Sayfa 10 Toplam 33 Sayfadan BirinciBirinci ... 8 9 10 11 12 20 ... SonuncuSonuncu
Toplam 806 adet sonuctan sayfa basi 226 ile 250 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Trabzonspor Yönetimi TFF'ye Baþvurdu! TFF Yön.Kur. Reddetti. Sýra Tahkim'de!

SEDAT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    43

* IHO efendi insan bir tane sözünü tutar !
    Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & Þahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMÝZ82

ibrahim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    35

Standart AW: Trabzonspor Yönetimi TFF'ye Baþvuruyor

Bu ara baþlýklara taktým. Þunun sonuna M ve U harflerini ekleseniz dahamý uygun olur sizce?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takýmým TRABZONSPOR
    Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adý kaldý, onu gören yok.
    Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

memozcan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

belki baþkan bayramdan sonra derken 29 ekim cumhuriyet bayramýný kastetmiþ olabilir.. bekleyelim bakalým.. þunun þurasýnda biþey kalmadý
    Attan inip eþeðe bindik!

Muhammet Kalkýþým - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    38

Yarýn Kadri Baba'mýzýn cenaze merasimi ve UEFA Avrupa Ligi müsabakasý engelleyecek, Cuma da zaten gidecek bir yurtdýþý ülke bulur Demirören fenerasyonu, olmadý baþka bir þey çýkar. Suni gündemler revaçta bu sýralar.

Verilecek dilekçe birkaç sayfadan oluþacakken, bu sayfalarý oturduðumuz yerden bizzat kendimiz bile doldurabilecekken, TS Baþkaný mýdýr aciz olan?

Evet, acizdir. Evet, niteliksiz ve meziyetsizdir. Evet, mutlak icazeti beklemektedir. Kýlcal damarlarýmýza dek siyaseti iliþtirmiþtir.

Bekleyin daha siz. Bekleyin yargýtayý, bekleyin seçimleri, bekleyin borsa manipulasyonlarýný, bekleyin sermaye patronlarýný hakkýnýzý versin diye.

Ne de olsa þunun þurasýnda birþey kalmadý. Salý sallanýr, çarþamba çarþafa dolanýr, perþembe periþanlýk, cuma mübarek gün.

2 buçuk seneye yaklaþan bu mücadelede hâlâ "Bekleyin" çaðrýsý yapanlarýn samimiyetine zerre kadar inanmýyorum.

Kimse bize hakkýmýzý biz diretmeden vermeyecek. Anlamýyor musunuz hâlâ?

Karþý çýkan da bana özel mesaj yoluyla ulaþsýn. Daha fazla ceza almak istemiyorum bu forumdan.
    https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nihat Günay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    47

ÝHO;

Go Home...
    Adalet Yoksa, Barýþ da Yok...

oflupisiko - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alýntý konyalý61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merak etmeyin kimse hele hele ts baþkaný takýmýn hakkýný gasp etme davranýþý içinde deðil. ayrýca kendi adýnýza konuþun bence iho ve yönetimin asýl gayesi tamda takýmýn hakkýný korumak. ama siz onlar kadar iþin içinde deðilsiniz. belki olsanýz bunun bu kadar kolay olmadýðýný anlayacaktýnýz.

ayrýca ts'nin en önemli taraftar gruplarýndan birinde sizin konumunuzdaki biri bizim takýmýmýzýn baþkaný ve yönetimi için böyle yaklaþýmda bulunmamalý bütünleþtirici olmalý diye düþünüyorum.

iho benim baþkaným deðil diyenler
    sanýrým son seçimde iho baþkan seçildi destek ol, eleþtir ama böyle ayrýþtýrýcý olma..

o kupayý iho getiremezse kimse getiremez...

allah aþkýna ya 2 ay oldu cas karar vereli þike kesinleþti bunun dönüþü yok þikenin cezasý belli bunu artýk cas bile degiþtiremez..

ne bekliyor büyük baþkan ? takýmýn menfaatleri ne ? aziz yýldýrýma kurulan küresel komplo gibi birþey mi yada þikebahcenin castan ülke menfaatleri icin vazgecmesi gibi birþey mi bu ?

Kadir - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskiþehir

bizim baþkan adeta böyle bir adam.

arifberkay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Kolpaçino....

