konu ile alaklıda rahat olun yatralı kadroyla biz onları orda yeneriz en azından yenilmeyizz hiç bişe yok osasunada
konu ile alaklıda rahat olun yatralı kadroyla biz onları orda yeneriz en azından yenilmeyizz hiç bişe yok osasunada
Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
umutsuzum isteyen istediği yorumu yapsın şansımız yüzde 10
bu da benim fikrim dünkü mac 2 1 yada 3 2 kazansaydık umutlu olurdum ama imkansız bu defansla bu turu geçmek.Bu düşüncem de benim Trabzonsporluluğumu tartışmaya açmaz.Sapına kadar Trabzonsporluyum ama malesef elendik sayılır.İnşallah ben mosmor olurum.
yaa bence karamsar olmayınm yenerizz allaha skına osasunada hiç bişe yok bjk maçında ki gibi oynarsak size yemine diyorum en az 3 atarızz ama ordaki hırs olucak
Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
tur şansımızın ne yazıkki fazla olduğunu düşünüyorum. Atletico bilbao maçı geldi birden aklıma, 3-2 nin rövanşında deplasmanla sahaya çok umutlu çıkmış ama 5. dakikada yediğimiz golle herşey bitmişti
inşallah benzerini yaşamayız, güzel bir galibiyetle turu atlarız ama bunu yapmak gerçekten kolay değil...
Stichus'un mesajını, The Londoner'ın anlatmak istediği zihinsel sakatlığa örnek olarak aldım. Stichus üzerine alınmasın yine de, o sadece bir örnek. Camianın genel zihniyetine güzel bir örnek.
Stichus'un mantığıyla rakiplerimiz olan bjk, gs ve fb nin maçlarını da analiz etsek ortaya farklı bir görüntü çıkmayacak. Ümit Özat şöyle kazma, Orhan Ak böyle kereste, Cihan yaramaz, Rüştü kova, Ricardinho boş gitti paralar v.s. v.s binlerce olumsuzluk yazılabilir.
The Londoner'ın tespiti çok önemli. Biz yara almaya çok müsaitiz. 96'daki fb maçını hala konuşuyoruz. Bir derbi maç kaybedince "kabul edelim tükendik" tarzı topicler açıyoruz. Eloğlu 4-0 kaybettiği fb maçından sonra yılmayıp şampiyon olabiliyorken, biz aldığımız en ufak yarada yönetimi, futbolcuları, teknik direktörü asıp kesiyoruz yaptığımız yorumlarda. Yenilirsek mahvoluruz psikolojisi yüzünden kritik maç kazanamıyoruz. Bu zihniyet değişmedikçe başarılı olmamız zor gerçekten.
walla bu ispanyollar çok egoist. 0-0 onlara yetsede bizi yenmeye çalışacaklar. yattara ve gökdenizli bi kadroyla bunları kontra atak manyağı yaparız ve turu geçeriz diye düşünüyorum.
kardesim sende bi ispanyol sempatisi var galiba...Biz hangi maçtan galip geldik geçen hafta??İNÖNÜDE BEŞİKTASTAN!!!!(ki kazanmaya bu maçtan çok daha fazla ihtiyacımız vardı inönüde!!yanı baskı altındaydık ama şimdi osasunada alınacak bi yenilgi ondan çok daha az bi baskı getirir)inönüde kaçbin taraftar var_?inönün Taraftarı mı ateşli osasunanın mı_????ya arkadaslar lütfen biraz mukayese ederek konusalım.bizim oyuncularımızdan milan stepanov üst düzey milli maçlarda görev yapıyor fatih ingilterede ingilizlere karsı inanılmaz bi maç çıkardı gs deyken!!!hüseyin milli maçlarda görev aldı.Gökdeniz D.Kievde takımını sırtladı...Marcelinho hem almanyada hemde brazilyada üst düzey maçlar oynadı...YATTARA hiç bi yerde top oynamasada(ki oynadı belçika ve gine milli Takımı)osasunada onu durdurcak topcu göremiyorum ben!!!!ayrıca musampa ispanyada oynadı ingilterede oynadı ajaxla cl kaldırdı!!!Yapmayın ya osasuna gibi bi deplasmanda baskı hissederlerse YUH DİYORUM YUHHHH.Bizim futbolcularımız geregi kadar hatta gereginden fazla tecrübeye sahip.kimse öyle yok ispanyada baskı surda baskı burda baskı demesin bu takımdan ne bekliyoruz uefa da basarımı??o zaman ispanyadada ingilteredede çıkıp aslan gibi oynayacaklarki yeterli TECRÜBEYEDE sahipler!!!!!!
bizi orda osasuna yenemez!!!bizi yine kendimiz yada hakemler yener biraz realist olalım!!!!!sadece jeffersona güvenmiyorum oda iyi olursa rahat rahat eler döneriz İNŞ!!!!!!!
bu kadar basit!!!!!
