BMN Radyo | Serdar ÞENEL ve Ýlhan Özmen yarýn Kayserispor maçýnýn hemen ardýndan yayýndayýz !
www.BMNRadyo.Com
BMN Radyo | Serdar ÞENEL ve Ýlhan Özmen yarýn Kayserispor maçýnýn hemen ardýndan yayýndayýz !
www.BMNRadyo.Com
Konu Serdær tarafýndan (22.09.2013 Saat 22:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Büyük Takým Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Maçta bittiðine göre sizleri dinleyebiliriz artýk, bekliyoruz
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
00111101BordoMavi.Net
Saat 22:30'da Serdar ve Ýlhan Özmen Yayýnda olacak. Þuanda müzik yayýnlarýmýz baþlamýþ bulunmaktadýr.
Dinlemek için týklayýnýz ;
http://Www.BmnRadyo.Com
twitter.com/TSerdarSx
Yayin kaydi yapilacak mi?
Kayýt yapýlacaktýr.
twitter.com/TSerdarSx
Hocam ses var ama az geliyo yani laptoplar için sorun biraz
... Sakaryada doðan ama kalbinin yarýsý 54 kere yarýsý 61 kere atan bir insan. ...Ýletiþim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054
Ne yazýk ki mevcut yapýmýzda her alanda basýp rakibi boðan bir futbol beklemek yanlýþ olur. Hem güven kaybý , hem de oyuncu yapýmýz sebebi ile.
Oyuncularýmýz bence çok kötü deðil, ama oyuncularýn oyun yapýsý bu tip bir oyuna tam olarak müsait deðil.
Böyle az gol yiyerek devam edersek daha iyi olacaðýz, bence her maç üzerine koyuyoruz.
Defans yapmak problem deðil de çok geride kuruyoruz defansý.
Oyunun bu kadar kalemize yakýn olmasýna izin vermeyip kontraya daha iyi çýkarsak, maçlarý daha rahat izleriz.
Ýyi yayýnlar![]()
"Büyüklük haksýzca kazanýlaný hak görmek deðil, haksýzlýklara raðmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Ýyi yayýnlar. Tek sorum var.
Neden Henrique?
dostlar dünya yýldýzýmýzýn yolda yürür gibi olmasý sizce garip deðilmi ??
ben acýkcasý böyle bir futbolcunun býzým takým ile dalga gectýgýný dusunuyorum
þike alemine meze olmayacaðýz..!!
Dinlemedeyiz....
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Malouda takým savunmasýna Adrian'dan daha fazla katký yapýyor. Gerek yer tutma ve pozisyon alma bakýmýndan, gerek pres yapmak bakýmýndan.
Ayrýca bence çok zayýf takýmlarla oynamadýk Rize ve Karabük ilk maðlubiyetlerini bizden aldý, özellikle Karabük diþli bir takým, Rize ise hala üst sýralarda...
"Büyüklük haksýzca kazanýlaný hak görmek deðil, haksýzlýklara raðmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
ii yayýnlar....
takýmýn kondisyonu ile ilgili ne düþünüyorsunuz....sezon baþýnda yabancý bir kondisyoner ile anlaþýlmýþtý, sonra adam gelmekten vazgeçti. Takýmýn durumu buna baðlý olabilir mi, þu an takýmda bu iþi yapan biri var mý ? Sezon baþý planlamasýnda kondisyoner ile yola çýkýlacaksa gidenin yerine baþka biri düþünüldü mü ? Yoksa " aaa kondisyonerimiz de gitti o zaman defans yapýp , kontra oynayan bir takým yapalým " diye tüm plan deðiþti mi sizce .
15-20 dakika rakibe ilerde basacak,tempo yapacak halimiz yok.
''Küçük insanlar kiþileri, normal insanlar olaylarý, büyük insanlar fikirleri tartýþýr''Hyman G. Ricover
Vallahi billahi top oynamýyoruz uþaklar, aldanmayýn 9 puana . Onur olmasaydý bitmiþtik biz. Hele bu akþam ki rezaleti unutamýyorum![]()
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Kadro yapýsý pres yapan, tempolu ve çok basan bir oyuna müsait deðil demek istedim![]()
Þu ortamda hoca puan için böyle bir diziliþ deniyor. Kazandýkça daha iyi bir oyun izleyebileceðimiz düþüncesindeyim.
Rakiplerin bizim maçta kötü gözükmesinin bir sebebi de bence bizim defansif oyun yapýmýz. Zokora'yý taraftarýn geneli beðenmese de mevkisinde ligin en iyisi.
