Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunspor

Yıllardır 1.ligde görmeye alıştıgımız Karadenizin güzide temsilcilerinden Samsunspor yeniden 1.lige çıkmaya çalışıyor.Ben bu sene tekrar çıkacaklarına inanıyorum.Son maçta aldıkları galibiyetle de kötü günleri geride bıraktıklarının sinyallerini verdiler..

http://www.samsunspor.org.tr/

uzun yıllar hakettiği yerde kalır Samsunspor.

Yorum

Yaptıkları Çok yanlıştı
      sonuna kadar katılıyorum
      Trabzonspor Kümeye demenin cezası bu
      Ama Geri istiyorum Samsunu Süper ligde
      Ligde XXX takımı olacağına samsun olsun

(XXX yerine bir şey yazamadım ne yazsam alınacaktı belki arkadaşlar)

Yorum

Sadece Trabzon kümeye değil.''Ne Ermeni ne Rum tek düşmanımız Trabzon'' panakrtını unutmadım unutmaycam. Samsunspor hakettiği yerdedir.Süper ligde görmek istediğim son takımdır.

Yorum

Hak ettiğ yerdedir. İnşallah uzun yıllar orda kalır. Tüm sadayumun bizler rum diye bağırmasını asla unutamam.Kümede kalan samsun hak ettiğin yerde.
          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

ah samsun hani bizim kötü bir dönemimiz vardı o zaman senmiydin bağıran şimdi sen ne haldesin sen daha çok kalırsın oralarda
            işkenaz

Yorum

İlk olarak sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadece Trabzon kümeye değil.''Ne Ermeni ne Rum tek düşmanımız Trabzon'' panakrtını unutmadım unutmaycam. Samsunspor hakettiği yerdedir.Süper ligde görmek istediğim son takımdır.
              Eğer böyle demişlerse daha aşağıda olsunlar.Bizi çekemiyorlar işte.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Beter olsunlar.

Yorum

samsunu istemiyorum sebat gelsin,ordu gelsin,giresun gelsin bırakın samsun hakkettiği yerden dönmesin!
                  "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Samsun zaten kendini Karadeniz takımı olarak görmüyo.

Yorum

karadeniz takımıdır süperligde olması gerek diycem ama herzaman yaptıkları aklıma geliyor banane diyorum sonra.

Trabzonspor kompleksinden kurtulup kendi işlerine baksalardı bukadar anti patik olmazdılar bizim için.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

Arkadaslar Samsun bizim kardes takımımızdır..Ben her zaman Samsunsporlu arkadasların arasında maçları izlerdim Trabzonun...Ama o şirinler grubu yok mu?her halt onların basından cıkıyor..Herseye ragmen Samsun 1.ligi hakediyor..

Yorum

samsun bizim dost takımımız değildir. bu bir gerçek. üstelik bir önceki sene son maçta diyarbakır a sattıkları maçı da kimse unutamaz. bütün sene deplasmanda hiç galibiyeti olmayan diyarbakır ligin son maçında deplasmanda galip gelmiştir.pardon yanlış oldu samsun bu maçı satmıştır.

Yorum

benim için dost takım akçaabat sebatspordur

Yorum

ben samsunsporun birinci ligde yer almasını çok istiyorum, çünkü iddialı olduğumuz yıllarda gördük ki 6 puan garanti ve averaj oldukça düzeliyor

Yorum

Çalışıyor...
                              X