Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Toplam 93 adet sonuctan sayfa basi 26 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1461 Trabzon Satılıyor mu?

Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı alper* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1461 satılırsa Yusuf'un hakları da satın alana geçer.
    1461 Ts 15 m euro..Yusuf ise zaten 1-2 sene içinde 10 m Euro bonservisi görür,yani 1461'i satın alan sırf Yusuf'tan sebep satın alır.

Yusuf'un bonservisi derhal alınmalı,bugüne kadar bekletilmesi bile büyük bir hata,

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Eskişehir

Alıntı Adnan Özkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşçıoğlu bu takıma 5 kuruş vermedi artık ayyuka çıktı herkes biliyor.İHO yönetimindeki hiç bir yönetici bu kulübe 5 kuruş vermedi.Hisse sattık(yeni oldu 3,7 oranında) ve takımın şu anda %51 i yönetimin elinde kaldı bir aptallık edip onuda satmazlar umarım.Bu yönetim finansal anlamda 5 kuruş gelir getirecek hiç bir şey yapmıyor yapamaz çünkü öyle bir yönetim kadrosu yok.İHO senden benden farksız bir adam şirket yönetecek bir tecrübe ve bilgisi yok buna inanın.Sata sata günü kurtarmaya çalışıyorlar.Sadri şeneri suçlayan adamlar şimdi batan geminin malları diye satış çıkardılar utanıyorum.1461 e kimse 20 milyon dolar vermez yerse diye satılığa çıkardılar bulurlarsa bie eşek cidden satacaklar bu çok zekiler!!! Aarada Yusuf kaynarmı kaynar..
    Aşcısı yamağı para verdimi vermedimi belli değilde göreve geldiklerinde yöneticiler şahsi üzerlerinden 35 milyon tl civarı kredi çekip oyuncuların alacaklarını ödediler.bir kaç tanede serbest kalacak oyuncular vardı bunlarında paralarını ödediler.bu ödemeler lahana yaprağıyla olmuyor.daha 1 hafta önce 2 tane sponsorluk anlaşmaları yaptılar bu anlaşmalardan 4-5 milyon tl civarı para girdi kulübe.biraz araştırıpta yazın.2015 yıl sonuna kadar tüm gelirler temlikli.hani bunun suçlusu Hacıosmanoğlu değil bunuda bi köşeye not edin.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Gökhan Koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Arkadaşlar,

Bunu size 2 ay evvel ernst&young raporunu konuşurken söyledim.

Orada bizim kulübe soruyorlar "bu borçları nasıl ödeyeceksin" diye,

Cevaben "1461'i 20 milyon'a satarız" gibi şeyler söylüyorlar. Çünkü ne kredi çekebiliyoruz, ne de hisse satabiliyoruz.

Satarlar mı ? Orası hiç belli olmaz,

Ekonomik durum felaket iken 3 tane topçuya 1 yıllık 20 milyon TL verdi bu yönetim.
    StopMatchFixing.Com

Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı Murat' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trabzonspor'un düzlüğe çıkabilmesi için, adam akıllı bir yönetim şart. Sadri Şener döneminde şampiyonlar liginde 20 milyon liradan fazla para aldık da ne oldu sanki ? Kulübün borcu katlandı sadece.
    Trabzonspor'u parası ve arkası olan değil Futboldan anlayan insanlar yönetsin diyoruz ama bu lafta kalıyor.

Secimlerde ''Futboldan Anlaması gerekir'' diye bir seçenek yok.Arkası güçlü olan bir sekil kazanıyor,sonra kendi zevkine ve çıkarlarına göre transferler yapıyor ve kulübü borç batağına sokuyor.

Tabi bu transfer olayları cok farklı.Savcıların Sikeden sonra bu Transfer işlerinede bir el atması lazım.Bir cok saçma sapan transfer,bazı yöneticilerin ceplerine extra para gittiği için yapılıyor.Bunuda henüz kimse bilmiyor.

