http://www.youtube.com/watch?v=ejmDdJ7kWWc ...þerefsizler
http://www.youtube.com/watch?v=ejmDdJ7kWWc ...þerefsizler
haramilerin saltanatýný yýkacaðýz....
Valla futboldan nefret ettim. Þampiyon nasýl olunur gördük. Yýldýrým Demirören þerefsiz i . Nasýl bir adam görün.
haramilerin saltanatýný yýkacaðýz....
Olay olur bu video hele de Fenerbahçe ceza alýrsa. Çýkalý da 9 gün olmuþ nasýl gözden kaçtýysa.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Oha diyorum yahu..
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Futbol camiasýnýn ne kadar kirli olduðunu bu video olmadan da biliyorduk. Ayrýca videoda bazý çeliþkiler var; ibb o sene Bursaya burada kaybetmedi. Bir de "3maç yaptýlar,Gokdeniz 40 Trilyon aldý, iddaa ödeyemedi" diyor, sonra bizim Gs'yi yendigimizi söylüyor. Fatih Akyel vardý diyor, Fatih o sene bizde deðildi vs.
Güçlülerin Ýktidarýna Karþý; Trabzonspor!
telefondan izlemeye çalýþtým ne sesleri duyabildim ne adamlarý tanýyabildim. Kim bunlar?
Ne kadar kirli bir düzen, halen bu kirlilik devam ediyordur bence, edecektir de.
Cikarilan yasada kimsenin gözünü korkutmuyor bence, diger taraftanda en fazla men yiyecek. Yasa ilk ciktigi zaman iyidi aslinda, ama tekrar degistirdiler, simdi cok hafif cezalar.
..
Ýstanbul Saltanatýný 7 kez yýktýk, yine yýkacaðýz, Bordo kanýmýzla Mavi göklere Þampiyon TRABZONSPOR yazdýracaðýz...
Elemanlar alkolün etkisiyle gaza gelmiþler. Ama insanýn midesi bulandýrmaya yetiyor orada geçen iddialar.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
69 yil men yemis ama keyif adamda. Cünkü oynadiklari dönemde kazandiklari para onlara ömür boyu yetiyor nasil olsa.
..
Ýstanbul Saltanatýný 7 kez yýktýk, yine yýkacaðýz, Bordo kanýmýzla Mavi göklere Þampiyon TRABZONSPOR yazdýracaðýz...
O zaman niye anlatmamýþ bunlarý?
Bordomavi.net
Ýbrahim Akýn'ýn da 5-10 yýl içinde bu tip videolarý çýkar mý dersiniz?![]()
kandil gecesi bi þiþeyi götürdüler![]()
Attan inip eþeðe bindik!
okay gudubeti bu takýmýn habis urudur!! ilk gitmesi gereken kiþidir!!
Gerek yok aslinda Ilhan abi, zaten Savciya herseyi itiraf etti. Sonra itirafi geri alsada benim icin bu gercek degismez, cünkü kimse sucsuz oldugu bir durumda durduk yere sucu kabullenmez.
Tabi videoda herseyi birer birer anlatacak ve bunu basina servis edecekse olur, hatta direkt basin toplantisi ile canli yayinda anlatsin herseyi.
..
Milli Takýmým TRABZONSPOR
Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adý kaldý, onu gören yok.
Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Farkýndaysanýz gizli bir çekim bu.
Videoyu paylaþan eleman hangi amaçla paylaþmýþ onu da bilemeyiz. Ama bence kameradan haberleri yok konuþanlarýn.
bu videonun þu anda ortaya çýkmasý tesadüf olamaz, gökdeniz ve ts-gs maçýyla kafa bulandýrmaya çalýþýyorlar gibime geldi..
Attan inip eþeðe bindik!
okay gudubeti bu takýmýn habis urudur!! ilk gitmesi gereken kiþidir!!
Milli Takýmým TRABZONSPOR
Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adý kaldý, onu gören yok.
Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
O kýzla , konuþturan çocuk polis mi?
Hep zarf sorular sormuþlar. Elemanda dökülmüþ!
Bu arada Bursaspor hakkýndaki iddialarda vahim!
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduðunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
ilker meral deyince acý acý güldüm
bursa olayýna þaþýrdým
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)