Sayfa 19 Toplam 21 Sayfadan BirinciBirinci ... 9 17 18 19 20 21 SonuncuSonuncu
Toplam 508 adet sonuctan sayfa basi 451 ile 475 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Trabzonspor Kulübü Haklarýnýn Himayesi Ýçin Yönetim Kuruluna Ýhtarname | 01.10.2013

Adnan Özkan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    47

Sayýn BMN yönetim kurulu;Bu þike meselesinde BMN olarak biraz gevþedik mi hepimiz banamý öyle geliyor.UEFA ve FÝFAYI býktýran mailler attýk ve bunu açýkça seslendirdi rahatsýz olan bazý güruhlar.
    Uzun lafýn kýsasý yeniden bir silkinip bir mail kampanyasý(zaten var ama hýz kesildi sanki) tabiri caizse kallavi bir hücum yapsakmý? Mesela bir gün ve saat belirleyip UEFA ve FÝFA ya ilgili yerlere (Türkiye dahil)ayný anda tuþa bassak mý? Bir nevi Hacklemek?? Sanýrým kemençenin sesi çýkar..
    Ne hasta bekler sabahý, ne taze ölüyü mezar, ne de þeytan bir günahý, ÞAMPÝYONLUÐU beklediðimiz kadar...

Adnan Özkan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    47

Bakýn evet bu bizim mücadelemiz,temiz futbol adalet ve Trabzonspor için. Bir önerim olacak!
    Özellikle 13 Ekim de yapýlacak gösteri için diðer takým taraftarlarýna çaðrýda bulunsak bugün bize yarýn size olacak diyerek hepimizi yanýmýzda olmaya çaðýrsak çok sesli bol renkli bir isyan korosu olsa daha çok dikkat çekmez mi,ses getirmez mi? Aklý vicdaný ve hür iradesi olan herkes yanýmýza gelsin desek??
    Ne hasta bekler sabahý, ne taze ölüyü mezar, ne de þeytan bir günahý, ÞAMPÝYONLUÐU beklediðimiz kadar...

Derin Trabzon - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Benim bundan sonraki mücadelem þikebahçeyle deðil içimizdeki hainlerledir, baþta da ÝHO
    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
    -Tabi lan manyakmýsýn.

Ender Kuyumcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    48

Alýntý Adnan Özkan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sayýn BMN yönetim kurulu;Bu þike meselesinde BMN olarak biraz gevþedik mi hepimiz banamý öyle geliyor.UEFA ve FÝFAYI býktýran mailler attýk ve bunu açýkça seslendirdi rahatsýz olan bazý güruhlar.
    Uzun lafýn kýsasý yeniden bir silkinip bir mail kampanyasý(zaten var ama hýz kesildi sanki) tabiri caizse kallavi bir hücum yapsakmý? Mesela bir gün ve saat belirleyip UEFA ve FÝFA ya ilgili yerlere (Türkiye dahil)ayný anda tuþa bassak mý? Bir nevi Hacklemek?? Sanýrým kemençenin sesi çýkar..
    Hergün düzenli vatan hainliði yapmayan bu davaya hainlik yapýyor demrktir zaten
    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Þampiyonu TRABZONSPOR Taraftarý

BMN Yönetim Kurulu Yiðit Gayretli - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Önce TFF kurullarýna gereken baþvurularý yaptýralým ki UEFA ve FÝFA'ya yüklenebilmek için elimizde güçlü doneler olsun.

"Bakýn biz TFF'ye baþvurduk ama adamlar adaletsizlikte, þikecileri korumakta ýsrar ediyor. Lütfen el atýn..." diyebilelim. Bu kozu elimize geçirmemiz, þikenin UEFA kurullarý ve CAS tarafýndan tescillenmiþ olmasý kadar önemli.
    Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
    Ayaða KALK!

sindoma61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

ALLAH sizden razý olsun iyiki varsýnýz...Yapýlmasý gereken biþey varsa ben her þeye hazýrým...
    ---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----

HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    53

Alýntý Ender Kuyumcu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hergün düzenli vatan hainliði yapmayan bu davaya hainlik yapýyor demrktir zaten
    Ender Bey,

