Aşcısı yamağı para verdimi vermedimi belli değilde göreve geldiklerinde yöneticiler şahsi üzerlerinden 35 milyon tl civarı kredi çekip oyuncuların alacaklarını ödediler.bir kaç tanede serbest kalacak oyuncular vardı bunlarında paralarını ödediler.bu ödemeler lahana yaprağıyla olmuyor.daha 1 hafta önce 2 tane sponsorluk anlaşmaları yaptılar bu anlaşmalardan 4-5 milyon tl civarı para girdi kulübe.biraz araştırıpta yazın.2015 yıl sonuna kadar tüm gelirler temlikli.hani bunun suçlusu Hacıosmanoğlu değil bunuda bi köşeye not edin.
Arkadaşlar,
Bunu size 2 ay evvel ernst&young raporunu konuşurken söyledim.
Orada bizim kulübe soruyorlar "bu borçları nasıl ödeyeceksin" diye,
Cevaben "1461'i 20 milyon'a satarız" gibi şeyler söylüyorlar. Çünkü ne kredi çekebiliyoruz, ne de hisse satabiliyoruz.
Satarlar mı ? Orası hiç belli olmaz,
Ekonomik durum felaket iken 3 tane topçuya 1 yıllık 20 milyon TL verdi bu yönetim.
StopMatchFixing.Com
Trabzonspor'u parası ve arkası olan değil Futboldan anlayan insanlar yönetsin diyoruz ama bu lafta kalıyor.
Secimlerde ''Futboldan Anlaması gerekir'' diye bir seçenek yok.Arkası güçlü olan bir sekil kazanıyor,sonra kendi zevkine ve çıkarlarına göre transferler yapıyor ve kulübü borç batağına sokuyor.
Tabi bu transfer olayları cok farklı.Savcıların Sikeden sonra bu Transfer işlerinede bir el atması lazım.Bir cok saçma sapan transfer,bazı yöneticilerin ceplerine extra para gittiği için yapılıyor.Bunuda henüz kimse bilmiyor.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
1461'i biraz zor satarlar. Kendileri satmak ister ama satamazlar , hele 20 milyon TL çok zor. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin ama kulüplerin bulundukları şehirden taşınma yasağı var. 1461 o zaman kim alır, Trabzon'da ikinci bir takım için bu kadar para veren çıkar mı ?
2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
1461 Trabzon satılmasın.satılmamalı bence.
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Gökhan nerelerdesin birader sen![]()
Ekonomik durum kötü ama kardeşim o aldığımız 3 topçunun büyük katkılarıyla habire maç kazanıyoruz.o topçular alınmasa geçen seneki kadronun aynısı maç falan kazanamaz bunuda biliyorsun dimi.sözün özü 20 milyon tl'lik risk alındı fakat şu ana kadar alınan bu risk tutmuştur.
batırdın kulübü sadri!!
Öyle biri çıkıp 1461'i alıp bir de planlı ve sabırlı bir şekilde yol alırsa ortaya başarılı bir kulüp çıkarabilir , keşke çıksa da bizimkiler belki örnek alırlar . Şehirde iki takım arasında bu saatten sonra rekabet oluşacağını sanmıyorum.Rekabetin bir geçmişi olmalı.
Neyse bunlar varsayımsatamazlar 1461'i diye düşünüyorum.
2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Mustafa hoca olmasaydı beleşe devredecektik zaten. Emek verip adam ettiğimiz futbolcuları (en az beş-on geleceği parlak ismi artı Yusufun bonservisini) almak şartıyla satılabilir. Sırf tff birinci ligde oynama hakkı bile 20 milyon eder bu takımın.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
O 3 topçudan biri maçların yarısında yedekti, diğeri daha yeni oynamaya başladı, en meşhur olan 3. için ise ilk haftalar neler neler söyledik.
Önümüzdeki sene içinde 110 milyon TL ödeme yapmamız gerekiyor, kredi çekemiyoruz, hisse satamıyoruz, gelirlerimizin tamamı temlikli, topçu satamıyoruz.