Ahmet Kuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Adnan Özkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşçıoğlu bu takıma 5 kuruş vermedi artık ayyuka çıktı herkes biliyor.İHO yönetimindeki hiç bir yönetici bu kulübe 5 kuruş vermedi.Hisse sattık(yeni oldu 3,7 oranında) ve takımın şu anda %51 i yönetimin elinde kaldı bir aptallık edip onuda satmazlar umarım.Bu yönetim finansal anlamda 5 kuruş gelir getirecek hiç bir şey yapmıyor yapamaz çünkü öyle bir yönetim kadrosu yok.İHO senden benden farksız bir adam şirket yönetecek bir tecrübe ve bilgisi yok buna inanın.Sata sata günü kurtarmaya çalışıyorlar.Sadri şeneri suçlayan adamlar şimdi batan geminin malları diye satış çıkardılar utanıyorum.1461 e kimse 20 milyon dolar vermez yerse diye satılığa çıkardılar bulurlarsa bie eşek cidden satacaklar bu çok zekiler!!! Aarada Yusuf kaynarmı kaynar..
    Yönetimden 2-3 kişinin her birinin 1 - 1,5 milyon TL Kulübe para verdiğini yöneticiden duydum. acil ödemeler zamanında.. Yeni sponsor anlaşmaları yapılıyor. eleştirirken de bence araştırarak, bilerek okuyarak eleştirmek gerekir.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

İlker Gazioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

1461'i biraz zor satarlar. Kendileri satmak ister ama satamazlar , hele 20 milyon TL çok zor. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin ama kulüplerin bulundukları şehirden taşınma yasağı var. 1461 o zaman kim alır, Trabzon'da ikinci bir takım için bu kadar para veren çıkar mı ?
    2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Nereden
    Eskişehir

Alıntı Murat' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trabzonspor'un düzlüğe çıkabilmesi için, adam akıllı bir yönetim şart. Sadri Şener döneminde şampiyonlar liginde 20 milyon liradan fazla para aldık da ne oldu sanki ? Kulübün borcu katlandı sadece.
    Şampiyonlar liginden aşağısı yok üzeri fazla 23 milyon euro para kazandık.o zamanki euro kur'u 2.400 civarıydı yani yaklaşık 55 milyon Türk lirası yapıyor.

Nereden
    Eskişehir

1461 Trabzon satılmasın.satılmamalı bence.

alper* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir

Alıntı İlker Gazioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1461'i biraz zor satarlar. Kendileri satmak ister ama satamazlar , hele 20 milyon TL çok zor. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin ama kulüplerin bulundukları şehirden taşınma yasağı var. 1461 o zaman kim alır, Trabzon'da ikinci bir takım için bu kadar para veren çıkar mı ?
    Aslında Trabzon'un Trabzonsporla rekabet edecek 2. bir şehir takımına ihtiyacı var. Trabzonlu biri bu amaçla satın alırsa hiç fena olmaz kanımca.
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

Nereden
    İstanbul

Alıntı İlker Gazioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında Trabzon'un Trabzonsporla rekabet edecek 2. bir şehir takımına ihtiyacı var. Trabzonlu biri bu amaçla satın alırsa hiç fena olmaz kanımca.
    fenerli bir yönetici alt yapıları için satın almasın da...
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Nereden
    Eskişehir

Alıntı Gökhan Koç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

Bunu size 2 ay evvel ernst&young raporunu konuşurken söyledim.

Orada bizim kulübe soruyorlar "bu borçları nasıl ödeyeceksin" diye,

Cevaben "1461'i 20 milyon'a satarız" gibi şeyler söylüyorlar. Çünkü ne kredi çekebiliyoruz, ne de hisse satabiliyoruz.

