Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erdinç Sakaryaspor'a Kiralandı
Daraltma
X
-
Erdinç Sakaryaspor'a Kiralandı
Defans oyuncularımızdan Erdinç Yavuz Turkcell Süper Lig kulüplerinden Sakaryaspor'a bir yıllığına kiralandı.
En son Burak tarafından düzenlendi; 31.08.2006, 19:10.Etiketler: Yok
-
Defansımız çok iyi ya adam gönderiyorlar.Gerçi Erdinçin sorunlarının olduğu açık ama yedek sadece Çağdaş var.O zaman şu bir iki saat içerisinde stoper alsınlar.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
cagdas gıbı kazma warken erdıncı neden yolluyolar anlamıyorum yaw
Yorum
-
Erdinc zamaninda iyidi, bana simdi hava vurmasin kimse, hada cogu bu forumda sakatken, ah Erdinc geri dön, kocum benim, milli takima gitmesi lazim diye yorumlarda yazdi. Tolgaylan cok iyidiler, bana göre iyi oyuncuydu zamaninda.
Gecen sezon cok kötüydü, Kayseri macinda halt isledi, ve sonunda gitti.
Bana göre gitmesi iyi oldu. Faydasi dokunmasti artik.
Sira baskalarinda artik.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazık oldu Sakaryaspor'a, iyi de gidiyorlardı adamlar. Bu arada Sakaryalılar dikkat etsin de Kayseri maçlarında oynatmasınlar Erdinç'i, özellikle de deplasmanlardaki maçlarda. Gereksiz kahramanlıklar yapıyor, tanıdık bir şeyler görünce.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
Yorum