Bu sene yapılacak olan genç topçularla şansımızı denemek olmalıydı, riske edebileceğimiz bir 20 milyon TL'miz yok çünkü. Topçuların 2'si yaşlı biri de çok genç sayılmaz. Yani o 20 milyon TL'nin geri dönüşü de olmayacak.
Sadri Şener için ise söyleyecek sözüm kalmadı. Bir kulüp 2 senede nasıl bu kadar borçlandırılabiliyor, aklım mantığım almıyor.
StopMatchFixing.Com
1461'i satacak kadar cahiller, evet. Yalnız 1461 bekledikleri maddi kaynağı sağlayamaz.
Belki tanıdık bir isme, siyasi baskılarla, beklentilerine yakın bir rakama yıkabilirler...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
sadri şenere '' başkanım trabzonsporun 100 milyon borcu v armış .bu çok değil mi '' dediklerinde ''napacam parayı borcumuz varsa gelirimizde var. para harcanmak içindir. gençlerbirliğinin parası var da noluyor.bizim borcumuz var ama başarımız kupamız var '' demişti. kına yakar şimdi.kulüp iflas etti edecek. gelen başkan da icraat yapar deyip kulübün değerlerini satmaya kalkışıyor. yazıklar olsun bu kulübü bu hale düşürenlere..
"Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yıllardır yazıyorum yazmaya da devam edeceğim...
Bizler taraftar olarak oturup aynaya bakacağız.Biz ne istiyoruz diye.Özemi döneceğiz yoksa her gelen yönetimden yıldız oyuncu bekleyip battık batıyoruz naralarımı atacağız ?
Önce bunun kararını vermemiz lazım...
Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Bu kulüp batıyor galiba.Şike ile uğraşırken kulüp elden gidiyor.Şike konusunu hayırlısıyla bitirsekte bu borçlara hedeflensek.
Eski kullanıcı adım:Nurver
iho tam truva ati cikti icimize bari satiyorsa sevdigi fb taraftarina satsin. Insan sirf koltuga oturmak icin yalan atarak gelinirmi maddi konulari bilmiyormuydu planin yoksa neden geldi. 1461 satsin sonra oradan yusufu 6 milyon bonservis ödesin tam güzel olur. Trabzonspor parasini yemeyen keriz
Ekonomik anlamda yeniden yapilanma sart. Yonetim bir program ortaya koymali. Taraftarin gucune de guvensinler. Takimi bu taraftar ayaga kaldiracak.
Muharem Ustanin 1461 projesini hatirliyormusunuz? Nereden nereye... Haber belki dogru degildir ama bunlarin konusulacak bir ortamin olmasi bile yanlis....
Bu ara HES den hani yilda 10 Milyon kazanacaktik? Hangi akilli adam satis tahmini 10 Milyon diye yapiyor?
Gökhan sonuçta alınan bu 3 topçudan çok iyi verim alıyoruz önemli olan bu.topçuların kalitesi yüksek.böyle 3-4 topçun olsun yukarıları zorlarsın.biri 31 diğeri 33 yaşında ama en kötü 2 sene daha yararlanabiliriz bu topçulardan.bu sene olduki 65 üstü puan topladık kulübe sadece naklen yayın girdisi 50 milyon tl civarı olacak.bu paraları haketmek için bu tarz oyuncu almak şart oğlu şart.malum temlikler buradan gelen paralarla kalkacak.dediğin gibi sadece genç oyuncularla yola çıksak kaliteli adamları transfer etmesek nasıl maç kazanıp başarılı olacağızda bu temlikler ortadan kalkacak?
Bu kulüp 2 senede nasıl bu kadar borçlanır söyleyeyim.önüne gelen yabancı oyuncu menajerine 1 milyon euro menajerlik ücreti verirsen borçlanır.Volkan gibi son derece disiplinsiz adama 3.5 milyon euro bonservis ödersen borçlanır.kısacası 1 liralık adamlara 5 lira verirsen bu borç olur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)