BesinciMevsim Nickli Üyeden Alýntý
aferin.. tebrik ediyorum seni torun.. mükemmel bir yorum yapmissin...
ewt yazacak konu bulamadik...
yasça da büyügümsün.. bir sey demiyorum.. zaten konu açanda kabahat buraya.. oruç tartismasina girmek vardi aslinda..
adamin birinin tüm ramazan boyu konusulan konuyu getirip ramazan biterken belki de cani sikildi diye hiç alakasi olmamasina ragmen trabzonspor la ilgili köseye koymasi ve dedigim gibi simdiden 3 sayfaya ulasmasi.. -hatta özel mesajda analyzer e yazdigim gibi en asagi 6 sayfaya ulasacagini bekliyorum ben- daha önemli bu konulardan... ne yapalim yazacak konu bulamadik iste.. trabzonspor forumunda trabzonspor la ilgili gözlemledigimizi yazdik..
keske 6. hissiniz güçlüymüs, yattara çok süratli oldugu için millet yetisemiyor türü dalga geçen seyler yazacagina su su nedenlerle ben böyle düsünmüyorum yazsaydin..
yoksa sen de sirf mesaj olsun diye mi yazdin buraya? baktin hosuna gitmedi hiç yazmasaydin?
neyse.. evet oruç mevzuu trabzonspor için daha önemli.. adminler silsin bu konuyu zaten saçma sapan atismalarla dolu oruç tutup tutmamayi tartisalim bir 10 sayfa daha.. ramazan bitti ama... neyse.. su foruma girip disardan bakanlar bunlarin akli 12 den sonra çaisiyor yahu ramazan bitti bunlarda yeni baslamis bu tartisma demediyse sasarim!!
Kardes, benim amaçim dalga falan degil; sadece takima zarar verecek hertürlü konunun gereksiz ve yersiz olugunu biraz abartili birazda igneleyici bir sekilde dikkat çekmek.
Oruç konusunda yazdiklarimda ayni tarz. Yorum gerktiren konularda yorum ve elestirimi yaparim. Ancak, bu tür konular tamamen sükülatif göreceli ve bizlerin uzaktan fikir belirtmemizi gerektirecek seyler olmadigi için böyle yazdim.
Bunlar çok ciddi iddalar.Bir takimda düsünülecek ve gündemegetirilecek en son konular. Bu iddalarin oldugu yerde sportif basarinin olmasiçok zor. GS'nin son senelerdeki basarirsizliginin altinda yatan gerçek sebeb bu idalardir.Geçen yillarda ayni seyler bizde yazilip çizilmedimi?Hami nasil takimdan uzaklastirildi?Ogün konusu böyle islenmedimi? HattaFatihhakkinda ayni seyler yazilmadimi? Bütün bunlarin sonucunda kim kazandi?
Bu tarihi takimilütfen yipratmayalim sadece ve sadece destek olalim.