Bekledigimden daha iyi bir Trabzonspor vardi sahada...
Bekledigimden daha iyi bir Trabzonspor vardi sahada...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
adamlarda şansta var bizim takım iyi olmayabilir ama balıktan gol attılar.
Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.
Gayet iyi sanssiz bi gol yedik hucumda ayaklar dolasiyor cunku ilk hedef gol yememekti... Kadir yavas ve agir tamam ama onunde oynayan tam bi acik degil Ozer... Zokora baslarda kotu sonlarda toparladi Burce deisik bi afam henuz erken Colman ikinci yari arizaya baglamazsa iyi yonetiyor takimi Emre yalniz alip goturecek adam degil aman gozunuzu sevim Henrike demeyin ...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
pozisyon yok mubarekler ben 1-0 a raziyim donelim artik gec oldu
Colman yine büyük oynuyor
Çok şanssız gol yedik arkadaş !!
.
bence forvetten önce bu takıma 3 defans lazım. Bu ne la? Aykut tam Bi facia zaten, kadirle olmuyor, yumlu iyi niyetli ama maalesef... Napcaz bilmiyorum
Su Romen'i fena kitlemisler bize. Adam tam Ziya Doganlik.
İlk yarıyı iyi forse ettik bence.
Şanssız bir gol yedik.
Kadir oyuna pek katılmıyor. Adını bir kaç kez duydum sadece.
Bu da diğer arkadaşlarının daha çok yorulması demek.
Şu takıma transfer istemiştik çok şey mi istedik.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Şansa gol attı herifler ya bu kadar mı bozuk olur talihimiz
Gobekten yeterince adam destekliyor. Kanatlar iceri bosuna kat ediyor.
Ya kanatlarin yerini degisinler, yada en azindan bir tanesini cikarsinlar. Cizgiye inebilsek geri cekip gol bulabiliriz.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Bala bir gol yedik. Onun dışında iyiyiz. Bir de golcümüz olsa bazı şeyler farklı olabilirdi.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Sesim kesildi bagirmaktan......taraftarimiz süper VIRAVRUPA ya helal olsun.....ulan kafadan sekti gol oldu...
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yahu böyle bir gol yüzünden elenirsek çok yazık olacak. Geysarayın abarttığı ne var şu takımda abi ya? 1-0 kaybedelim, emin olun biz Trabzonda bunlara sallarız 2 tane ama yemeyiz diyemiyorum malesef
Teşekkürler ADMIN!!!
Malouda bugün çok büyük eksik maalesef. Özer yetersiz.
Bosingwa iyi de, Colman her topu eziyor ve hızlı ileri çıkmamızı engelliyor.
olcan,kadir,burcu oyunda hiç yok ama genede iyi oynadık.
burcu yerine adrian olcan yerine yusuf girmeli... kadiri çıkarıp yerine adam almasakta olur
zokora ve colman ilginç şekilde iyi oynuyor.bi kez daha gördük ki adamlar resmen maç seçiyorlar.olcan ve özerin etkisizliği olmasa gol bulabileceğimizi düşünüyorum.adrian özer değişikliği gol için etkimizi arttırabilir.
from BOGAZIÇI
Janko kadrodamı?yanlışlıklada olsa gol atar belki
Bir de şaşırdığım şey golden sonra çok dağılmadık
özer ve kadir yerine yusuf,adrian değişikliği takıma pozitif etki yapar.
yusuf sol bekte adrian da özerin yerinde.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Mustafa Hoca Aykut'u sol bek oynatıyor diye bir kamyon dolusu eleştiri yapanlar öne çıksın lütfen....
Celustka gibi joker bir adamı gönderenlere allah akıl fikir versin..
Kadir nasıl futbolcu olmuş ? çok basit. Öz evlat kontejanı detected.
Bu kadar yavaş ve hantal bir defans olabilir mi ??
Öte yandan diğer sırıtan futbolcu Mustafa Yumlu.
Zokora cok iyi, Colman iyi, Alex heycanli ama okadarda kötü degil.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)