Kayserispor, Vestel Manisa, Gaziantep, Denizli, iki Apoel maçý ve en sonunda Gümüþhane maçý..
7 maçýn da ortak yaný, bu 90 dakikalarda takýmýmýzýn iki golü bir arada atamamasý. Üzerinde durulmasý gereken, tehlikeli bir durum.
Kayserispor, Vestel Manisa, Gaziantep, Denizli, iki Apoel maçý ve en sonunda Gümüþhane maçý..
7 maçýn da ortak yaný, bu 90 dakikalarda takýmýmýzýn iki golü bir arada atamamasý. Üzerinde durulmasý gereken, tehlikeli bir durum.
Ýnsan sevdiðini býrakmaz... FATÝH AKIN
býrak kardeþ biz 1 gole de razýyýz yeterki kazansýnlar
Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,
vahid taktiði üstüne lazaroni taktiði,2H formülü derken takým gol atmayý unuttu.
Adam aldýrmada geç git, diyemem aldýrýrým.
Çiðnerim, çiðnenirim, hakký tutar kaldýrýrým!
Takýmdaki forvetlerin yeterliliðine göre gol atýyoruz. Adam akýlýý bir forvet var, bir tane atýyoruz. Bir de tüm bu þartlar altýnda Lazaroni, takýmý forvetsiz sahaya sürüyor ya, yani ben baþka diyecek hiç bir þey bulamýyorum.
Konu Recep Çaltepe tarafýndan (04.09.2006 Saat 00:52 ) deðiþtirilmiþtir.
1-0 olsun bizim olsun.Fazlasýna gerek yok.bi maçta 5 atmaktansa 5 maçta 1 er tane atýp kazanalým yetrki.
Özkan SÜMER
1-0 her zaman tehlikeli skordur.Ama biz 2'yi atmak için çaba sarfedmiyoruz.Ve Fatih Tekke (üzülerek)
Ben de size þöyle sorayým: Bu takýmda diyelim ki bir maçta 5 gol attýk sizce bu hangi futbolcularýmýzýn golleri olurdu?
Yani bu takýmýn, bu geniþ kadronun (?!) forveti / santraforu kimdir, kimlerdir?
Bence bu takýmýn orta sahasý ana baba günü, ama forvette, son vuruþu baþarýlý tek bir oyuncumuz bile yok!
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeþim!
benim için 1-0 , 3-1 , 4-3 falan fark etmz ,
Ben sahada futbol görmek istiyorum futbol oynatan t.d istiyorum bilmem anlatabildimmi ?
Yok öle takýmý 2 ön liberoyla oynatýp hem takýmý mahkum oynatacaksýn hemde bel baðladýðýn adamlar kondisyonlarýyla bizi el aleme güldürecek ( marce-gökdeniz-yattara ) bu takým hiç bi görntüsüyle hazýr olduðu görüntüsünü içermiyo o sebeple bu takým hakkýndaki tam görüþlerimizi takým hazýr olduktan sonra yapmalýyýz gibime geliyo !!!
" Biz dalkavuk bir aydýnlýðýn yerine onurlu bir karanlýðý seçtik "
ya adam forvetsizcýkýyor normaldir 2 gol atamamýz![]()
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneþ Doðar, Konusursak Ay yanar, Ýsyanýmýzda Kýyamet Kopar
Bence bu sendrom deðil baþka birþey. Bu takým 90 dakika boyunca sayýsýz gol fýrsatý yakalayamýyor zaten. Yakalayýp gol bulamasa adýný böyle koyardýk ama dediðim gibi bunun adý bence daha baþka...
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
ya þimdi bu takým asgari olarak 4-2-3-1 gibi bi düzende oynuyu deðil mi ?
