Lazaroniyi çoğumuzun istemediği gibi bende istemiyorum. Gönlümden Aykut Kocaman geçiyor.
Aykut KOCAMAN
Ziya DOĞAN
Giray BULAK
Samet AYBABA
Şenol GÜNEŞ
Hüsnü ÖZKARA
Ersun YANAL
Ünal KARAMAN
Lazaroni ile devam
Yabancı Teknik Adam
Lazaroniyi çoğumuzun istemediği gibi bende istemiyorum. Gönlümden Aykut Kocaman geçiyor.
Konu Rasim YILMAZ tarafından (31.08.2006 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir.
O Kupa Buraya Gelecek....
ziya doğan.
İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
samet aybaba ya da..
İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
Ziya doğan da olabilir ama benim gönlümde Giray bulak var...
basariya ac, genc ve akilli biri olsun adi onemli degil.
"AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"
çocuk oyuncağı değil bu iş. üç resmi lig maçından sonra t.d. değiştiren bir takımın hiçbir zaman şansı yoktur.
Her an istifa istemeye hazır taraftarı göndersek, yerine kimi görmek istersiniz??
ben goreve talibim lazoroniden iyi yonetecegimden emin olabilirsiniz![]()
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Bu takıma böyle teknik direktörler getirerek bi yere varamassınız.Bakın ben daha önce söylemiştim adıyla şanıyla TRABZONA kaliteli yabancı futbolcu getirebilecek bir hoca lazım yani kendi gelirken futbolcusunuda getirebilecek meziyette birileri lazım.Kimmi onuda siz bulun uşaklar.
Yönetim şimdi çıkıp bi uganda seferi falan düzenlemeye kalkar brezilyaya kanca seferi yaptığı gibi.Ugandayada kopça seferi yapar olmassa vurur masaya yumruğunu geri gelir.Şirketten bi adam getirip takımın başına koyar nuri başkan Transfer parasınıda cukka eder.Akıllı adam vesselam.
Konu Murat Acar tarafından (20.08.2006 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
lazaroni giderse hüsnü özkara dır bence takımn başına geleck isim.. yöentm bunu düşünerk hüznü özkarayaı yardımcıla getrdi ztn..
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
lazaroni gitsinde kim gelirse gelsin mayayı tutturamadı..
En büyük hata başta yapıldı. bu adam hiç gelmemeliydi. ama madem şu an başımızda en azından ilk yarı sonuna kadar kalmalı.
TÜRK OLSUN çamurdan olsun.
Özkan SÜMER
ben şenol güneşten yanayım hala.
Özkan SÜMER
bu adamın gelmesi zaten hataydı... istikrardan bahsedenler lazaroni denen herifin her yıl başka takım çalıştırdığını bilmiyorlar mı? bir futbolcu için aylarca uğraşan bu yönetim Trabzonspor takımını 3-5 yıl emanet edecekleri hoca için ne kadar araştırma yapmış?
Sabır gösterilecekse yabancı bir hoca...hodziç gibi disiplinli.. kariyerli... çağdaş bir hoca gelsin. 3 yıl zaman tanınsın. Ama artık ligler başladı bu biraz zor.
Bu yıl özkara veya giray çalıştırsın. seneye duruma göre.
lazaroni 5 yıl bile kalsa bir fayda gelmez bence. Ali şen boşuna kovmadı bu adamı.
Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
kardeş bir daha düşün bence ya.. adam bugün neler yaptı ya..marcelinhoyu solbeke çekti uzatmalarda(5 dk)..ve yenik durumdaydık..
85. dakikada musa büyüğü aldı oyuna..hemde ön libero oynattı..2-1 yeniktik!!
yattara ile başlamadı!!
kaleci lazım değil dedi takıma!!
3 hafta sonunda hala tek forvet oynıyamadığını anlıyamadı takımın..ki hazırlık maçlarında hep çift forvet oynuyorduk..
bi daha düşün bence..14 hafta daha kahrolmıyalım..
O Kupa Buraya Gelecek....
hoca değiştirmeye bile gerek yok.lazaroniye biri çıksın desinki öyle yada böyle yattarayı her maçta oynatacaksın.bu takım her şartta iş yapar.ama adam takmış marcele kafayı.formsuzsa kulübye alacaksın.3 maçta hemen hoca değişmez bence.
Ama baktık ki lazaroni akıllanmıyor.Giray Bulak tek ilacımızdır.
İşte taraftar budur.
ziya doğan giray bulak yılmaz vural.(adamı döve döve oynatır valla)![]()
Bir Gün Mutlaka!!
ben onu bunu bilmem arkadaşlar,bana temaşa zevki verecek oyunu oynatacak her t.d. olabilir.
ama bu t.d.'nin lazaroni olmadığı kesin.adam basın toplantısında fatihin yokluğundan dolayı gol atamıyoruz diyor ama ona golleri attıran yattarayı yedek bırakıyor.neyse,ağzımdan kötü bişe çıkacak az daha yazarsam...
biraz uçuyormuyum bilmem ama cuper benim bildiğim boşta(yanlış biliyorumdur belki)fatihin parasını çıkartıp antrenöre harcasınlar ama nerdeeeee iş bilmez yönetim.
Önce tek. adam gider sonra yönetim.. son bi kaç yılın tekrarı gibi..
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Ersun Yanal.
Bu adamda garip birşey var.
Gittiği takımı adam ediyor.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Rasmuty futbol bilgin yok pek arkadaşım...Marcelinho solbeke geldi ki amaç ileriye isabetli uzun top şişirilsin...yoksa ondan sol bek yaratmak gibi bi düşüncesi yoktu Lazronini...Ha bu takımın başında kalmasını gerektirir mi?Elbette hayır...Lazaroni yanlış adamdır ve derhal gitmelidir...Kim gelirse gelsin bundan daha kötü olmaz emin olun...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)