parasý neyse tarýk ve erkan ýda alalým
3 yýl üst üste þampiyon olursak paralarý çýkar![]()
parasý neyse tarýk ve erkan ýda alalým
3 yýl üst üste þampiyon olursak paralarý çýkar![]()
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU
Tarik'ýn alinmasi demek, Bosingwa'nin satilmasi demektir bence.
Buda orta sahaya bir yabancý oyuncu anlamýna geliyor gibi...
Bosingwa'yý Hull City mi istemisti? Acaba takaslik adam varmi orda?
Benim aklimda bir ara adi gecmisti, Fildisili biri vardi Newcastle'da, hatirlayamadim. Hep O kaldý.
HAYAT BÝR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
erkanla tarýðý 7ye alsak , sonra erkaný gsye 5milyon artý olcan karþýlýðýnda satsak![]()
Rakip stoperlere baský anlamýnda Mitroglu çalýþkan bir forvet oyuncusu.
Adama neden Jardel muamelesi yapýyorsunuz?
Taktiksel olarakta , 4-3-3 oynamayacaðýz zaten, hazýrlýk maçlarýný gösterge alýrsak.
tarýk gelirse üç tane saðbekimiz(boss tarýk salih) oluyor napacaz bu kadar saðbeki
Biz dar sokaklarýnda
Dinmeyen yaðmurunda
Bence 4-1-3-2 oynarýz Özer ortada oynar bize sað kanat lazým sol ayaklý![]()
Cardozo'nun yanina Lima yi arkasina gaitan i koyacaksin arkana yaslanacaksin![]()
Mirtoglou þuan Sýrbistan-Yunanistan basket maçýnda as oynuyor
kaynak: ntvspor![]()
Þahýslardan önce kafalar deðiþmeli.
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU
cardozo gelirse bossingwa satýlmaz diye düþünüyorum 2 portekizliyi ayýrmazlar![]()
Transferlere bugün TS Club'da 170 tl yardým yaptým
Hadi bakalým sýra yönetimde..
Þimdi o genç arkadaþýmýz içeriden bir yolunu bularak firar edip A.Y. 'yi býçaklasýn ,Cardozo Trabzon'a geldi diye![]()
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduðunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
tarýk'ý bikaç yýldýr çok istiyordum gelmesini bize de inþallar olur sað bekle sýnýrlamayýn joker oyuncu her yerde oynuyor.
-
her zaman önce Trabzonspor
cardozo golcü olarak tek baþýna yeterli deðil
1 golcü daha lazým
@tsmustafakemal
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)