Buna Göre ;
------------------------------jefferson------------------------------
ferhat-----------------stephanow---------------fatih------------murat
----------------------hasan-------------hüseyin---------------------
yattara----------------marcelinho---------------------gökdeniz(þimek)
-------------------------------umut----------------------------------
Hoca ortalama þu 11'le çýkýyo diyebiliriz
Bu takýmda oyun bikere defansta fatih ve milan tarafýndan uzun toplarla kuruluyo ve duvara karþý oynuyomuþ gibi oluyorz , fatih topu karþý sahaya atýyo o top bize atak olarak geri dönüyo ,
Maçlarda hüseyine dikkat ediyorum rakip takým atakteyken toptan uzaklaþmaya çalýþýyo genellikle , yani topa basma diye biþey sözkonusu deðil , rakip elini kolunu sallýyarak ceza sahamýz cevresine kadar geliyo , Allahtan milan var oralarda oda olmasa halimiz vahim ,
Konuya dönecek olursak hasan ise hüseyinin tam aksine bi görüntü sergiliyo , topun peþinden koþuyo sað taç çizgisideyse top hasan orda solda ise orda yani rakibi beklemiyo direk rakibin üzerine gidiyo ve doðal olarakta bu ya rakibin çalýmýyla yada hasanýn faulu ve kartýyla sonuçlanýyo
Bu iki futbolcumuzun top kullanamadýðýda malum sadece kazanýp geri atýyolar geridekilerde ileri vuruyo yine bize atak olarak geri dönüyo yani anlýyacaðýnýz
Gökdeniz-marcelo ve yattara 3 lüsü ise çok az geri dönmekle beraber kondisyon olarak zayýf durumdalar , yani bu adalmar maç boyunca ileri geri yapmaya çalýþsalar 55 biledeniz 60. dakikada stop ederler , gökdeniz efendiyi bir ikili mücadelede ayakta kalýrken göremedik malesef bütün maçý yerde geçiriyo efendi marcelo da son denizli maçýnda 75 den sonra iflas etti maçýn sonunu getiremiyecek diye korktum bi ara ,
Umut için ise söliyecek biþeyim yok , bence ikili forvette hem kendisinin hemde yanýndaki futbolcunun verimini karþýlýklý olarak arttýrýrlar diye diye düþünüyorum arkadaki 3 lüden destek gelirse eðer ,
Yani sonuç olarak bu takým bunlarla uðraþýrken gol atmaya fýrsatý kalmýyo diye baðlýyým konuyu![]()
Hiç hoþlaþmýyorum o þahýsý burada anmaktan ama karaktersizin biri Lazaroni transfer edildiðinde kimse Trabzonspor'da 2 3 farklý galibiyet beklemesin dediydi. Adam haklý çýktý valla.
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
saol abicim , ayrýca avatarým için resmini kullanýyorum artýk kusura bakmazsýn![]()
þu formsuzlukta þu karmaþada uyum sýkýtýnýsý ile birlikte hocanýn forvetsiz ona göre forvetli kadrosuyla çok doðal...
...anti-kliþe timi...
Böyle bir sendrom yoktur.. bu takým geçen seneden çok gol atar.. Ersun Yanal'a verin 3 maçlýðýna bu takýmý ondan sonra tekrar konuþalým...
#7 King of Kings
Takým kazanmasýný bilmeli.Ama 1-0 ama 3-2 ama 5-4 ... Sonuçta kazanmasýný bilmeli.Lazorini defans aðýrlýklý oynatýyor takýmý hýzlý hücuma çýkmak istiyor.Ama takýmda Yattara dan baþka hýzlý hücüm yapacak kadar kapasiteli ve kondisyonlu futbolcu yok þimdilik.Lazoroni bunu anlamýyor.Bundan kaybediyor.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
boþ kaleye kaçýrdýklarýmýz atsaydýk 2-3 gol olurdu her maç.
4-6-0 taktiðiyle 1 gol attýðýmýza bile þükretmeliyiz...
Belki Beþiktaþ maçýnda bi gol patlamasý olurda iki gol atarýz![]()
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)