Trabzonspor yönetimi Altuð Atalay'ýn görevine son verip yerine Gökhan Dinç'i basýnla iliþkilerden sorumlu olarak getirdi.
Buraya kadar bir görev deðiþikliði gibi algýlanýlacak durum aslýnda Trabzonspor yönetiminin geldikleri günden bu yana attýklarý skandal adýmlardan sadece bir tanesi ve maalesef bu gidiþle de sonuncusu gibi gözükmüyor !!!
Koca Trabzonspor camiasýnda bu iþi yapabilecek olan bir Trabzonsporlu yokmuþ gibi bu göreve bir Beþiktaþlý'nýn getirilmiþ olmasý bana göre buý camiaya bir hakarettir.
Medya mensubu olmasýna raðmen Gökhan Dinç'in twitter'da Bursaspor, BJK, fb ve GS resmi hesaplarýyla bu kulüplerin taraftar gruplarýný da takip eden zat-ý muhterem Trabzonspor resmi hesabýný takibe deðer bulmamýþ olacak ki 395 kiþilik takip listesinde Trabzonspor'la alakalý takip ettiði bir tane bile hesap yok !!!
Gökhan Dinç'e göre Ali Koç'un paralý askerleri ve ergen hesabý olan 12 numara org soytarýlarý kadar bile deðeri olmayan bir kulüpte görev yapacak olmasýný da içine sindirebilmiþ olan bu zat kendisine twitter'da gösterilen tepkiler üzerine Trabzonspor ile ilgili hesaplarý takibe almaya baþlayýp aklý sýra kendini kurtarma yoluna gitmiþtir ama yemezler...
Açýkçasý sýradaki hamlenin ne olduðunu çok merak ediyorum?
Belki de mecnun'a kefil olanlar bülent uygun'a da kefil olur ve kulüpte bir görev verirler!!!
Ne dersiniz?
NOT : Bana göre Skandal olan bu görevlendirmeye bu yönde baþlýk açtým. Fakat konunun baþlýða sýkýþtýðýný gördüðüm için baþlýðý deðiþtirdim.