Ý. SARAL - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    39

Alýntý Kadir Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Trabzonspor'un yaptýðý transferlerin kampa yetiþtiði, tarihte ilk defa görüldü.

alone_6161 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    46

Alýntý Kadir Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Valla Hacýosmanoðlu kurusýký bile deðil. Neden derseniz ara ara haberlerde okuruz, kurusýkýlarý bazý müdahelelerle gerçek tabancaya çeviren suç örgütlerini. Hacýosmanoðlu'na ne dersen de, nasýl müdahale edersen et, siyasetin oyuncaðý olmuþ bir kere.
    Marka deðerini sevdiðimin Türk futbolu....

Yönetim Kurulu Mollasalihoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

merak etmeyin kimse hele hele ts baþkaný takýmýn hakkýný gasp etme davranýþý içinde deðil. ayrýca kendi adýnýza konuþun bence iho ve yönetimin asýl gayesi tamda takýmýn hakkýný korumak. ama siz onlar kadar iþin içinde deðilsiniz. belki olsanýz bunun bu kadar kolay olmadýðýný anlayacaktýnýz.

ayrýca ts'nin en önemli taraftar gruplarýndan birinde sizin konumunuzdaki biri bizim takýmýmýzýn baþkaný ve yönetimi için böyle yaklaþýmda bulunmamalý bütünleþtirici olmalý diye düþünüyorum.

sanýrým son seçimde iho baþkan seçildi destek ol, eleþtir ama böyle ayrýþtýrýcý olma..

Özellikle " ama siz onlar kadar iþin içinde deðilsiniz." kýsmýna istemsiz olarak güldüm.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarýna aykýrý bir mesaj veya kullanýcý gördüðünüzde, Kullanýcý Panelinde bulunan sekmesine týklayarak ilgili mesajý raporlamanýzý sizlerden rica ederiz.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Bu kaçýncý yalan... Bu kaçýncý oyalama...

Ender Kuyumcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    48

Ýnsanlara kupamýzý vermeyen baþbakan, yok MAA yok YD diye kendinizi kandýrmayýn diyoruz; siyaset yapýyorsun diyorlar.

ÝHO seçilmeden önce kupa 1 ayda gelecek, bu benim namus borcum dedi ve gerekli her türlü baþvuruyu yapacaðým dedi ama buna raðmen yaptýðý tek þey aziz'e sallamak (ki onu da býraktý) ve fb taraftarýný övmek, bunun niyeti bizi oyalamak diyoruz ; ama söz verdi, siz ÝHO'yu sevmiyorsunuz diyorlar.

Derdi Trabzonspor'un gasp edilen haklarýnýn temini ve þikecilerin küme düþürülmesi olanlarýn söylediklerimizi anladýklarýný umut ediyorum.

Bir de Sadri Þener'den beteri gelmez diyordum, iþte o konuda yanýlmýþým.
    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Þampiyonu TRABZONSPOR Taraftarý

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Ünal Er - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    51

Ýlla bu adamýn vermesimi gerekiyor dilekçeyi. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaþý olarak böyle bir dilekçe veremiyormuyum...Yada TS kongre üyesi veremiyormu? Nasýl bir baþvurmadýr ki bu sadece baþkan yapabiliyor? Bizim burdaki avukat arkadaþlar aydýnlatabilirse sevinecez
    SÖZ KONUSU VATAN ÝSE GERÝSÝ TEFARRUATTIR
    SAVAÞ, BAÐIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CÝNAYETTÝR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taþcýoðlu--egemen--selçuk-galatasaray

Ender Kuyumcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    48

Alýntý Ünal Er Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýlla bu adamýn vermesimi gerekiyor dilekçeyi. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaþý olarak böyle bir dilekçe veremiyormuyum...Yada TS kongre üyesi veremiyormu? Nasýl bir baþvurmadýr ki bu sadece baþkan yapabiliyor? Bizim burdaki avukat arkadaþlar aydýnlatabilirse sevinecez

Bu baþvuruyu kurumsal yapmak gerekiyor çünkü hakký çalýnan ve hakkýnýn verilmesi gereken Trabzponspor.

Resmi olarak da kulübün temsilcisi baþkan ve yöneticilerdir.

