valla benim hatýrladýklarým arasýnda en iyisi Þota idi.
Þota bi baþka yaa.
þota
marcelinho
musampa
campbell
pfaff
vugrineç
cyzio
szymkoviak
olsen
yattara
sizce trabzonspora gelmiþ en iyi yabancý oyuncu kim ?
valla benim hatýrladýklarým arasýnda en iyisi Þota idi.
Þota bi baþka yaa.
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Sota cok iyi bir santrafordu...Türkiyede ilk yabanci gol krali olmus fotbolcu..Olsen bence müthis bir defans oyuncusuydu zaten o seneside kaptani oldugu danimarka ile Avrupa Kupasini almisti...Czyio oda iydi cok hirsli bir oyuncuydu....Campell bizi uyum saglayamadi ama kaliteli adamdi...Pfaff Trabzonspora gelmis gecmis en ünlü yabancidir gercek bir yildiz,cani istedigi zaman oynardi o baska mesele...marcelinho ve musampa yeni geldi bakacagiz artik süpesiz onlarin kaliteside tartisilmaz..valla Vugrinecin ne yaptigini ben anliyamadim trabzonsporda..Yanchev,Nemsadze,Lee bunlarin katsizi ondan daha fazlaydi Trabzonspora...birde Stepanov onu ismi unutulmus herhalde yazilmaya...ammma hepsi bi yana Yattara bir yana...Yattarayi izlemekten cok keyif alan birisiyim maci izleme bu adami izle...onun icin IBRAHIM YATTARA...
eyy gidi bu alemde tek kral þota...........
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneþ Doðar, Konusursak Ay yanar, Ýsyanýmýzda Kýyamet Kopar
Tamam Þota'nýn bizim için yeri baþka ama yetenek ve futbol açýsýndan bakarsak tabii ki YATTARA...
þuanki futboluyla olmasada kariyeriyle Marcelinho
marcayý katmak sanký biraz yanlýs cunku daha bise goremedik?kariyerine gore cvp veremeyiz biz kariyerine gore degil TRABZONSPORA gelmiþ geçmiþ en iyi oyuncu anketi yapýyoruz.
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneþ Doðar, Konusursak Ay yanar, Ýsyanýmýzda Kýyamet Kopar
en iyisi yattara ama þotada çok iyiydi.ikisinin arasýnda karar vermek biraz zor
biz yattara köto demiyoruz ama sotanýn nasýl bir yetenek sahýbý oldugunu herkes biliyor .sotanýn yetenekleri yattaraya gore daha fazlaydý..
þota kadar takýmda etkili olmuþ,taraftara moral vermiþ baþka yabancý oyuncu yok,þota olmasaydý yattara derim 2.tercih olarak ama benim görüþüm þota gibisi henüz gelmedi...
Adam aldýrmada geç git, diyemem aldýrýrým.
Çiðnerim, çiðnenirim, hakký tutar kaldýrýrým!
Bak adamým ben onun yýllarca izledim, neler taptýðýný ve neler yapabileceðini de biliyorum. Þota komple bir santrafordu ve en iyisiydi. Ama Yattara gibi þovmen deðildi, mesela Þota'nýn ortasahadan topu alýp üç-beþ adam geçip kaleye indiðini kaç kez gördünüz? Futbol benim için sadece eðlence ve ben koltuðu oturduðumda güzel þeyler izlemek istiyorum. Yattara'nýn yaptýklarýný kimse görmezden gelemez. Topu alýp gol veya pas yaparken arada geçen süreci hepiniz biliyorsunuz. Lafýn kýsasý Yattara gibi adamlar her takým için jokerdir, maça etki ederler ve maçýn kaderini deðiþtirirler.
yaw simdi birsey diyecegim, birakin herkes görüsünü yazsin yaw.
Soru SIZCE en iyi gelmis yabanci oyuncu kim. Yazsin herkes, ona göre en iyisi kimse olsun bitsin, nedir bu tartisma vs uzatmalar.
BANA göre gelmis gecmis en iyi oyuncu Sotadir, Yattaranin da ona yakindir. Yinede Sota benim icin bir numara.
yeniden edit
Konu canim TS tarafýndan (31.08.2006 Saat 18:27 ) deðiþtirilmiþtir.
yattara sovmen sota degil diyorsun sana bise demiyorum hele hele sota izlerken zevk vermedigini dusuyorsan senle daha bu konuda hakkýnda muhabbete girmicem.insanlar sadece sotayý izlemeye giderlerdi adam trýbune adam cekýyordu yaptýgý hareketler attýgý goller yüzünden .kýsacasý arkadasým futbol senýn için eglence ise sota gibi bir eglenceyi kacýrdýgýn için cok sanssýzsýn izledigini soyluyorsun ama bence izleyememissin...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)