of ya of yandık ta ne yandık.
Denizlispor karşılaşmasının 83.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Yattara’ya bugün MR çekildi.
Yattara’nın sağlık durumuyla ilgili Medya Merkezimize açıklamada bulunan Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, oyuncumuzun 3 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalabileceğini vurguladı. Güney, “Yattara’nın sağ kasık adalelerinde yırtık ve kanama tespit edildi. Tedavilere vereceği cevaba göre UEFA Kupası 1. Tur ilk karşılaşmasında oynayacağımız Osasuna maçına yetiştirilmeye çalışılacak” dedi.
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
of ya of yandık ta ne yandık.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Al işte şansa bak ya kahretsin.. İnşallah çabuk iyileşir. Lig de önemli ama Osasuna maçı çok daha önemli umarız yetişir..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Eyvah mi eyvah...
Bak sen simdi bu ise..
Dün diyorduk..Bi bu oynuyor topu diye..
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
O pozisyonda topa abanmasa belkide sakatlanmayacaktı.Kötü oldu bizim için.En lazım olduğu zamanda adam sakatlandı iyimi?Beşiktaş maçında da yok!...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
zavallı ne yapsın oynadığı maçlarda bütün yük onun üstüne biniyor..perşembe pazar fazla zorladı kendini...
Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
artık lazaroni yattarayı forvet oynatamayacak bide bu yönden bakın uefa ilk maçından çok 2. maçta ihtiyacımız olacak ona tabi burda turu oraya taşıyacak skoru alabilirisek inşaallah çabucak iyileşir
Doğru BJK maçı da var ya oof of..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
gözün aydın Lazaroni..
Geçmiş olsun Yattara. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Yattara takım içi uyumu bozuyordu. 1 klas 10 kalas vardı. 11 kalas uyum içinde oynar artık.
ulaaaa kim nazar deydirdi buna..?
yok bu böyle olmicak biz biyerden bed-dua aldık.. ustumuzde bi ......... var..
şidi lazaroni kimsenin baskısı olmadan kadro kurabilir....
Konu Badaloğlu tarafından (28.08.2006 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.
__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Lazaroni'ye gün doğdu hakikaten.Artık Hasan-Hüseyini daha rahat oynatabilecek!!!
Yattaranın 3-6 hafta olmaması demek,9-18 puan kaybı demek...
Geçen sene bu zamanlarda Şimek, şimdi de Yattara...
Nazara mı geldi ne oldu? Yandığımızın resmidir.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
acaba kaç tane top kaybettircez çok merak ediyom ve orta sahadan forvete topu kim taşıyacak şimdi.90 dk defans yapıcaz heralde.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Geçmiş olsun Yattara....
Bir an önce iyileş yoksa biz hasta olacaz....
E tabi şimdi BJK maçı oyun şeklimiz belli oldu:
7-3-0
yattara da gitti bakalım şimdi nasıl bir kadro çıkarıcak
inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Geçmiş olsun güzel kardeşim. Tez zamanda sahalara dönersin inşallah. Sen gelene kadar biz yine azap çekeceğiz...
HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!
iste simdi zictik!!!
Trabzonspor returns...
Takım bir futbolcudan ibaret olmamalı.. Yattara yok yandık bittik dememeliyiz.. zira böylece kişilere bağlı sisteme bir kapı da biz açmış oluyoruz... olsa çok iyi olurdu ayrı konu.. ama nasip.. geçmiş olsun kendisine.. gelene kadar gökdeniz veya musa oynar artık sağ kanatta..
#7 King of Kings
Tamam.Kulübe kilit vurun.Bir Yattara vardı; o da gidince bu takım iflah olmaz.Desenize 3-6 hafta arasında galibiyet alamayız
Bordo Mavi En Büyük TRABZON
Yattara düzelene kadar Lazaroni,takımı 10.0.0 taktiği ile oynatır herhalde.
Kadro şu
jeferson
Ferhat-Fatih-Stepenov-Çağdaş-Erdinç-Musa-Celalettin-ufukhan-Hasan-Murat
Lazaroniye yeni bir taktik 10 kişi koy defansa nasıl olsa Orta sahadan ileri giden yok belki gol posizyonu vermeyiz.
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Bittik................
Takımı izlemek abartmıyorum ızdırap veriyordu. Tek göze hoş gelen yıkılmadık ayaktayız imajı çizen Yattaraydı. Herhalde o dönene kadar bizim gol atmamız mümkün değil. Atmasa bile attıran Yattaranın olmadığı hiç bir pozisyon gol yapılamaz bu kadro ile.
Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
Doğru söze ne gerek haklısın valla ne diyelim daha ...Gözün aydın lazaroni hoca takım şimdi sana kaldı pek yakında tazminatını alacaksın herhalde...Seni buralarda heba eden yattaradan kurtuldun artık yolun açık olsun..
Bizede müjde işte yattara yapacağını yaptı sakatlandı Çünki bu hocayı kurtaran tek adam oydu....İnşallah ben yanılırımda takım kazanır
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)