hey gidi bu da dierleri gini nası gelmişti nası gitti
hey gidi bu da dierleri gini nası gelmişti nası gitti
Yaşamak Direnmektir!
Güneş'in gözdesi Ceyhun Eriş
11 Temmuz 2008 / 20:45
Trabzonspor'da aynı dönemde forma giyen futbolculardan Kiki Musampa ile Ceyhun Eriş'in yolu Kore'de kesişti.
Ceyhun'un Trabzonspor formasını giydiği zamanlarda yedek kulübesinde oturan Kiki Musampa Şenol Güneş'in takımı Seul'de forma giyiyordu, şimdi ise yine bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Ceyhun Eriş de Güney Kore'nin Seul takımına transfer oldu.
Şenol Güneş Hollandalı futbolcudan istediği verimi alamayınca Konyaspor'dan Ceyhun Eriş'i transfer ederek onun yerini doldurdu. Resmi sözleşmeye imza atan Ceyhun kulübün resmi sitesine yaptığı görüntülü açıklamada Kore'ye hayatında ilk kez geldiğini ve Seul'un çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Ceyhun elinden geldiği kadar takıma yardımcı olmak istediğini sözlerine eklerken adaptasyon sorununu atlattıktan sonra çok iyi bir futbol sergileyeceğini ve taraftarlara gerçek kapasitesini göstereceğini iddia etti.
hala Musampa diyenler var mı? Bizden ayrıldıktan sonra 2.takımdada tutunamamış
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
alkmaardan da mı ayrılmış habu muşamba..
Bize gelmesi hataydı zaten.Büyük başkan nuri albayrağın flaş transferi
Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
oyy musampa yedin bitirdin beni yahuuu
∂ α η т є - ς ๏ l ๓ ค ภ
TRAßZoONnSPoOrRAŞK
....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....
Arkadaşlar bu başlıkları hortlatmaktan ne zevk alıyorsunuz...
Çok Yazık Oldu Adama .
Çok kaliteli futbolcuydu .
Ziya Doğan hocamız kullanamadı maalesef tıpkı Marcelinho'yu kullanamadığı gibi .
TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
son 4 yorumu okuyunca mudahale etmek durumunda hıssettım kendımı (z.dogan a laf edıldımı kendımı tutamıyorum nedense) ....kım kımı harcamıs acaba bana surda bır kısı ıspat etsın ben burda bu takımı bırakıyorumm..tum bmn de sahıt...
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Bu oyuncuya başlık açmak Trabzonspor'a emek vermiş futbolculara ihanet etmektir. Trabzonspor'a sırf para için gelmiş bir oyuncudur bizden sonra gittiği tüm kulüplerde başarısız olmuştur futbolu kafasında bitirmiş karaketi zayıf bir oyuncuyu star ilan etmenin lüzumu yok çok gereksiz bir başlık olduğunu düşünüyorum ve kapatılmasını rica ediyorum yöneticilerden.
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Evet kapatılmalıdır..Hayatımızda hiçbir yer tutmayan bir isim..
Mario Alberto Kempes - El Matador
Saçları hoştu, o kadar ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Diyarbakir ile anlasirsa, sasirmayin
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Ben de ZD'ın savunulmasına şaşırıyorum.Bundan dolayı TS'u tutmaktan vazgeçecek değilim zira benim için ZD yorgan yakmaya bile değmeyecek bir td vakasıdır.Musampa bir yana Symek bile futbol hayatının en verimli çağında futbol hayatını sonlandırmak durumunda kalmıştır.Symek TS'dan ayrılırken ZD'ın o meşhur futbol taktiğini ise '' Defanstan forvete şişirilen topları seyretmekten başımız dönüyordu,TS'da kalmamın bir anlamı yoktu'' şeklinde özetlemişti.
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Şuanda Boşta.Bizden Ayrıldıktan Sonra AZ Alkmaar Takımına Gitmiş , 5 Maç Oynamış 4'üne Sonradan Oyuna Dahil Olmuştur.
AZ Alkmaardan Ayrılıp Williem'e Transfer Olmuş 6 Karşılaşmada Forma Giyebilmiş.
habu adam yaşaymi
''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Ajax altyapisinda yetisme bir oyuncuydu. Simdilerde 4 sene ajax altyapisinda calistiktan sonra sagda solda hollanda da fsrkki altyapilarin takiminda calisti. Simdilerde hollanda umit milli takiminda yardimci hoca. Acaba bunu da mi antrenor adaylarimiza eklesek
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)