Satarlar mı ? Orası hiç belli olmaz,

Ekonomik durum felaket iken 3 tane topçuya 1 yıllık 20 milyon TL verdi bu yönetim.
    Gökhan nerelerdesin birader sen

Ekonomik durum kötü ama kardeşim o aldığımız 3 topçunun büyük katkılarıyla habire maç kazanıyoruz.o topçular alınmasa geçen seneki kadronun aynısı maç falan kazanamaz bunuda biliyorsun dimi.sözün özü 20 milyon tl'lik risk alındı fakat şu ana kadar alınan bu risk tutmuştur.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır EnjoyTheMusic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

batırdın kulübü sadri!!

Nereden
    İstanbul

Alıntı Fatih Öztürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ekonomik durum kötü ama kardeşim o aldığımız 3 topçunun büyük katkılarıyla habire maç kazanıyoruz.o topçular alınmasa geçen seneki kadronun aynısı maç falan kazanamaz bunuda biliyorsun dimi.sözün özü 20 milyon tl'lik risk alındı fakat şu ana kadar alınan bu risk tutmuştur.
    Fatih abi, o futbolcular alınmasaydı, bu seferde transfer yapılmadı denilecekti, ucuz yabancı oyuncu alınsaydı 3. sınıf yabancı aldı getirdi denilecekti.

Yani Her halükarda denilecekti..Ama öyle ama böyle.

Nereden
    Eskişehir

Alıntı Ahmet Kuru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih abi, o futbolcular alınmasaydı, bu seferde transfer yapılmadı denilecekti, ucuz yabancı oyuncu alınsaydı 3. sınıf yabancı aldı getirdi denilecekti.

Yani Her halükarda denilecekti..Ama öyle ama böyle.
    Ahmet ne diyelim gardaşım maalesef işin çekilmez boyutuda bu

İlker Gazioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Öyle biri çıkıp 1461'i alıp bir de planlı ve sabırlı bir şekilde yol alırsa ortaya başarılı bir kulüp çıkarabilir , keşke çıksa da bizimkiler belki örnek alırlar . Şehirde iki takım arasında bu saatten sonra rekabet oluşacağını sanmıyorum.Rekabetin bir geçmişi olmalı.

Neyse bunlar varsayım satamazlar 1461'i diye düşünüyorum.
    2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Standart AW: 1461 Satılıyor mu?

Mustafa hoca olmasaydı beleşe devredecektik zaten. Emek verip adam ettiğimiz futbolcuları (en az beş-on geleceği parlak ismi artı Yusufun bonservisini) almak şartıyla satılabilir. Sırf tff birinci ligde oynama hakkı bile 20 milyon eder bu takımın.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Trabzonspor Kongre Üyesi

Gökhan Koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Fatih Öztürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O 3 topçudan biri maçların yarısında yedekti, diğeri daha yeni oynamaya başladı, en meşhur olan 3. için ise ilk haftalar neler neler söyledik.

Önümüzdeki sene içinde 110 milyon TL ödeme yapmamız gerekiyor, kredi çekemiyoruz, hisse satamıyoruz, gelirlerimizin tamamı temlikli, topçu satamıyoruz.

Bu sene yapılacak olan genç topçularla şansımızı denemek olmalıydı, riske edebileceğimiz bir 20 milyon TL'miz yok çünkü. Topçuların 2'si yaşlı biri de çok genç sayılmaz. Yani o 20 milyon TL'nin geri dönüşü de olmayacak.

Sadri Şener için ise söyleyecek sözüm kalmadı. Bir kulüp 2 senede nasıl bu kadar borçlandırılabiliyor, aklım mantığım almıyor.
    StopMatchFixing.Com

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

1461'i satacak kadar cahiller, evet. Yalnız 1461 bekledikleri maddi kaynağı sağlayamaz.

Belki tanıdık bir isme, siyasi baskılarla, beklentilerine yakın bir rakama yıkabilirler...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Hasan Algan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

sadri şenere '' başkanım trabzonsporun 100 milyon borcu v armış .bu çok değil mi '' dediklerinde ''napacam parayı borcumuz varsa gelirimizde var. para harcanmak içindir. gençlerbirliğinin parası var da noluyor.bizim borcumuz var ama başarımız kupamız var '' demişti. kına yakar şimdi.kulüp iflas etti edecek. gelen başkan da icraat yapar deyip kulübün değerlerini satmaya kalkışıyor. yazıklar olsun bu kulübü bu hale düşürenlere..
    "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
    Johan cruyff

Trabzonspor Kongre Üyesi
    ibilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Yıllardır yazıyorum yazmaya da devam edeceğim...