Þuan bu oyun keyif vermese de maç kazanmamýz gerektiði gerçeði var. Kaleci Onur biraz daha idare etsin![]()
Colman ile takýmýn çehresinin deðiþtiðini gördük, demek ki ya onu geri kazanacaðýz, ya da o iþi yapacak bir adama ihtiyacýmýz var.
Sayfayý arada yenileyin bazen mesajý editliyorum tekrar tekrar mesaj olmasýn diye![]()
Konu Çaðatay_ tarafýndan (23.09.2013 Saat 23:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Özkan Sümer
bu ligde yahut ligdeki ortamda dünya futboluna katkida bulunmak istememizde ayri bir komedi.
elindeki kadroyla anca kati savunma yapabilirsin zaten henrique ile pozisyon yakalama cabalarina girsek ne olur.
bir ihtimal zokorali 11 ile 3-5-2 ye dönebiliriz oyunu rakip sahaya yikmak adina.
oyuncu tercihleri haric hocaya hak veriyorum hatta beni sasirtti bosingwayi sagbek oynatiyor.
iyi programlar
burasi türkisch.
Are you not entertained?
bizle alakasý yok ama Robert Prosenickinin kafasý beþiktaþ teklifinde kalmýþ bu çok bariz belli oluyor
Hocanýn oyun sistemini eleþtirmeniz çok mantýksýz. Sanki dünyada defansif oyun oynanmýyor veya bizim atak oynamak gibi misyonumuz kutsal bir yerlerde yazýlý. Bence asýl eleþtirilmesi gereken madem oyun sistemin defans neden ona göre oyuncular almadýn? Neden oyunu hýzlý ve ayaða oynayan oyuncular almadýn?
-------------------------------------
Niçin mi fikir deðiþtiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi deðil! Cenap Þahabettin
Loading %61..
Adrian vasat 10 numara görüntüsü çiziyor. Daha etkin oynamalý.
Henrique takýmý çok bozuyor. Santrafor oyunu oynayan oyuncumuz yok. Kanatlarýn özellikle Malouda'nýn etkinliðini çok bozuyor. Skor anlamýnda aslýnda bu durum takýmý mahvediyor. Janko zorlanmalý o bölgeye ara transfer dönemine kadar.
Bu takým adam olacaksa mücadele konusunda Colman takýma adapte edilirse olur. Takýmýn Colman'a çok ciddi ihtiyacý var. Colman problemini Colman'da görmüyorum. Tutarsýz sebeplerle klüp camia olarak Colman'a trip atýyoruz. Böyle birþey olamaz. Adama güven aþýlamalý, deðer verdiðimizi hissettirmeliyiz. Ortasaha da takýmýn mücadele, direnç anlamýnda lider olduðunu hissettirip üzerine düþüp o görevi ýsrarla ona vermeliyiz. Colman takýma monte edilirse ve kendini bulursa takým seviye atlar buna eminim. Colman'ýn kýymetini bilmeliyiz.
Ben uzun süredir devam eden kötü performansýn taktiksel sebeplerden çok psikolojik bir dayanaðý olduðunu düþünüyorum.
Bu sebeple kazandýkça daha iyi olabileceðimiz düþüncesine sahibim, belki de fazla iyimser düþünüyorum.
Yoksa sahada sýkýntýlý bir durumda olduðumuz ve basit þeyleri yapmakta bile zorlandýðýmýz ortada.
Ýyi bir orta saha oyuncusunu takýma monte etmemiz þart, Colman'ý tam olarak hazýrlayacaðýz, ya da bir transfer yapacaðýz.
Futbol muhabbeti keyifli olsa da radyodan ikili konuþmaya dönmemesi dinleyiciler açýsýndan daha iyi olur, ben de dinlemedeyim, iyi yayýnlar![]()
Konu Çaðatay_ tarafýndan (23.09.2013 Saat 23:16 ) deðiþtirilmiþtir.
Özkan Sümer
Lucescunun beþiktaþý defansif oyunla en çok gol atan takým olarak þampiyon oldu.. futbolun içinde varsa yapýlabilir..
Maçýn ilk yarýsýna bakýyorum 2 tarafta keyif alýyor ancak golden sonraki yarým saate bakýyorum 2 sað bek 2 sol bek 2 stoper 3 ön libero bunu bana kimse anlatamaz MRA benim için þansa gidiyor içerde konyayýda alabilirsin ama bu kafaylan böyle çekilirsen Lazio ve fb maçlarýnda her þey ortaya çýkar...
Seni Aldýðýn Kupa Sayýsý Deðil , O Kupalarý Aldýðýn Þartlar Efsane Yapar...
https://twitter.com/duncahmet_61
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)