bütün futbolculara tam destek!
bu konuyu hepsini birden yani ele almýþ topic bulamadýgým için buraya yazýyorum... umarým gazaba ugramaz....: evet transfer sezonu bitti hatta avrupada da bitmiþ .... sonuç olarak takýmda 6 yabancý futbolcu var .. ama þu an için bakýlýrsa 4 tane gibi sayabiliriz ... musampa ( iyi oldugunu varsayarsak ) yattara stephanov ve marcelinho .... umarým musampa iyi çýkar ... her neyse yani þimek ve jeff i artýk nasýl oynatýr bu hoca bilemem .. þimek zaten çok kötü idi artýk düzelir mi yoksa böyle mi devam eder zaman gösterecek ben yabancý hakkýmýzýn þu an itibarý ile 4 oldugunu sanýyorum ...jeff konusunda hiç bir þey yazma geregi dahi duymuyorum ... hatta hiç ama hiç güvenmiyorum keza tolga ya da ...bu arada haþim sayitogluna tebrikler ekibi ile birlikte ne yaptý ne etti kaleci aldýrmadý takýma ....umarým o jeff yumurtlarken aklýma haþim sayitoglu ve bizans ekibi gelmez ....evet 4 yabancýmýz var veya 4.5 diyelim þimek düzelirse 5 olur ...bu arada þimek son þansýný kullanýlýyor devre arasýna kadar düzeldi düzeldi yoksa artýk kimse onu tutamaz zaten tutmaya gerek yok artýk kendi gider ...devre arasýnda jeff in gitmesi büyük ihtimal ..belki þubat ayýnda yýllar sonra 6 yabancýmýz olacak ...yani iyi oynayan takýma katký yapan .. ben kaleci olmazsa foruma girmem demiþtim çünkü o kadar emindim ve çok arkadaþa yanlýþ bilgi vermiþ oldugum için özür dilerim ama inanýn ki kaleci olmuþtu .. neyse sözümü tutacagým .. herkese en içten saygý selam ve sevgilerimi sunarým ..her þey gönlünüzce olsun .. kaleci alýndýgý zamn görüþmek dileðiyle ...
SAYGILARIMLA ...
bütün futbolculara tam destek!
"Trabzonspor taraftarý rüzgara uymaz, rüzgarý yaratýr" Þenol GÜNEÞ
Kardeþim sen niye Foruma girmiyorsun
Yönetime Sözünü Geçiremeyen Baþkan Girmesin Foruma
ve
Stada
Sen niye kendine dert ediyorsun
bu forum Pelican Stichus Masallarýný gördüde Sanamý kýzacak
Saçmalamayýn ya
Transfer sezonu hayýrlýsýyla bitti.Yönetimimiz kendinden önceki yönetimlerden bir farký olmadýðýný gösterdi.Ama biz bu takýmý seviyoruz.
Hep destek tam destek.Ýstiklal'den Ýnönü'ye herkezi bekliyoruz.
arkadaþlar transferler bitti gibi ve þuan malesef t.d de gönderilmiyor yapacaðýmýz tek þey onlara destek vermek!
önümüzde çok önemli bjk ve osasuna maçlarý var ligdeki kaderimizi belli edicek maçlar,herkes bence birazda moral vermeli artýk!
"Trabzonspor taraftarý rüzgara uymaz, rüzgarý yaratýr" Þenol GÜNEÞ
aslýnda kiralýk yabancýlarýmýz jun,eller ve diyokaj ý da sayýp 9 yabancýmýz var diyelim.uyum sorunu yaþadýlar diyebilir miyiz bu 3 ü 2 si veya 1 i için yoksa hayýr toptan 3 kiralýkta beþ para etmez mutlaka elden çýkaralým mý diyelim.acaba eller ön libero olarak faydalý olur mu hüseyinin yerine veya illa 2 kesici olacaksa hüseyinin yanýna hasanýn yerine?bence bu düþünülmeli eðer ara transfer yapýlamayacaksa..
Adam aldýrmada geç git, diyemem aldýrýrým.
Çiðnerim, çiðnenirim, hakký tutar kaldýrýrým!
6 yabancýnýn 6 sýda çok iyi olabilirdi ama ne yazýkki bunu yapamadýk çok güzel olacaktý ama þimdi ne olacak bilmiyorum
Yabancý futbolcularýmýz çok yabancýlar olaya. Yattar hariç. O bizim siyah incimiz.
eller gider de jun djokaj elde patlar. Belki Jun Sparta Pragda biþey yapar da çok zarar etmeden 1milyon € falan gibi bi paraya satarýz ama Djokaj patlar elde.
