en son Macaristen maclarını hatırlıyorum da ne zevkli maçlardı yaw...Taaa 1996 elemeleriydi...2-0 ve 2-2 bitmişti...2-2 lik maçta geriden gelip beraberliği yakalamışdık yanlış hatırlamıyorsam...Sonucta o puanlarla bi avrupa şampiyonasına katılmıştık..İnşallah şimdi iki maçı da alırız.
En az 1-0 olsun aliriz bu maci...
TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Macaristan eski dönemlerini arasa da son birkaç yıldır büyük bir çıkış içerisinde.
Bu grupta bize sürpriz yapabilecek tek takım olarak görüyorum çünkü güçlerinin yeterince farkında değil kimse
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Kolay maç olacak... Tasalanmayın hiç..
FxY
slm..yeni bir baslik acamadigim icin beklemedim...ve buraya yazmak istedim...
kardesler biz burda...millitakimimiz-malta ile oynadiigi macda takima disardan destek verdik...ve moldova ile oynayacagimiz macdada ayni seyleri tekrarliyacagiz...
genel bilgi icin ya bana ulasin yada sitemize girin...HERSEY VATAN ICIN
www.tur-destek.de.vu
yada LÜTFEN IZLEYIN ve IZLETIN
http://www.youtube.com/watch?v=mtSgBSGVTHg
saygilar
ILKER S. HVI TS
BMN-KAN
bu Mac i mutlaka almaliyiz. Terim'den kadroya Gökdeniz ve Ersen' i katmasini bekliyorum...
Gökdeniz cagirilmis bu sefer. ajansspor da okudum.
Gökdeniz'i bu performansıyla almasaydı artık yuh derdim.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Ersen Martin yerine Hakan Şükür'ü alanlara yuh diyorum.. Servet'i de tekrar milli takıma almakla kendini iyice belli etti yani..
BORDO MAVİ
ersen i hangi akla hizmet çağırmadı ya anlmaak imkansız aurelio lu milli takımı desteklemek içimden gelmiyor
Milli Takımın kadrosu şöyle:
Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe)
Hakan Şükür, Ümit Karan, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Orhan Ak(Galatasaray)
Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez (Beşiktaş A.Ş.)
Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.)
Mehmet Topuz (Kayserispor)
Servet Çetin (Sivasspor)
Özden Öngün (Konyaspor),
Hamit Altıntop, Halil Altıntop (Schalke 04)
Nuri Şahin (Borussia Dortmund)
Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg)
Nihat Kahveci (Villarreal)
--------------------
F.Terim artık kabak tadı vermeye başladı. biri bu herifi durdursun artık milli takımından nefret etmeye başladım. milli takım kimilerinin emeklilik bekleme yeri, kimilerini futbola döndürme merkezi oldu.
6aydır sakat olup oynamayan son Trabzon maçında kuşları avlayan ümitkaran, sezon başından formsuz Şaban, ne oynadığı belli olmayan sabri, ülkenin en mal oyuncularından taraftarlarının bile kıl olduğu orhanak, fenerden kovulan Servet, fenerde oynayamayan Can, oynadığı son milli maçta takımı gereksiz penaltıyla yakan i.üzülmez. kadroda.
daha yazın 2.ligdeykan milli takımın sol kanadında banko oynayan sonra Trabzona gelen MuratOcak, Yunanistanda oynarken kimsenin ne yaptığını, form durumunu bilmezken kurtarıcı olarak milli takıma çağrılan, sonradan Trabzona gelip istikrarlı şekilde ilk 11 oynayan F.Akyel, bu sezon en formda genç oyunculardan Kerim Zengin, son gol kralı Gökhan Ünal, senin büyük dediğin iki takıma içerde dışarda ikişer atmış Ersen Martin, Kayserinin en iyi oyuncusu Bülent, Manisadan Caner, Selçuk... aklıma gelmeyen onlarcası. her biri terimin aldıklarından bin kat daha iyi ve formayı hakedenler değiller mi.
:::TS:::
F.Akyel,Ersen Martin,Gökhan Ünal...bunların suçu ne merak ediyorum.Ya da H.Şükür,İ.Üzülmez,H.Cimşir,V.Demirel,C.Arat,O.Ak,S .Sarıoğlu...bunların artısı ne???Devam Fatih Terim...
şu hakanı nie alıorlar yaww deli oluomm yeter yaa inş. alacaz maçı 0-2
Kazimişi gzas vorert
valla avrupa da 3 maçta 5 gol atıcak bi adam hem de ikisi derbi maçı..anında alırlar kadroya..vestel manisa dan kimsenin kadroya çağrılmamasına acayip üzüldüm..Fatih terim değişmemiş demek ki...
Sabret Ersen Martin
O forma sesin
Bugün sana burun kıvıranlar
Yarın senin gollerinle
Yıkılacaklar...
Sabret Ersen Martin
O forma Senin
Bugün Sana Burun Kıvıranlar
Yarın senin Gollerinle Yıkılacaklar
Olacak Bu taraftar senin sesin
Sabret o forma senin...
işte süper ikil forvet
Fatih Sultan Tekke-Ersen LazMartin...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)