şuraya ikide bir ispanya deplasmanı öyledir böyledir yazmayın seyircisi ateşliymiş yok bilmem neymiş geçelim bunları bu takım hiçmi deplasman görmedi çıkıp ellerinde gelenin en iyiyisini yapacaklar gerisi hikaye
valla ben akşam röportajlarda hüseyin ve akyel'de müthiş bir inanç gördüm, eleyip gelecez dediler...bjk. maçı öncesi umutsuz ortamdan ders alarak ben, şahsen ümitliyim diyorum...önce inanmak lazım...
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
arkadaslar diyorki ümidi keselim elendik
ama unutuyorsunuzki osasuna bize karsi en iyi oyuncularinla eksiksiz bi kadrodan oynadi ve buna ragmen biz üstündük en cok sasdigimda kondisyo olarak bile üstündük
ikinci macta fark ne olacak:
onlar en iyi defans oyunculardan birini oynatamiyacaklar cezali oldugu icin
bizde sagbekte bir ufukhan olacak sag acikta bi yattara sol acikta bi mustafa keceli hüseyinin yaninda bi musampa
yani onlar bi yerde kadrolari zayifliyacak bizim kadroda 4 yerde güclenecek hatta bence 5 yerde cünkü bence marcelo 2 hafta sonraki formu bugünki formuna benzemez yani aslinda osasunayi parcalamaliyiz ve bunu gerceklesdirmek icin bi tez gol lazim olacak bukadar
yani bendende size bukadar karamsar olmayin![]()
İnşallah eliycez.Osasunada hiç birşey yok.Kalecimiz iyi olsaydı burda da yenerdik.
Zuma_Yattara haklısın ama seni anlamazlar burada.
Geçen sene Şampiyonlar Ligi'ni ve UEFA kupasını İspanyol takımları kazandı. Osasuna o İspanyol liginde 4. oldu. UEFA kupası şampiyonu olan ve Süper kupa finalinde Barca'yı 3-0 yenen Sevilla, geçen sene Osasuna'yla 2 maç oynadı. İki maçı da Osasuna kazandı. Şimdi İspanyol takımları hakkında olumlu konuşan birisini linç ediyoruz burada. Aferin. Osasuna'yı deplasmanda yenecek denen takım ise Avrupa kupalarında bahar aylarını görmüş tek takımı bulunmayan Türkiye liginin 4. sü Trabzonspor. Trabzonspor bence bu sezon Türkiye liginin en büyük şampiyonluk adayı evet, ama İspanya'da Osasuna deplasmanında hiçbir şekilde maçın favorisi değil. Biraz gerçekçi olmak kimseye zarar vermez yahu.
bence eger ispanyollara galibiyet lazim olsaydi kesin yenerlerdi rovansi. bosver böyle daha iyi, biz saldiralim,bogusalim,yirtalim, olursa olur olmazsa olmaz. elenirsek bile ezilmeden elenelim. ama ben turu gececegimize yürekten inaniyorum. insallah cocuklarda inanir ve gruplara kaliriz
bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!
bu kadar kötü bir oyunla ve yattarasız onlarla 2-2 berabere kaldıysak turu geçeriz.herkes adam gibi oynasın yattara iyileşsin görürsünüz kim geçekçi kim değil.sadece adam gibi oynamaları ve yattaranın dönmesi gerekiyor.öyle artı bişe istemiyorum kendimize yakışanı yapalım osasuna yı rahat geçeriz.
osasuna ya karşı 2-0 dan maçı 2-2 yapmak pek kolay değil 10 kişi kalmış olsalar bile.adamlar harbi çok sağlam takım kurmuşlar.geçen sene sondan önceki hafta kendi sahasında küme düşmüş bi takıma 2-0 yenildi osasuna,o maçı alsaydılar ispanya 2.si olarak direkt şampiyonlar ligindeydiler.madrid,valencia yı geride bırakarak hem de. 2.maç gollü geçer,gollerin çoğunu da inşallah biz atarız.