Kiþisel baþvuru hakkýmýz maalesef mevcut deðil. Zaten olsaydý ben þahsen Trabzonspor Þampiyonlar Ligi'ne alýndýðý gün bu baþvuruyu yapmýþtým.
    Konu Ender Kuyumcu tarafýndan (24.10.2013 Saat 11:30 ) deðiþtirilmiþtir.
    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Þampiyonu TRABZONSPOR Taraftarý

Cezalý Üye
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    36

Alýntý Mollasalihoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Özellikle " ama siz onlar kadar iþin içinde deðilsiniz." kýsmýna istemsiz olarak güldüm.
    hayýrdýr tff baþkanýyla tahkim kurulu baþkanýyla siyasi dinamiklerle sen mi görüþüyorsun? eylemse protestoysa elinden geleni yapmaksa bunlarý her tsli yapýyor zaten. yapmalý da.. yapmaya deva edecekte..

bürokrasi ve yöntem olarak içinde deðilsin tabi iþin.. olaný biteni tahmin ediyorsun sadece..
    sen ts yönetim kurulundasýn da bizim mi haberimiz yok ?

daha önce söyledim çok eleþtirildim gene söylüyorum o kupa gelecek.

ama iþ pazardan iki kilo peynir alma iþi deðil..

yönetime ihoya vurmayý býrakýn dýþardan gören birbirine düþmüþ bir ts görmesin..
    Konu Tufan AYAN tarafýndan (24.10.2013 Saat 11:30 ) deðiþtirilmiþtir.

Derin Trabzon - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alýntý SEDAT Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Efendi mi ? Ýnsan mý ?

Þu iho yu hala savunanlar varya, dar aðacý kurup asasým geliyor.

aziz yýldýrýmdan bile bu kadar nefret etmiyorum!

bizde diyoruz ki bu kuþ beyinli þikebahçeliler hala azize nasýl inanýyor, ulan bizimkilerin ondan farklarý ne, iho ya inanmak çok mu farklý?
    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
    -Tabi lan manyakmýsýn.

Travelair - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Eski baþkan Demirören'in tavrýndan sonra "Ama bize söz vermiþti" dedi ve çýktý iþin içinden. Bir söz de þimdiki baþkan aldýysa vay halimize
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
    Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Trabzonspor Kongre Üyesi
    þenol.08.borçkalý - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    44

hayýrdýr tff baþkanýyla tahkim kurulu baþkanýyla siyasi dinamiklerle sen mi görüþüyorsun? eylemse protestoysa elinden geleni yapmaksa bunlarý her tsli yapýyor zaten. yapmalý da.. yapmaya deva edecekte..

bürokrasi ve yöntem olarak içinde deðilsin tabi iþin.. olaný biteni tahmin ediyorsun sadece..
    sen ts yönetim kurulundasýn da bizim mi haberimiz yok ?

daha önce söyledim çok eleþtirildim gene söylüyorum o kupa gelecek.

ama iþ pazardan iki kilo peynir alma iþi deðil..

yönetime ihoya vurmayý býrakýn dýþardan gören birbirine düþmüþ bir ts görmesin..
    madem bu kadar konuya hakýmsýnýz , neden hala basvuru yapýlmadýðýný ACIKÇA söyleyebilirmisiniz ??

Merak ediyorum.Ne söyleyeceðinizi ??

Bu arada BMN içinde kullandýðýmýz bir söz var..

ÖNCE TRABZONSPOR DÝYECEKSÝN !!

bu sözün tercümesi : sözkonusu trabzonspor ise;

bürokrasi , siyasi dinamikler , peynir ,yöntem , tahmin , tff vss...LERÝN ÖNEMÝ YOKTUR...
    þike alemine meze olmayacaðýz..!!

Derin Trabzon - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alýntý Þenol Dayaloðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    madem bu kadar konuya hakýmsýnýz , neden hala basvuru yapýlmadýðýný ACIKÇA söyleyebilirmisiniz ??

bürokrasi , siyasi dinamikler , peynir ,yöntem , tahmin , tff vss...LERÝN ÖNEMÝ YOKTUR...
    Ben söyleyeyeim PADÝÞAH tan öyle emir geldi, ama bunlarýn iþine gelmez, açýklayamazlar, kývýrýrlar, saða sola saldýrýrlar.

Saray soytarýlarý her zaman padiþahýn dediðini yapar, olayýn izahý budur, o kadar! Bitti! Lamý cimi yok!

