trabzonporun gelmiþ geçmiþ en güzel formasý hangisi ?
þimdiki puma
eski puma
kappa
adidas
tsclub
markasýz eski
trabzonporun gelmiþ geçmiþ en güzel formasý hangisi ?
kappalar hele ilk sezon formalarý
Bence Ts Club'ýn formalarý..
Özellikle çubuklu forma süperdi...
bence kappanýn turuncu ve çubuklu formalarýydý
Devlerin mezarý, Avni Aker Stadý
trabzonun gelmiþ gecmiþ en güzel formasý 2003 2004 sezonundaki çubuklu kappa formasýydý cok harika
Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,
Bu Formanin benim Kalbimde ayri bir yeri var. Ona gözüm gibi bakiyorum cünkü ilk Formam ve ilk defa Avni Aker'e gittim onunla... Cok iyi Arkadasiz, bu ömrümün sonuna kadar böyle sürecek... Herzaman gururla tasiyacagim
![]()
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
ya bu aralar anket anket ne oldu birden herkesin aklýna geldiyukarýda cizgiliformalar benýmde favorým..
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneþ Doðar, Konusursak Ay yanar, Ýsyanýmýzda Kýyamet Kopar
kesinlikle bu forma benimde favorim .. belkide geçmiþe özlemden dir ama bilemiyorum. þimdiki formalar hiç içime sinmio...
En Kötü Gününde Seni sevdik Biz...
ABI RESMi FORMA iCiN KOYMUSSUNUZ DA iNSAN OYUNCULARDAN GÖZUNU ALAMIYO.SU TAKIMA BAKSANA HEY KURBA OLDUGUM BE Bi YANDA SOTA Bi YANDA HAMi,KARA BOGA ADETA FOTOYU YIRTACAK(KADiR 2)APO,OGUN, TOLUNAY HEY YAVRUM O YENi YETMEDE FATiH Mi YOKSA...?
tsclup çizgili forma
bide adidas bi ara çubuklu forma yapmýþtý.onun yakasýz olaný olsa dehþet olur ya (resimdeki)
![]()
Umut Bulut ile hiçbir akrabalýðým yoktur. Üçüncü þahýslara duyrulur...))
Kappa'nýn son senesinde yaptýðý formalar çok güzeldi.
beNCE EN GÜZELÝ ÞAMPÝYON OLDUÐUMUZ SEZONLARDAKÝ.AMA NASILDI BÝLMÝYOM![]()
adidasýn klasik kalýn cubuklu formalarý favorim ama gecmise deðer veren biri olarak forma dizaynýnda geçmise bakýlmasýn fayda oldugunu düþünüyorum eðer formanýn bir deðeri olduðunu düþünüyorsak
bence TRABZONSPOR´un su anki cizgili formalari cok güzel!
ama resimlerde gördügüm eski sampiyonluk formlari süper
her yil normal formalarimizin yaninda bir cesit nostaljik forma üretilse cok güzel olur
Bugün dünden akýllý deðilsen kayýptasýn!
eski pumalar camphell donemindeki..
NUHUN GEMÝSÝNE ÇÝFTLER HALÝNDE BÝNMEDÝK KÝ HAYATIMIZI ÇÝFTLER HALÝNDE DEVAM ETTÝRELÝM...
kappanýn formalarý muthýstý ama sýmdýký cubuklu pumada fena sayýlmaz
turuncu forma ve bu çubuklu forma cok güzel
Forma kalitesi, renkleri en güzel gösteren en güzel kumaþ, en güzel tasarým, taraftar formalarý, bize kattýðý hava, bordomaviye çok yakýþmasý, en sevileni, en güzeli, Aðustos ayýnda satýlabileni Kappa.
Benim tercihim Kappa.
Trabzonspor'da ilk defa gelir kaynaðý olarak forma satýþý, taraftar formasý, her sene yenilenen yedek renk anlayýþý ile Kappa bir adým önde.
96daki adidas çubuklu formanýn ( Abdullah'ýn orijinal 6 numarasý bende ) kumaþ kalitesi çok iyi idi ama daha sonra piyasada hiç o kalitede formasýna rastlayamadým. Yalnýzca futbolculara özel yapýlmýþ olabilir. Yine o dönemlerde mavi üzerine deðiþik bordo desenleri olan bir formamýz vardý o da güzeldi.
Aslýnda forma modellerimize aston villa modelini de eklememiz lazým. Düz bordo yerine kollarý mavi, düz mavi yerine kollarý bordo ve vazgeçilmez çubuklu formamýz.
Son söz: Kappa yine en iyisiydi.
(Resimlerdeki futbolculara bakýp duygusal davranmayýn. O takýmlarda Kappa giyebilseydi inanýn çok yakýþýrdý)
kappayla son sezonda ki formalarýmýz harikaydý
Kazým KOYUNCU'nun da çok sevdiði klasik çizgili forma favorim...
Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli þampiyon olanlar dýþýnda olan her þeyi temsil ediyor” KAZIM KOYUNCU...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)