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceðim!
yabancýlar uyum saðlasa bile lazaroni en büyük yabancý olarak kalacak ve hiç iyi þeyler olmayacak gibi geliyor.umarým yanýlýrým
HADDÝNÝ BÝLEN MERTTÝR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTÝR,CUMHURÝYET ÝÇÝNDE CUMHURÝYET KURAN NAMERTTÝR!NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMÝN KAHRÝMAN,AHMET MUHAMMET DEMÝREL VE MESUT KELEÞ!SÝZÝ HÝÇ UNUTMAYACAÐIZ!21.12.2009
Takým tutmak farklý, adam tutmak farklý...
jefferson ve hoca gitmediði sürece ronaldinho gelse týrýþ
ÞAMPÝYON OLMAN ÖNEMLÝ DEÐÝL. ÖNEMLÝ OLAN SENÝN BU HAKSIZ ARENADA VERDÝÐÝN ONURLU MÜCADELENDÝR.
jeff: kurtardýðý bir maç hatýrlamýyorum -
stepanov: saðlam oynuyor +
þimek: ilk zamanki þimek i özlüyorum benim hala umudum var +
marcelinho: dünya yýldýzý, almanyada oynamak kolay deðil +
kiki: iyi topcu ingiltere, ispanya liglerinde oynamýþ inþ. bizdede oynayacak+
yattara: ona söyleyecek söz yok ki +
BANA HER YER TRABZON
ALPER DALKIRAN
bir takýmýn yüzde otuzunu kaleci oluþturur demiþti bir zamanlar beckenbauer ve ünlü teknik adam cruyff ta ayný toplantýda gülerek yüzde kýrk kýrk demiþti. cruyff tamamen hücum futboluyla anýlan baþarýlý bir teknik adam diðeri için söylenecek söz bile yok. yani diyeceðim bizde kaleci yok yani takýmýn en iyi ihtimalle yüzde otuzu yok. en önemli transferimiz kaleye olmalýydý diye düþünüyorum. hayýrlýsý bakalým.
ÞAMPÝYON OLMAN ÖNEMLÝ DEÐÝL. ÖNEMLÝ OLAN SENÝN BU HAKSIZ ARENADA VERDÝÐÝN ONURLU MÜCADELENDÝR.
istanbul ezikeri hep yabancý topcularý sayesinde biþeyler yapýyo ama biz þota ve yattara dan baþka yabancý bulamadýk.
inþallah yeni hocayla coþarlar...
__________________SÜRMENE'LÝ______________________
jeff: ilginç bir þekilde içimden bir ses jeff bu sene güzel oynayacak diyor..benim görüþüm bu..
musampa: alýnmasýna çok karþýydým hele keçeliden sonra..çünkü keçeli saðbek ocak sol orta oynar diyordum..iþallah beni yanýltýrda iyi oynar..belkide hasanýn yerine önlibero oynatýcaz..bakalým herþey belli olur yakýnda
Marcelinho: Çok büyük hayal kýrýklýðý yarattý oynadýðý 4 maçta. ileriye bir dripling yok!! derinlemesine atýlan bir pas yok.hep yan pas(hüseyinle hasanda bunu becerebiliyor) ve boþ kaleye kaçýrýlan goller..marcelinhonun hertha berlindeki performansýna dönmesi lazým..bunun içinde lazaroni denilen futbol bilmezinin marcelinhoyu artýk santrafor oynatmamasý lazým..
SYZMEK: Bu adamý milli maç dönüþünde havaalanýnda lütfen karþýlayýn arkadaslar..çok güzelbir moral olur kendine(bu karþýlama ile acemi yönetimimizin ve kazma lazaroninin syzmeke yaptýðý ayýbý bir nebze unuttururuz syzmeke)..Ve hüseyinin oynamadýðý maçlarda kaptanlýk verilsin diyorum..görüþüm bu..
Milan yazmaya gerek yok..ilk 3 maç biraz korkuttu beni ama..denizli maçýnda yine tek baþýna boðuþtu defansta..en yararlý yabancýmýz..
Yattara Bizim tatlý rakiplerin kara belaasý..Her zaman oynamalý takýmda...
O Kupa Buraya Gelecek....
eskiden olsa bu yabancýlr süper bizi kimse tutamaz derdim fakat o zaman milli takýma 4 futbolcu veriyorduk demem o ki þimdi türk futbolcularýmz ne yazýkki kaliteli deðil bundan dolayý takýmýn bence transferde yabancýdan çok genç kaliteli gençleri bulup takýma katmalý yada yýldýray emre nuri þahin hamit halil gibi üst düzey topçularý kulübe kazandýrmalýdýr.Sadece yabancýyla ben baþarýnýn geleceðini düþünüyorum tabi kulüp bu para politikasý böyle devam ederse kaliteli yerliler para için bejeke ve feybeye gider.Tabiki en güzeli alt yapýdn bunlarýn çýkmasýdýr ne yazýkki fatih ve gökdeniz dýþýnda altyapýdan ayaðýnda top tutabilen adam çýkmadý. TAbi benim hatýrladýðým yani ne kadar övünsekte alt yapýmýzla hatalar ortadadýr topçu çýkmýyor mehmet yýlmaz selehattin alamancý ali þen bekleneni veremedi.
Yönetim eskiyle hiç karþýlaþtýrýlamýyacak þekilde yabancý transferinde iyiler ama yerlide aynýsýný söyleyemem ama sorun onlarda deðil türkiyede topçu gençlerin alayýný gs ve fb ve bjk zaten kadrosunda toplamýþ kalan kayserililer ve iki üç anadolulu genç.
sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
ya arkadaþlar bencede jeff o kadar güven vermeyecek traþ bi kaleci deðil mayasý saðlam o kesin bence bu sene o götürür kaleyi merak etmeyin görüceksiniz bakýn.Szmek oynarsa zaten en verimli yabancýlardan biri olur takýmjda deðil Türkiye'deki en verimli yabancýlardan olur.Ýnþallahta toparlar kendini...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)