Siz inandýnýz, biz de inanýyoruz.
    Bizler önce TRABZONSPOR diyoruz.
    Kupamýzý istiyoruz, yani adaleti.
    Kupadan da önemlisi alýnteri hýrsýzlarýnýn layýk olduklarý çukura düþmelerini,
    Ezcümle,
    HAKLIYA HAKKININ TESLÝM EDÝLMESÝNÝ
    SUÇLUNUN KÜME DÜÞÜRÜLMESÝNÝ ÝSTÝYORUZ.
    Bunlar yapýlýrsa zaten 2010-2011 þampiyonu Trabzonspor'un kupasý zaten gelmiþ olacak.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

sindoma61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alýntý Fatih Öztürk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ender beyin izni olursa yaptýðý masraflarý toplayalým takdim edelim.bir kiþiye yüklenmek olmaz.biz bir aileyiz nihayetinde.
    Aynen katýlýyorum...
    ---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----

Ender Kuyumcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    48

Alýntý HOPA'LI TS'LÝ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ender Bey,

Siz inandýnýz, biz de inanýyoruz.
    Bizler önce TRABZONSPOR diyoruz.
    Kupamýzý istiyoruz, yani adaleti.
    Kupadan da önemlisi alýnteri hýrsýzlarýnýn layýk olduklarý çukura düþmelerini,
    Ezcümle,
    HAKLIYA HAKKININ TESLÝM EDÝLMESÝNÝ
    SUÇLUNUN KÜME DÜÞÜRÜLMESÝNÝ ÝSTÝYORUZ.
    Bunlar yapýlýrsa zaten 2010-2011 þampiyonu Trabzonspor'un kupasý zaten gelmiþ olacak.
    Sadri Þener ya da Iho biraz gayret etseydi þimdiye kadar çoktan küme de düþmüþlerdi kupa da gelmiþti ama sadece taraftar ve bir avuç gönüllü insanýn gayretiyle iþler yavaþ da olda bu noktaya kadar geldi.
    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Þampiyonu TRABZONSPOR Taraftarý

Ertan 51 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niðde

Alýntý Fatih Öztürk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ender beyin izni olursa yaptýðý masraflarý toplayalým takdim edelim.bir kiþiye yüklenmek olmaz.biz bir aileyiz nihayetinde.
    Büyüksün gardaþým.

Alýntý sindoma61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Aynen katýlýyorum...
    Ben de renktaþýma katýlýyorum

Her türlü yanýnýzdayýz derken sadece klavye üzerinden üfürme olarak demedim,demedik
    Masrafa da ortak olalým,olasý bir durumda yanýna koþup gelelim,mail se mail atalým,eylemse eylem yapalým,kýsaca maddi manevi çorba da tuz olmak için sýradayýz bu biline.
    Konu Ertan 51 tarafýndan (02.10.2013 Saat 12:34 ) deðiþtirilmiþtir.
    Þike yapanýn,þikecileri kollayanýn,þikeye þike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasýný versin inþallah.

Emre Emiroðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

Þu kadar saatte azizi yollarým bu kadar günde kupayý getiririm , kilit bende her türlü vs. vs.. vaatlerde bulunan adam , ne acelemiz var havalarýnda gerekçeli kararý bekliyoruz (!) yalanýyla hala kandýrmaya devam ediyor.

Sesli küfür etmiyorum çünkü sonra birileri duyuyor ve " sýkýyorsa yüzüne söyle " magandalýðýný yapýyor.

Ama dönüp dolaþýp olay ayný yerde týkanýyor. Avni Aker... Þu adamý hala istifaya davet edemiyoruz. Bununda sebebi siyaset ve para olsa gerek...

Bu haliyle onca olaydan sonra istifa etmeyen aziz yýldýrýmýn , ÝHO dan hiçbir farký yok.

Belki birinin 1. sýnýf yalancý , diðerinin 3. sýnýf yalancý olmasý fark olarak kabul edilebilir.

Ayný durumda fenerbahçe olsaydý CAS sonrasý nerelere uçaklar kalkar , nerelere ne dilekçeler giderdi hepimiz biliyoruz deðil mi ?
    Konu Emre Emiroðlu tarafýndan (02.10.2013 Saat 12:41 ) deðiþtirilmiþtir.

samway - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

avni akerde taraftar mý var ? ya býrakýn Allah askýna verýyolar ellerýne bedava býletlerý gýdýn bagýrýn ne ýstersek dýye oylarýný akcaabatta köfteye satmýs kýsýlerden bahsedýyoruz býz .) bu topluluk mu istifa diye bagýrcak o karadenizli gercek ýnsanlar yok genclýk boþ sturbucks da oturmayý tercýh edýyolar býr kahveye 15 tl verýp maca vermeyen genclýk var artýk TRABZON da yani kölelik sistemi bize en uygun sistem olur bu saatten sonra

