* IHO efendi insan bir tane sözünü tutar !
* IHO efendi insan bir tane sözünü tutar !
Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & ÞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMÝZ82
Bu ara baþlýklara taktým. Þunun sonuna M ve U harflerini ekleseniz dahamý uygun olur sizce?
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Milli Takýmým TRABZONSPOR
Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adý kaldý, onu gören yok.
Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
belki baþkan bayramdan sonra derken 29 ekim cumhuriyet bayramýný kastetmiþ olabilir.. bekleyelim bakalým.. þunun þurasýnda biþey kalmadý![]()
Attan inip eþeðe bindik!
Yarýn Kadri Baba'mýzýn cenaze merasimi ve UEFA Avrupa Ligi müsabakasý engelleyecek, Cuma da zaten gidecek bir yurtdýþý ülke bulur Demirören fenerasyonu, olmadý baþka bir þey çýkar. Suni gündemler revaçta bu sýralar.
Verilecek dilekçe birkaç sayfadan oluþacakken, bu sayfalarý oturduðumuz yerden bizzat kendimiz bile doldurabilecekken, TS Baþkaný mýdýr aciz olan?
Evet, acizdir. Evet, niteliksiz ve meziyetsizdir. Evet, mutlak icazeti beklemektedir. Kýlcal damarlarýmýza dek siyaseti iliþtirmiþtir.
Bekleyin daha siz. Bekleyin yargýtayý, bekleyin seçimleri, bekleyin borsa manipulasyonlarýný, bekleyin sermaye patronlarýný hakkýnýzý versin diye.
Ne de olsa þunun þurasýnda birþey kalmadý. Salý sallanýr, çarþamba çarþafa dolanýr, perþembe periþanlýk, cuma mübarek gün.
2 buçuk seneye yaklaþan bu mücadelede hâlâ "Bekleyin" çaðrýsý yapanlarýn samimiyetine zerre kadar inanmýyorum.
Kimse bize hakkýmýzý biz diretmeden vermeyecek. Anlamýyor musunuz hâlâ?
Karþý çýkan da bana özel mesaj yoluyla ulaþsýn. Daha fazla ceza almak istemiyorum bu forumdan.
ÝHO;
Go Home...
Adalet Yoksa, Barýþ da Yok...
allah aþkýna ya 2 ay oldu cas karar vereli þike kesinleþti bunun dönüþü yok þikenin cezasý belli bunu artýk cas bile degiþtiremez..
ne bekliyor büyük baþkan ? takýmýn menfaatleri ne ? aziz yýldýrýma kurulan küresel komplo gibi birþey mi yada þikebahcenin castan ülke menfaatleri icin vazgecmesi gibi birþey mi bu ?
Marka deðerini sevdiðimin Türk futbolu....
Bu kaçýncý yalan... Bu kaçýncý oyalama...
Ýnsanlara kupamýzý vermeyen baþbakan, yok MAA yok YD diye kendinizi kandýrmayýn diyoruz; siyaset yapýyorsun diyorlar.
ÝHO seçilmeden önce kupa 1 ayda gelecek, bu benim namus borcum dedi ve gerekli her türlü baþvuruyu yapacaðým dedi ama buna raðmen yaptýðý tek þey aziz'e sallamak (ki onu da býraktý) ve fb taraftarýný övmek, bunun niyeti bizi oyalamak diyoruz ; ama söz verdi, siz ÝHO'yu sevmiyorsunuz diyorlar.
Derdi Trabzonspor'un gasp edilen haklarýnýn temini ve þikecilerin küme düþürülmesi olanlarýn söylediklerimizi anladýklarýný umut ediyorum.
Bir de Sadri Þener'den beteri gelmez diyordum, iþte o konuda yanýlmýþým.
Ýlla bu adamýn vermesimi gerekiyor dilekçeyi. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaþý olarak böyle bir dilekçe veremiyormuyum...Yada TS kongre üyesi veremiyormu? Nasýl bir baþvurmadýr ki bu sadece baþkan yapabiliyor? Bizim burdaki avukat arkadaþlar aydýnlatabilirse sevinecez
SÖZ KONUSU VATAN ÝSE GERÝSÝ TEFARRUATTIRSAVAÞ, BAÐIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CÝNAYETTÝR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taþcýoðlu--egemen--selçuk-galatasaray
Bu baþvuruyu kurumsal yapmak gerekiyor çünkü hakký çalýnan ve hakkýnýn verilmesi gereken Trabzponspor.
Resmi olarak da kulübün temsilcisi baþkan ve yöneticilerdir.
Kiþisel baþvuru hakkýmýz maalesef mevcut deðil. Zaten olsaydý ben þahsen Trabzonspor Þampiyonlar Ligi'ne alýndýðý gün bu baþvuruyu yapmýþtým.
Konu Ender Kuyumcu tarafýndan (24.10.2013 Saat 11:30 ) deðiþtirilmiþtir.
hayýrdýr tff baþkanýyla tahkim kurulu baþkanýyla siyasi dinamiklerle sen mi görüþüyorsun? eylemse protestoysa elinden geleni yapmaksa bunlarý her tsli yapýyor zaten. yapmalý da.. yapmaya deva edecekte..
bürokrasi ve yöntem olarak içinde deðilsin tabi iþin.. olaný biteni tahmin ediyorsun sadece..
sen ts yönetim kurulundasýn da bizim mi haberimiz yok ?
daha önce söyledim çok eleþtirildim gene söylüyorum o kupa gelecek.
ama iþ pazardan iki kilo peynir alma iþi deðil..
yönetime ihoya vurmayý býrakýn dýþardan gören birbirine düþmüþ bir ts görmesin..