Ýho nun resmi baþvuru yapamamasýnýn nedeni siyasetin verdiði emirdir, buda Kuran ayeti kadar kesindir.

Ýnanýrsanýz ekime inanmazsanýz aralýða kadar, bu böyledir!
    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
    -Tabi lan manyakmýsýn.

Cezalý Üye
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    36

Alýntý Þenol Dayaloðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

benim edindiðim bilgiye göre gerek siyasi kanat gerek uefa gerek kupanýn ts'ye iadesini istiyor.kiþiler hakkýnda usul düzenlenmesi tamamlanmak üzere yaklaþýk üç hafta sonra karar verilecek. . trabzonspor yönetim kurulu tff'nin yakýn zamandaki geliþmelerden sonra tescil iptal etmek zorunda kalacaðýný bildiði için kupayý biz istemedik kendi pisliklerini kendileri temizleyecekler inancýný taþýyor. baþvuru yapsa bile formalitede kalýr þu anda.

þurada arada kalýyorlar siyasi erkler fenerden kupayý alýn ama düþmesin diyor. bunu kapital kurumlarda baskýyla söylüyor. ama uefa kanadý deðiþen 58. maddeden dolayý çok rahatsýz. uefa küme düþürmek için yargýtay kararýndan sonra her þeyiyle dava bitince herkes kesin olark son hakkýný kullanmýþ olunca devreye girecek. ama buna gerek kalmaz umarým.
    süreç kesinlikle ts lehine ama beklediðimizden uzun sürecek.
    bu zaman diliminde biz takýma yönetime destek olup eylemlerimizi devam ettirelim. don kiþotluða gerek yok. çok fazla bileþeni var bu iþin.
    ayrýca ben ilk sözün ts olduðunu kimseden öðrenmem çok þükür.

azizin çakallarýný nasýl ts baþkanýný destekleyen adamlarla eþ tutarsýnýz? onu da anlamýyorum.

uefanýn süreç geliþtirme biriminde çalýþan end. mühendisi kanadalý bir meslektaþým var. kaynaðým odur.
    Konu Tufan AYAN tarafýndan (24.10.2013 Saat 13:47 ) deðiþtirilmiþtir.

alone_6161 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    46

Kusura bakma da mesajýn, kendi açýmdan çok yüksek mizahi deðer taþýmakta. Özellikle son cümlesi kahkaha atmama sebep oldu. Hacýosmanoðlu'nda olup baþka hiçkimsede olmayan özellik nedir de böyle bir cümle kurdunuz cidden merak içindeyim. Açýklayabilirseniz çok memnun olacaðým. Baþkanlýk koltuðuna oturacak, siyasilerin kuklasý olmayan, her gerçek Trabzonsporlu o kupayý getirecek güce sahiptir. Yapýlacak iþ 2-3 sayfalýk dilekçe ile tff ve tahkim kuruluna baþvurmak, gelecek cevaplara göre de CAS'a gitmek. Bu kadar basit. Ha diyorsan o dilekçeyi Hacýosmanoðlu'ndan baþka kimse yazamaz o baþka.
    Marka deðerini sevdiðimin Türk futbolu....

uzungöllü - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alýntý SEDAT Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tutmadýðýný nerden çýkarýyorsun renktaþ?

Ahmet AYDIN-28 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun

Kupanýn gelmesini siyasi, ekonomik, sosyal vb. gerekçelerle geciktirenlerin VE bu geciktirenlere -AYNI GEREKÇELERLE BÝLÝNÇLÝ OLARAK- destek verenlerin ister Trabzonlu/Trabzonsporlu olsun, ister þikeciler olsun Allah binbir türlü belasýný versin, iki cihanda iki yakalarý biraraya gelmesin Ýnþallah!!!
    Emre AYGÜN, Aliþen KANDÝL, Ergin KELEÞ, Yusuf KURTULUÞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barýþ MEMÝÞ, Kadir KELEÞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yönetim Kurulu Mollasalihoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Derdimiz ayný.

Konuyla alakasýz bütün mesajlar silinmiþtir.

Lütfen konu dýþýna çýkmayalým ve ikili tartýþmalara girmeyelim.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarýna aykýrý bir mesaj veya kullanýcý gördüðünüzde, Kullanýcý Panelinde bulunan sekmesine týklayarak ilgili mesajý raporlamanýzý sizlerden rica ederiz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)