Bizler taraftar olarak oturup aynaya bakacağız.Biz ne istiyoruz diye.Özemi döneceğiz yoksa her gelen yönetimden yıldız oyuncu bekleyip battık batıyoruz naralarımı atacağız ?

Önce bunun kararını vermemiz lazım...
    Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Necmettin ALTUNTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla

Bu kulüp batıyor galiba.Şike ile uğraşırken kulüp elden gidiyor.Şike konusunu hayırlısıyla bitirsekte bu borçlara hedeflensek.
    Eski kullanıcı adım:Nurver

Sefaenes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

iho tam truva ati cikti icimize bari satiyorsa sevdigi fb taraftarina satsin. Insan sirf koltuga oturmak icin yalan atarak gelinirmi maddi konulari bilmiyormuydu planin yoksa neden geldi. 1461 satsin sonra oradan yusufu 6 milyon bonservis ödesin tam güzel olur. Trabzonspor parasini yemeyen keriz

Nereden
    Ankara

Ekonomik anlamda yeniden yapilanma sart. Yonetim bir program ortaya koymali. Taraftarin gucune de guvensinler. Takimi bu taraftar ayaga kaldiracak.

serdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Muharem Ustanin 1461 projesini hatirliyormusunuz? Nereden nereye... Haber belki dogru degildir ama bunlarin konusulacak bir ortamin olmasi bile yanlis....

Bu ara HES den hani yilda 10 Milyon kazanacaktik? Hangi akilli adam satis tahmini 10 Milyon diye yapiyor?

Nereden
    Eskişehir

Alıntı Gökhan Koç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O 3 topçudan biri maçların yarısında yedekti, diğeri daha yeni oynamaya başladı, en meşhur olan 3. için ise ilk haftalar neler neler söyledik.

Önümüzdeki sene içinde 110 milyon TL ödeme yapmamız gerekiyor, kredi çekemiyoruz, hisse satamıyoruz, gelirlerimizin tamamı temlikli, topçu satamıyoruz.

Bu sene yapılacak olan genç topçularla şansımızı denemek olmalıydı, riske edebileceğimiz bir 20 milyon TL'miz yok çünkü. Topçuların 2'si yaşlı biri de çok genç sayılmaz. Yani o 20 milyon TL'nin geri dönüşü de olmayacak.

Sadri Şener için ise söyleyecek sözüm kalmadı. Bir kulüp 2 senede nasıl bu kadar borçlandırılabiliyor, aklım mantığım almıyor.
    Gökhan sonuçta alınan bu 3 topçudan çok iyi verim alıyoruz önemli olan bu.topçuların kalitesi yüksek.böyle 3-4 topçun olsun yukarıları zorlarsın.biri 31 diğeri 33 yaşında ama en kötü 2 sene daha yararlanabiliriz bu topçulardan.bu sene olduki 65 üstü puan topladık kulübe sadece naklen yayın girdisi 50 milyon tl civarı olacak.bu paraları haketmek için bu tarz oyuncu almak şart oğlu şart.malum temlikler buradan gelen paralarla kalkacak.dediğin gibi sadece genç oyuncularla yola çıksak kaliteli adamları transfer etmesek nasıl maç kazanıp başarılı olacağızda bu temlikler ortadan kalkacak?

Bu kulüp 2 senede nasıl bu kadar borçlanır söyleyeyim.önüne gelen yabancı oyuncu menajerine 1 milyon euro menajerlik ücreti verirsen borçlanır.Volkan gibi son derece disiplinsiz adama 3.5 milyon euro bonservis ödersen borçlanır.kısacası 1 liralık adamlara 5 lira verirsen bu borç olur.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)