Konu Tufan AYAN tarafýndan (24.10.2013 Saat 11:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Efendi mi ? Ýnsan mý ?
Þu iho yu hala savunanlar varya, dar aðacý kurup asasým geliyor.
aziz yýldýrýmdan bile bu kadar nefret etmiyorum!
bizde diyoruz ki bu kuþ beyinli þikebahçeliler hala azize nasýl inanýyor, ulan bizimkilerin ondan farklarý ne, iho ya inanmak çok mu farklý?
Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmýsýn.
Eski baþkan Demirören'in tavrýndan sonra "Ama bize söz vermiþti" dedi ve çýktý iþin içinden. Bir söz de þimdiki baþkan aldýysa vay halimize
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
madem bu kadar konuya hakýmsýnýz , neden hala basvuru yapýlmadýðýný ACIKÇA söyleyebilirmisiniz ??
Merak ediyorum.Ne söyleyeceðinizi ??
Bu arada BMN içinde kullandýðýmýz bir söz var..
ÖNCE TRABZONSPOR DÝYECEKSÝN !!
bu sözün tercümesi : sözkonusu trabzonspor ise;
bürokrasi , siyasi dinamikler , peynir ,yöntem , tahmin , tff vss...LERÝN ÖNEMÝ YOKTUR...
þike alemine meze olmayacaðýz..!!
Ben söyleyeyeim PADÝÞAH tan öyle emir geldi, ama bunlarýn iþine gelmez, açýklayamazlar, kývýrýrlar, saða sola saldýrýrlar.
Saray soytarýlarý her zaman padiþahýn dediðini yapar, olayýn izahý budur, o kadar! Bitti! Lamý cimi yok!
Ýho nun resmi baþvuru yapamamasýnýn nedeni siyasetin verdiði emirdir, buda Kuran ayeti kadar kesindir.
Ýnanýrsanýz ekime inanmazsanýz aralýða kadar, bu böyledir!
Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmýsýn.
benim edindiðim bilgiye göre gerek siyasi kanat gerek uefa gerek kupanýn ts'ye iadesini istiyor.kiþiler hakkýnda usul düzenlenmesi tamamlanmak üzere yaklaþýk üç hafta sonra karar verilecek. . trabzonspor yönetim kurulu tff'nin yakýn zamandaki geliþmelerden sonra tescil iptal etmek zorunda kalacaðýný bildiði için kupayý biz istemedik kendi pisliklerini kendileri temizleyecekler inancýný taþýyor. baþvuru yapsa bile formalitede kalýr þu anda.
þurada arada kalýyorlar siyasi erkler fenerden kupayý alýn ama düþmesin diyor. bunu kapital kurumlarda baskýyla söylüyor. ama uefa kanadý deðiþen 58. maddeden dolayý çok rahatsýz. uefa küme düþürmek için yargýtay kararýndan sonra her þeyiyle dava bitince herkes kesin olark son hakkýný kullanmýþ olunca devreye girecek. ama buna gerek kalmaz umarým.
süreç kesinlikle ts lehine ama beklediðimizden uzun sürecek.
bu zaman diliminde biz takýma yönetime destek olup eylemlerimizi devam ettirelim. don kiþotluða gerek yok. çok fazla bileþeni var bu iþin.
ayrýca ben ilk sözün ts olduðunu kimseden öðrenmem çok þükür.
azizin çakallarýný nasýl ts baþkanýný destekleyen adamlarla eþ tutarsýnýz? onu da anlamýyorum.
uefanýn süreç geliþtirme biriminde çalýþan end. mühendisi kanadalý bir meslektaþým var. kaynaðým odur.
Konu Tufan AYAN tarafýndan (24.10.2013 Saat 13:47 ) deðiþtirilmiþtir.
Kusura bakma da mesajýn, kendi açýmdan çok yüksek mizahi deðer taþýmakta. Özellikle son cümlesi kahkaha atmama sebep oldu. Hacýosmanoðlu'nda olup baþka hiçkimsede olmayan özellik nedir de böyle bir cümle kurdunuz cidden merak içindeyim. Açýklayabilirseniz çok memnun olacaðým. Baþkanlýk koltuðuna oturacak, siyasilerin kuklasý olmayan, her gerçek Trabzonsporlu o kupayý getirecek güce sahiptir. Yapýlacak iþ 2-3 sayfalýk dilekçe ile tff ve tahkim kuruluna baþvurmak, gelecek cevaplara göre de CAS'a gitmek. Bu kadar basit. Ha diyorsan o dilekçeyi Hacýosmanoðlu'ndan baþka kimse yazamaz o baþka.
Marka deðerini sevdiðimin Türk futbolu....
Kupanýn gelmesini siyasi, ekonomik, sosyal vb. gerekçelerle geciktirenlerin VE bu geciktirenlere -AYNI GEREKÇELERLE BÝLÝNÇLÝ OLARAK- destek verenlerin ister Trabzonlu/Trabzonsporlu olsun, ister þikeciler olsun Allah binbir türlü belasýný versin, iki cihanda iki yakalarý biraraya gelmesin Ýnþallah!!!
Emre AYGÜN, Aliþen KANDÝL, Ergin KELEÞ, Yusuf KURTULUÞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barýþ MEMÝÞ, Kadir KELEÞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......
Derdimiz ayný.
Konuyla alakasýz bütün mesajlar silinmiþtir.
Lütfen konu dýþýna çýkmayalým ve ikili tartýþmalara girmeyelim.
BordoMavi.Net Forum Kurallarýna aykýrý bir mesaj veya kullanýcý gördüðünüzde, Kullanýcý Panelinde bulunansekmesine týklayarak ilgili mesajý raporlamanýzý sizlerden rica ederiz.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)