En haz veren demeyeyim ama en etkilendiğim golü Umre dönüşü havalanında Trabzonspor'a attığıydı. Allah yolunu açık etsin, herşey gönlünce olsun... Umarım çok daha güzel gollerini "Uzak Doğu Avrupa'da" atmaya devam eder.
kralımız fatih sultan tekke trabzonspor formasıyla ligimizde muhteşem gollere imza atarak bizlere büyük mutluluklar yaşatarak taraflı tarafsız herkese alemin kralı olduğunu göstermişti...
biliyorum çok fazla ama sizlere en büyük hazzı veren golühangisiydi sultanımızın..
bana en büyük hazzı yaşatan golü fenere 2-1 yenildiğimiz maçta (bkn: c.papila faciası) atmış olduğu kafa golü idi....
yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
En haz veren demeyeyim ama en etkilendiğim golü Umre dönüşü havalanında Trabzonspor'a attığıydı. Allah yolunu açık etsin, herşey gönlünce olsun... Umarım çok daha güzel gollerini "Uzak Doğu Avrupa'da" atmaya devam eder.
En Kral golü Febeye attığı her gol ve de GEnçlere attığı bi kafa golü vardı.
Bir Gün Mutlaka!!
türkiye bulgaristan macında hasanın ortasına iki kişinin ARASINDAN ATTIGI KAFA GOLÜ COK KLAS TI
Malatya macında gol yedikten sonra maç baslar baslamaz orta sahaya yakın bir yerden sol ayagıyla kaleci fevziyi avladığı gol.
Aslında güzel golleri o kadar çok ki
tek kelime FATİH SULTAN TEKKEEEEEEE!!!!!!!
Bence de Malatyaspor macinda orta sahanin biraz ilerisinden attigi gol en güzeli idi.
valla her golü güzeldi ama rüştüye kadıköyde attığı kafa golü harikaydı
Rüştüye Kadıköyde astığı gol manyaktı...
Kralın hafızamda kalan çoooook kral golleri var...ama şu Saraçoğlunda ki kafasının tersi ile 90 a çaktığı (Rüştü'nün madara olduğu ) gol.
Yine aynı sezonda Konya ya attığı aşırtma gol ve Malatya ya attığı ( orta sahadan ) gollll..Daha sayayım mı?
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Milli formayla Avni Aker'de attığı kafa gölü
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
''Bu kadar basit'' diyerek attığı gol hafızalardan silinmeyecek kalitede ve zerafetteydi.
Tabi anlayana
yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
fenere attığı gol müthiş ti bence en güzel golü de oydu
Aslana 1 YTL\'de Bizden(TRABZONSPORLU H.ayvan Severler)
hepsi birbirinden klass
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Onun attığı gollerin tadı bir başkaydı.Hiç birini birbirinden ayırt etmem.Kral kendine yakışan golleri atmaya da devam ediyor.
trabzondaki fb macında 2-3 yapan gol..gelen topa cok ıyı plase ile rustuye sınema bileti armagan etmıstı...
benzerı golu bu sefer kafa ıle saraocglunda atmıslıgı da vardır.
nitekım rustu her fırsatta fatıh tekkeye olan hayranlıgını gostermektedır kanımca onun poziyonlarında saygıdan kıpırdamak istememekte aksine pozisyonu izleyebilecegi en ii yerden izlemek istemektedir...
bence anartosis maçında sakat sakat girip durumu 1-1 e getiren gölü müthişti tavana kadar zıplamıştım(gerçi % 80 golleri akıl dolu)
Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
hatırladıklarımdan en iyi ikisi ...evvelki sene gençleri 1-0 yendiğimiz maçta kafayla attığı gol., bir de malatyaspor maçının son dakikasında durumu 1-1'e getirdiği golü.
fenere kadıköyde attığı kafa golünün dakikasına baktınız mı. belki dikkatinizi çekmemiştir. bir bakın
http://www.youtube.com/watch?v=O7gpj2pzmII
:::TS:::
bence fenere atılan golu kım atarsa atsın bana her zaman haz verıo ama fatıhın fenere attıgı golu bırak trabzonu fenerlıler bıle unutamaz o topun oraya gıdecenı rustuye desen yıne alamazdı o topu
valla rüştüye attığı gol süper inanılmaz ya dk tam 61:00 da kaleye girmiş oha yani
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)