Emre Emiroðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

Alýntý samway Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    avni akerde taraftar mý var ? ya býrakýn Allah askýna verýyolar ellerýne bedava býletlerý gýdýn bagýrýn ne ýstersek dýye oylarýný akcaabatta köfteye satmýs kýsýlerden bahsedýyoruz býz .) bu topluluk mu istifa diye bagýrcak o karadenizli gercek ýnsanlar yok genclýk boþ sturbucks da oturmayý tercýh edýyolar býr kahveye 15 tl verýp maca vermeyen genclýk var artýk TRABZON da yani kölelik sistemi bize en uygun sistem olur bu saatten sonra
    Geçen gün bir arkadaþým anlattý. Eþleriyle 4 kiþilik bir grup bilet almak için yol tarafý kale arkasýna gitmiþ. 2 tane genç abi para vermeyin yazýktýr diyip ellerine 4 tane bilet tutuþturmuþ. Biletler deniz tarafý kale arkasýndan.

Starbucks trabzonda yok ama örneklem doðru

BMN Yönetim Kurulu Yiðit Gayretli - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Ender abi çok haklý. Maalesef, neredeyse tamamen taraftarýn samimi çabalarýyla bu noktaya getirilebilmiþ bir sürecin göbeðindeyiz. Sonuca çok yakýnýz. Adalet için, TRABZONSPOR için kendi yönetimimiz dahil herkesi karþýmýza alabilecek kuvvet ve cesaretimiz var.

Kaldý ki fenerbahçe ve þikeseverler camiasýna karþý sayýmýz onlara nazaran az olsa da yürekli ve stratejik olarak baþarýlý yönetilmiþ bir mücadele verdik/veriyoruz. Nicelik olarak ayrýntýya takýlmýyoruz.

Mete Han Çin'i böyle yenmiþ, Kürþad 40 yiðidi ile baðýmsýzlýðý böyle kazanmýþ, Çanakkale'de vatan topraðýný yine böyle korumuþtuk. Örnekler, uç ve uçuk örnekler gibi gelebilir; ama bu da bir adalet savaþýdýr. Bu savaþta adaletin ne denli katledildiði de gün gibi ortadadýr. Bu açýdan verilen mücadele hem nitelikte hem de nicelikte benzer özellikler taþýmaktadýr.

Zaten sayýca çok olsaydýk -Türkiye'de kurum ve kurullarýn baþýndakilerin ilerlediði mantýk ile- bu mücadeleyi vermemize gerek kalmazdý.
    Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
    Ayaða KALK!

Hasan ZAÝMOÐLU - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    33

Bir yandan üzücü bir yandan olmasý gereken. Emeði geçenlerden Allah razý olsun.
    Zuðaþi Berepe
    Çoban Express

TekfurÇayýr 61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Ýbrâhim baþkan ister kötü niyetli olsun, ister kulübün çýkarýna olarak biraz daha beklemek gerektiðini düþünsün...

Bu baþlýkta yapýlan nedir?

Kulübe bir ihtarnâme çekmek.

Yâni kulübü noter þâhidliðinde uyarmak, ihtar etmek.

Ve akabinde uyarý dikkate alýnmadýðýnda yasal yollara baþvurulacaðýný bildirmek.

Hepimizin þikâyet ettiði husus da zâten süreçte yasal yollarýn uygulanmamasý, yasalarýn bir kenara itilerek þahsi keyfiyete göre hareket edilmesi deðil mi?

Anlaþmazlýklarda, fikir ayrýlýklarýnda çözüm mercîi olarak yasalara baþvurulmasý ne buradaki üyeleri rahatsýz etmeli ne de yönetimi rahatsýz etmeli.

Aksine, yönetim doðru yolda olduðuna inanýyorsa, yasalarýn da bunu tasdik edeceði bir sürecin yaþanmasýndan endiþe deðil memnûniyet duymalýdýr.

Ýnþâallah yönetim bu kez de yasalara baþvuranlarýn arkasýnda kim var diye sormaz, çünkü bu yasalardan rahatsýz olduklarý anlamýna gelir. Sorulmasý gereken soru yasalara baþvuranlarýn arkasýnda kim var sorusu deðil, yasalarý uygulamayanlarýn arkasýnda kim var, bunlarýn baþý kim? sorusudur.

Kýsaca bu ihtarnâme neticesinde ortaya çýkan durum, büyütülecek anormal bir durum deðil, aksine son derece doðal, hayatýn akýþýna uygun bir durumdur.

