Ziraat Türkiye Kupasý'nda 4. Tur kura çekimi Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde yapýldý. Ekibimiz Balýkesirspor ile eþleþti.
Müsabaka 3, 4 ve 5 Aralýk tarihlerinde deplasmanda tek maç eleme usulüne göre oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupasý'nda 4. Tur kura çekimi Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde yapýldý. Ekibimiz Balýkesirspor ile eþleþti.
Müsabaka 3, 4 ve 5 Aralýk tarihlerinde deplasmanda tek maç eleme usulüne göre oynanacak.
BMN KOCAELÝ--BMN ANKARA
Lazanat' lý
Yorgunluk açýsýndan deplasman iyi olmadý. Ligde zaten kötüyüz. Avrupa için yine kupada ilerlememiz lazým.
1461 Tranzon'un rakibi Kayserispor olmuþtur..
BMN KOCAELÝ--BMN ANKARA
Lazanat' lý
Diþimize göre bir rakip çýktý sonunda.
Bordomavi.net
Elenirsek kimse þaþýrmasýn.
Ýlk ben dedim birinc![]()
ÖNCE TRABZONSPOR DÝYECEKSÝN…ENDÜSTRÝYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DÝREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBÝMÝZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOÐLU
"Eþit güçte iki takýmýn karþýlaþmasý !
Ev sahibi saha avantajýyla öne çýkýyor. Deplasman büyük oyuncularýný dinlendirip hayal kýrýklýðý bir skor alýrsa þaþýrmam." derdim baþka takýmlý olsam.
Bizim için yedekten gelecek oyuncularýn Janko,Emre,Abdulkadir,Zeki,Soner,Alanzinho'nun perfromanslarý çok önemli olacak bu isimler kadroya girmek için oynarsa maçý farklý alabiliriz. Yinede boþ takým deðil Balýkesir.
Ey Türk Gençliði!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Zor bir rakip cýktý ciddiye almassak Adana Demirspor faciasý gibi skor alýrýz bilginize.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE..
gruplara kaliriz....
TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
þu takýma karþý bile kontra atak oynarýzsýfýr sýfýr yederli
Balýkesir Gençlerbirliði kadar oynayamaz mý?Bence oynar...
o deðilde her sene þikecilerle teþvikçiler elenmesin diye hep içerde ve en kolay kurayý çekiyorlar ne kadar büyük tesadüf deðil mi![]()
1-0.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
þikecilere göre zor kura.balýkesirspor kendi sahasýnda iyi oynayan ve kazanan bir ekip.ciddiye alýnmazsa,ikinci bir adanademir faciasý olabilir
zor rakip ciddiye alýnmazsa facia olur
from BOGAZIÇI
0-0 bitirir penaltilarla geçeriz![]()
adamlarýn üstünlüðünde maç olacaðý kesin ligdeki maçlarýný izlediyseniz bizi elemeleri hiçde sürpriz olmaz.
FOREVER TRABZONSPOR!!!!
Balýkesir iyi takým. yenemiyorsan yenilme mantýðýyla çýkacaðýz. ilk yarýda 4-0 öne geçersek ikinci yarýda bir nebze olsun avantajlý gireriz.
Balýkesirden fazla pas yapabilecek miyiz?Merak ediyorum.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti. KAZIM KOYUNCU
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti. KAZIM KOYUNCU
Facia olmamasý için yenmek zorundayýz..Adamlar tamamen stadý doldururlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE..
Kýsýr bir maç olur...
Balýkesir de Trabzonspor da kapanýr...
Sonuç?
Uzatmalar ve penaltýlarla kim çýkarsa artýk...
Ya nasip![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)