Türk milletinin 30 Aðustos Zafer Bayramý kutlu olsun...
Türk milletinin 30 Aðustos Zafer Bayramý kutlu olsun...
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
BÜtÜn TÜrk MÝlletÝne Kutlu Olsun ..
Þehitlerimize selam olsun ki onlar diridir biz bilemeyiz.Allah bu millete bir daha kurtuluþ savaþý yaptýrmasýn...
bastigin yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tani:
düsün altinda binlerce kefensiz yatani.
Zafer Bayramýmýz Türk milletine kutlu olsun.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
yüce türk milletinin zafer bayramý kutlu olsun..þehitlerimizin ruhlarý þaad olsun..ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSÝN..AMÝN..
Tüm Müsliman aleminin bayramýdýr bu aslýnda batý alemine müslümanlýðýn baþkaldýrýsýdýr bu ama sadece gerçek müslümanlar anlar bunu.Tüm tük ve müslüman aleminin zafer bayramý kutlu olsun...
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Baðýmsýz Türkiye Cumhuriyeti'nin, güçlülere karþý güçsüzlerin baþkaldýrýþýnýn, emperyalist güçlere 20.yy'da vurulan en büyük tokadýn ve Müslüman Milletlerin "tek diþi kalmýþ canavara" karþý elde ettiði en büyük zaferin sembolüdür 30 Aðustos.
O da Türk Milletine yakýþýrdý doðrusu. Kutlu olsun.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeþim!
ülkemizin bu þanlý bayramý hepimize kutlu olsun arkadaþlar, bizlere bu bayramý
hediye eden tüm þehitleri bir kez daha sonsuz sevgi ve rahmetle anýyoruz..
Ne hasta bekler yataðý,
Ne bir ölüyü mezar,
Ne de þeytan günahý,
Seni beklediðim kadar...
zafer bayramý bütün türk milletine kutlu olsun
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN!
Konu Oðuzhan Görkan tarafýndan (04.03.2007 Saat 14:55 ) deðiþtirilmiþtir.
...anti-kliþe timi...
Tüm Türk Milleti'nin Zafer Bayramý kutlu olsun. Nice bayramlarý birlik beraberlik içerisinde yaþamak dileðiyle...
zafer bayramýmýz kutlu olsun þehitlerimizin ve gazilerimizin ruhlarý þad olsun!
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamýna hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sýrasýnda- bunu açýklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsýlýr ve tartýþýlýr. Tefrika (ayrýmcýlýk, nifak) yaratmýþ olurlar. O nedenle dikkatli olmalarýný tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralýk 1933)
feneri "ampül" aydýnlatýr ancak "güneþ" kendiliðinden ýþýk verir !
Bayramimiz Kutlu Olsun.
Zafer Bayramýmýz Kutlu olsun.
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
30 Aðustos Zafer Bayramý Tüm Türk Milletine Kutlu Olsun.
30 Aðustos zafer bayramý kutlu olsun.Ýnþallah özgürlük içinde daha çok 30 Aðustoslar görürüz.
''...En neþeli, en hüzünlü, en duyarlý, en vurdumduymaz, en hýzlý, en aðýr, en çabuk, en acelesiz yanýmýzdýr Trabzonspor. Bu sene olmadý bir dahaki sene kesin þampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazým Koyuncu
Binbir zorluk ve güçlüklerle kazanýlan bu ülke bizim..Sahip çýkalým ..NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
30 Aðustos Zafer Bayramýmýz kutlu olsun
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Bayramýmýz kutlu olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE.
elbet bir gün toprak olup gideceðiz...
TRABZONLU DOÐDUK TRABZONSPORLU ÖLECEÐÝZ...
legends never die ...
Ne Mutlu TÜrkÜm DÝyene.
Ne Mutlu TÜrk Olup Da Bunun DeÐerÝnÝ BÝlene.
Zafer bayramýmýz kutlu olsun.
- impossible ? what does it mean ?
Herkesciklerin Zafer Bayramý kutlu Olsunnn.BÝZE DURMAK YARAÞMAZZZ Bi arkadaþýmýzýn bu güne özel hazýrladýðý bi flash animasyon.10 yýl marþý eþliðinde.
TIKLAYIN SEYREDÝN,DÝNLEYÝN
herkesin 30 agustos zafer bayramý kutlu olsun...bize bu zaferi yaþatan ulu önder atatürk ve onun silah arkadaþlarýnýn ruhu þad olsun.... allah razý olsun!!
Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
evet herkesin 30 aðustos zafer bayramý kutlu olsun . nice zafer bayramlarýnaa.
Tüm Türk milletinin bu anlamlý ve büyük Zafer Bayramý kutlu olsun.. Tüm þehitlerimize Allah rahmet eylesin. Atam sen rahat uyu, Bölücülere geçit yok! Ne Mutlu Türküm Diyene !
Bu yolda asla yalnýz yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti.” K.K.
30 Aðustos Zafer Bayramý'nýn 84 ncü yýl dönümü, kutlu olsun. Bu zaferin nasýl ve ne þartlarda kazanýldýðýný hepimiz biliyoruz. Ama malesef, bu zaferi tam manasýyla ülke olarak bir türlü kutlayamýyoruz.
ABD bile, 4 temmuz'u kurtuluþ günü (kimden kurtulduysa) olarak, birsürü etkinlikle kutlarken, bizlerin yedi düvele ders verdiðimiz, bu baðýmsýzlýk zaferimizi kutlayamadýðýmýzý düþünüyorum.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)