Zor maç olacak, yeni bir galibiyet istiyoruz
Zor maç olacak, yeni bir galibiyet istiyoruz
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
aman eskileri gibi olmasın
ne galibiyeti, Denizlisporun kacirdiklarini ilk 10 dakika Besiktas kolay atar. Kendimisi kandirmiyalim, 4 haftadan beri düzelmeyen takim bir haftada nasil düzelecek.
Ben maglubiyet diyorum, kimse gelip de ne kadar karamsarsin demesin. Seyredin takimi görün gercekleri.
yeni bir hezimetle karşı karşıyayız.Verilen arada takım toparladı toparladı , toparlayamazsa Allah yardımcımız olsun
Fark Yemessek ii Ama Hiçde BeLLi oLmaz
Bu maçın havası başka olur.Bence kazanabiliriz.
İspanyaya Rahat Gitmek İçin 2 - 0 Gibi Bir Skor Olması Lazım Oda Mümqün deiL Galiba
valla en büyük sıkıntımız forvette 6maçta 4 gol attık gol pozisyonuna giriyoruz ama atabilecek adam yok, yakaladığımız pozisyonları atabilirsek takım iyi yerlere gelir
bjkden bi cacık olmaz ama ne yazıkki bizden de olmaz
bu performansla hezimet kaçınılmaz olur bence
kalbimizden gecenleri mi, yoksa olacaklari mi yazalim???
HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Durum çok kötü çok,ama bir ihtimal belki bi şeyler yapabiliriz...
TRABZONSPOR 1967
bjk den 5gol yemeye alışıız yine bunlrdn biri olablr..
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
bu macta yenilmeyiz..eziliriz
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Valla biz genelde İnönü'de fark yiyoruz ama hiç belli olmaz...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Valla gönül yenmekten yana ama dogruya dogru.. Millet habire "iyi" transfer eder, biz de aval aval bakariz.. Sonuc? Onu yazmayim, kiyamet tellali olmak istemem..
haftaya yenilirsek halimiz ne olur düsünmek bile istemiyorum..
5 mac sonra 3 yenilgi 1 beraberlik birde galibiyet...4 puan
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Bu karamsarlığınıza gerçekten anlam vermek zor. Araya Milli maç girecek ve yeni transferler de takıma ısınacak(inşallah). Bjk sanki çok süper bir futbol oynuyor da bize fark atacak. Böyle maçların havası çok farklı olur. Bana göre akıllı bir taktikle bjk yi duman ederiz.
Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
bakiyorum nerdeyse her mesajda bir "belki" mevcut, belki degisiriz, belki düzeliriz, belki atariz, belkide yeneriz.
belkiye kaldik kesinlikle, ama ben belkiye inanmiyorum, kesinlikle defansimiz dagilacak, transfer dönemide bitmis olacak, sezon ortasina kadar elimizdekilere tahammül edecegiz.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yensekte bu futbolla nereye kadar gider bilemiyorum.Şansa mı atarız balına mı Allah kerim.
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Lazoroni maça kadar takımın başında kalırsa; muhteşem oyuncu tercihleri ve kusursuz oyun sistemi!!! ile Beşiktaş'ı haşamat ederiz.Gol şov yapıp, farklı kazanırız!!!
Benim umudum var.Yeniceğimize inanıyorum.
Fark yiyebileceğimiz bir maç. Hatırlıyorum da savunmamızda Omar Dienkin falan fişmemekanın olduğu bir sezon beşiktaştan 5 yemiştik. Herhalde haftaya 10 taneden aşağı yemeyiz.
Renkdaşım ilk olarak sölemek istediğim kazandığımız bir maçtan sonra bile böyle yorumlar yapıyorsak iyimser olmak için bana bir sebep söyle Allah rızası için tek bir sebep o zaman hak veririm sana
İkinci olarak böyle maçlar sana bana farklı takımın başındaki çoban Avni Akerde Denizliye bile takımı forvetsiz oynatmak gibi bi düşüncedeyken bu adama bu maçların havası nasıl farklı gelebilir defansif bi kadroyla çıkar paşa paşa beraberliğe oynarız gibime geliyo
Bizim için hayırlısı ne ise o olsun ...
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)