osasuna geçen sene kendi evinde çok iyi bi performans göstermiş barcelonayı
valenciayı sevillayı ve villareal gibi takımları yenmeyi başarmışlar ama bunların hepsi geçen sene olmuş yani geçen seneki takımla bu takım arasında başta hoca olmak üzere baya bi fark var bu kendi evlerindeki ilk maçta getafeye 2-0yenilmişler tabiki zor bi maç olacak ve favori rakip takım bunu herkes biliyo ama elenmeyecek bi takım değil herşey bize bağlı bana göre ilk önce inanmak ve istemek gerekiyo böyle bi maçta turu geçebilecek skoru almak için
söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum fakat kritik maçları kybetmemizin sebebi
''bu maçı biz kazanamayız, kazanmaya kalksakta hakem engeller zaten iyide olsak kötüde olsak taraftarın önüne atacak bir hakemimiz var '' zihniyeti.Futbolcularımızın düşünceleri bundan ibaret.Lig ikinciliğini başarı sayan futbolcularımızdan daha iyisini beklememiz onlara yapılan büyük bir haksızlıktır.Katılıyorum bu zihniyet değişmedikce başarılı olmamız imkansız.
Ya mantıki çerçeveden baktığında, istatistiksel yaklaşıldığında dedikleriniz belli bir oranda doğru olabilir... Ama ben sizin gibi düşünüp burda yani Trabzonspor taraftarı portalında yazan arkadaşları anlamıyorum... Bakın burda heryer bordo-mavi... hiçkimseden objektif olmasını beklemeyin... sonuçta ben tarafım kardeşim.. Trabzonspor tarafatarıyım... Tabiki takımımın elemesini isteyeceğim... o zaman ne diye seyreyleyim bu takımı söylermisiniz... siz hangi maçı kaybedeceğiz diye seyrediyorsunuz.. eğer öyle seyrediyorsanız taraftarlığınızda bir problem var...
Güzel bir yaklaşım... yok o onu yenmiş, yok o bunu yenmiş... yapmayın yaa... biz Dinamo Kievi deplasmanda 5 leyecektik... onun içinde vardır bir açıklamanız...
%1 LİK bir eleme şansımız varsa ben olaya bu %1 lik taraftan bakmaktan haz alıyorum... varın siz gidin %99 luk taraftan bakın... o zaman tarfatarlığınızı bir daha gözden geçiriin...
Hı bu arada ''Seni anlamazlar burada'' demekle ne demek istiyorsun bende seni anlamıyorum.. Futbol bilginizin ve ya yaklaşımınızın çok farklı olduğundanmı bahsediyorsunuz... Unutmayın burada herkes sizin kadar biliyor futbolu... Burası büyük Trabzonsporun Trafatarının portalıdır... Lütfen söylediklerinizin nereye ve nasıl gitiğini bir daha gözden geçirin...
TARAFIM TARAF!!! BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARIYIM....
''Terketmedi eziyetin beni''
burda iki tarafinda yazdiklari ts taraftarina yakismiyor
turu geçeceğimize inanıyorum. uefa kupası kaldırsak bu takımın oyuncularının 'üstüne birşeyler koymadan yürüyen' tavırlarına dayanamıyorum. önündeki adama pas atamayan adam idmanda ne çalışıyor acaba?
yanlış anlaşılmak o kadar kolay ki.. gün geliyor takımı acımasızca eleştirmek ve destek olmamakla 'stichus' a birşeyler söylenebiliyor.. ne güzel..
yorumumun sonunda turu geçeceğimize olan inancım da belirtilmiştir.
başka şeyler söylemek istedim.. bambaşka.. neyse...
takım dört sıfır önde olsa ve barcelonayı sahasına hapsetsek dahi taç atışını rakibe kullanmak anlayamayacağım bir olaydır. ben şansa yenilmek istiyorum.. şansa maç almak ağırıma gidiyor.
'takım iyi gidince ortalarda coşanlar, aynı kadro olumsuz bir netice alınca tümünü kazma ilan ediyorlar..'
hele bunu.. hiç yapmıyorum.
neyse hayırlı cumalar olsun.
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)