TS CLUB MAYOSU YIRTILDI
Ege’de tatil hazýrlýðýndaydým. Tatile çýkmadan TS Club’a uðradým, Cevahir’de. Yeni sezonda çýkan erkek mayolarý vardý. Çok hoþ gözüküyorlardý. Denemek için aldým 1 tane mavi olanlardan.
Yeni olduðu için denemek gerekiyordu. Onun için her üç renkten de birer tane almak yerine 1 tane aldým sadece. Eee akýllý adam denemeden atmaz yenilik adýmlarýný. Basamak basamak olmalý deðiþim.
Bir yenilikti bu. Yepyeni bir baþlangýç. Zaten 2 sezondur kolsuz TS Club T-shirt’üyle gidiyordum denize. Ama yetmiyordu. Artýk deniz üniformamýn alt tarafý da tamamlanmýþtý. Gururla giyecektim tam takým formamý.
Nitekim giydim de. Giydim de, dýþý caf caflý ALBenisi oldukça yüksek olan þort 10 Aðustos günü Ege / Akdeniz sularýnda yýrtýlýverdi. Cepleri biraz dardý. Bu nedenle cebine en ufak bir þeyi bile koysanýz, onu cebinizden alýrken, geri koyarken kolayca yýrtýlýveriyordu. Bir de Ege / Akdeniz sularýnýn tuzu da bu etkiyle birleþince, deformasyon kaçýnýlmaz oluyordu.
Allah’tan usta bir dikiþci vardý yanýmýzda. Dedi ki bu ceplerle yýrtýlmadan kullanmak imkansýz. Buna TAKVÝYE ÞART! Bir parça mavi kumaþ ile baþladýk TAKVÝYEYE. Evet cep kýsmý çok saðlam olmuþtu, ama þimdi de sorun, aðýz kýsmýnýn daralmasý olmuþtu. Artýk yýrtýk olmayan bir mayom vardý ama cepleri de kullanýlmaz olmuþtu. Ama cep vardý ya, yeterdi elbet!
Kullanýlamayan iki adet cebe sahiptim. Ama maalesef bu sene EGE sularýnda kullanamayacaktým! Neyse dedim artýk seneye. Ben de evde giymeye baþlarým. Mayo artýk þort olmuþtu. Üstümden hiç çýkarmýyordum. Baþýmda Kappa Trabzonspor þapkasý, altýnda geçen seneki TS Club T-shirt’ü ve altta bu seneki caf caflý TS Club mayosu (pardon artýk þort oldu o). Tek eksiðim geçen sene kayýnpederimin hediye ettiði 9 Fatih Tekke havlumdu. Keþke o da olsaydý. O zaman daha da bir eksiksiz olacaktý her þey. Ama bu sene onu yanýma almamýþtým. Tamam ben kenardayken zaten Trabzonspor’un reklamýný iyi yapýyordum ama ben denizdeyken kenarda Trabzonspor parlamýyordu.
Tatil boyunca günler geçti ben de gittikçe esmerleþmeye baþladým. Elbette TS Club þortumun içinde. Tatilin sonuna doðru artýk iyice esmerleþmiþtim. Neredeyse zenci olacaktým. O zaman fark ettim ki, bu forma esmerlere çok yakýþýyor. KEÞKE ESMERLERÝN ÜSTÜNDEN HÝÇ ÇIKARMASALAR BU FORMAYI.
Ama bu sene Brezilya modasý böyle deðilmiþ. Ukalalýk etmeyeyim bu konuda benim bilgim yok ama Brezilya’da bulunan bir Trabzonlu dostum söyledi. Bir Brezilyalýya KANCAYI takmak için þu an Brezilya’da.
Velhasýl, þimdi tatil bitti, geldik gene günde 20 saat mesainin baþýna. Bir sene daha böyle sürecek.
Sizin de anlayacaðýnýz gibi HÝÇ TAKÝP EDEMEDÝM Trabzonspor’u. Sahi neler oldu ben yokken? Ben hafta sonu TS Club’a gidip yeni kupalardan bir tane daha almayý düþünüyorum. Ýçine buz gibi soðuk su koyup içeceðim bu sene boyunca.
Yanlýþ anlamayýn sadece sýcaklardan yükselen ateþimi düþürmek için!
15 gün aradan sonra hepinize merhaba.