Ve kimsenin bundan rahatsýz olmasýný gerektirecek en küçük bir neden de yoktur.
    Konu TekfurÇayýr 61 tarafýndan (02.10.2013 Saat 16:28 ) deðiþtirilmiþtir.
    7

"Her fikri savunma hakkýn yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkýn vardýr. Hiçkimse câhil kalma hakkýna sâhip deðildir." Harlan Ellison

HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    53

BMN de olmasa iþ buralara kadar gelmeyecekti, iyi ki varsýn BMN
    Sen de olmasan bu iþin üstü kapatýlýrdý.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yönetim Kurulu Mollasalihoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Yerel basýnýn geçtiði haberlere göre Av. Nusret YILMAZ (@avnusretyilmaz ) kulübün avukatlýðýndan istifa etmiþ. Bu bile "yönetimi neden ihtar ettiniz?" sorusuna cevaptýr.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarýna aykýrý bir mesaj veya kullanýcý gördüðünüzde, Kullanýcý Panelinde bulunan sekmesine týklayarak ilgili mesajý raporlamanýzý sizlerden rica ederiz.

Enaldo61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdað

Sonuna kadar destekliyorum!
    2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ÞAMPÝYON TRABZONSPOR!

Mustafa YILMAZ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Yaþ
    43

davaya sahip çýkmak böyle bir þey iþte emeði geçenleri yürekten kutlarým böylece içimizdeki ihanet sevdalýlarýna bizim sevdamýz balyoz gibi inmiþtir öyle koltuða oturunca ben ne dersem o yok artýk. ulan iho bütün milletle dalga geçtin hala nasýl aynaya bakýyorsun insanlarýn yüzüne bakýyorsun yazýklar olsun sana nerelere getirdin olayý
    sadece aþk bizimkisi

My - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydýn
    Yaþ
    50

Süreci, BMN'yi çok iyi takip edemiyorum. Mesela þimdi haberim oldu ihtarname olayýmýz. Her zaman yazýyorum. Maç felan her þey bana hikaye geliyor bu þike olayý çözümlenmedikçe. Yenmiþiz, yenilmiþiz umrumda deðil. Saha içiyle ilgili hiç bir heyecaným yok çünkü bana masal geliyor. Her türlü elimden geldiðince yanýnýzdayým.

Geçenlerde Atilla Dilaver'in tvitinde görmüþtüm avukatýmýzýn federasyona baþvuru hazýrlýklarýný bitirdiðini ama 1 aydýr Hacýosmanoðlu'nun harekete geçmediðini.. Pek anlamam bu hukuk gukuk iþlerinden ama ortada bariz bir terslik var. Söylem deðiþikliði, duruþ deðiþikliði..
    Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
    Murat

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Þenol Altunsoy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    63

Evet þimdi alalým ne gerek vardý ihtara biraz daha bekleyemez miydiniz diyenlerin yorumlarýný.Bakýn kulübün avukatý ne demiþ

Avukat Nusret Yýlmaz'ýn Trabzonspor'dan istifa etme sebepleri olarak, Kendisinden belge saklanmasý, gerekli müracaatlarýn yapýlmamasý ve gerekli adýmlarýn atýlmamasý olduðu öðrenildi.
    Ayný suda iki kere yýkanýlmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Bud Spencer - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alýntý Þenol Altunsoy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Evet þimdi alalým ne gerek vardý ihtara biraz daha bekleyemez miydiniz diyenlerin yorumlarýný.Bakýn kulübün avukatý ne demiþ

Avukat Nusret Yýlmaz'ýn Trabzonspor'dan istifa etme sebepleri olarak, Kendisinden belge saklanmasý, gerekli müracaatlarýn yapýlmamasý ve gerekli adýmlarýn atýlmamasý olduðu öðrenildi.
    vay be, inanilir gibi degil
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

TekfurÇayýr 61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Þenol Altunsoy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Aðabey o belgenin içeriðini öðrenirsen buradan bizlerle de paylaþ lütfen. Kulübün leyhine kritik önemde bir belge olsa gerek.
    7

"Her fikri savunma hakkýn yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkýn vardýr. Hiçkimse câhil kalma hakkýna sâhip deðildir." Harlan Ellison

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Þenol Altunsoy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    63

Alýntý TekfurÇayýr 61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Aðabey o belgenin içeriðini öðrenirsen buradan bizlerle de paylaþ lütfen. Kulübün leyhine kritik önemde bir belge olsa gerek.
    O belge bütün basýnda yayýnlandý zaten Dost http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...adan-son-nokta
    Ayný suda iki kere yýkanýlmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)