haydaa
neyse hayırlı olsun aga resmi sitede bişe yok nerden aldın acaba haberi??
PLETİKOSAYI sezon sonuna kadar kiralamışızz...
beğenirsek 2 milyon avroya bonservisini alma hakkımız var...
kaynak trt2....
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
haydaa
neyse hayırlı olsun aga resmi sitede bişe yok nerden aldın acaba haberi??
...anti-klişe timi...
haberin kaynagini yazarsan iyi olur tunganyan. Yoksa bu basligi kesinlesene kadar kapatmak zorunda kalacagim .
tesekkurler.
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
CİDDİ misin hadiya inşaallah doğrudur kurtulduk jeffersondan
kaynak trt ise doğrudur trt de sallama yaparsa kime güvenizcez biz şimdi
bu arada 21.50 de italya :hırvatistan maçı var
Konu champions tarafından (16.08.2006 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.
Haberin kaynağı TRT.
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
jeffersondan kurtulduk ama o zaman Faruk KANCA neyi aramaya gitti__?
Yani alex,wagner,miniero,juliano dan herhangi biri değilde pletikosa mı?
Bir Gün Mutlaka!!
buarada kafamı karıştıran birşey var...eğer pletikosayı aldıysak 1 yabbnncı hakkımız vardı ya jefferson gittii,yada alex(yada alternatifi (!) ) hayal oldu!!!
Alper PEKEN
zaten bi hakkımız vardı hala bi hakkımız var en azından kaleyi sağlama aldık eğer doğruysa tabi
Valla Bence Resmi Sitede Haberi Görmedikten Sora Heycan Yapmanın Bi Anlamı
Yok. Bunu Baslığı Acan Arkadasa Güvenmedimden Dil Trtye de Güvenmediğimden Söylüyorum
yaw arıyorum tarıyorum böle haber yok...nası iş bu yaw..
e o zaman lazaroniyede yol göründü..takım karıştı...ehehehehe..ulen ne ilginç takımız..lazaroni eğer kaleci alırlarsa bu yönetimin bileceği iştir ben kesinlikle talep etmedim ve ihtiyacımda yok demişti...
hüsnü özkara t.d. olur..marselinho vatandaşı gittii die yamuk yapabilir
tolganın önü kapanır..valla brezilya dizisi gibi takımız..başrolde farukinho kancos eğer doğruysa ii bi transfer yapıorus ama sevinemiorus dalgaya alıoruz.. vay anam halimize
eger yönetim kaleci almışsa büyük hata yapar .. kalecilerimiz iyi boşuna pra ve kontenjan dolduruyorlar yazık ki ne yazikkkkk
Trabzonspor
Yabancı kontenjanını hocayı göndererek açacakmışız arkadaşlar
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
büyük ihtimal jefferson gönderilcek..yoksa kanca boşuna orda kalmış olcakk..yada yattara hemen türk statüsünde oynanamya başlıcakk..öbür türlüsüne pek ihtimal vermiyorum yani son yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak gibi bi olay oolmamıştırr..büyük ihtimal gitti jefferson!!!yada harunun dediği gibi lazaroniyi yolladık
Alper PEKEN
jefff zaten kadro dışıydı arkadaşlar...sakatlık bahaneydi...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
haberin doğruluğuna inanmıyorum... trt bile olsa elbette onlarda yanlış haber verebilirler...
VERENA (KIRANKAŞ)
trt nin internet sitesinde böyle bi haber yok..yaw doğru olsaydı yazarlardı heralde..yanlışmıyım
trt de dalga gecmeye başladı galiba bizle
Konu Bülent Şirin tarafından (16.08.2006 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.
kaleciye ihtiyacımız var. Ne jef ne de tolga bizim kalecimiz olacak kapasitede değil. Eğer bu haber doğruysa çok iyi bir transfer olmuş derim. Ama biraz dedikodu gibi geliyor.
Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
abi alsaydık resmi site 30 dakika sonra girerdi ama bişi yazmıo
O Kupa Buraya Gelecek....
pletikosa transferi elbette iyi olur ama ben mondragona, jefffersona ve tüm yabancı kalecilere olduğu gibi onada karşıyım. türk kalecisi yetişmiyor artık genç kalecilerimize güvenelim diyorum. tolgaya, volkana, aykuta, hakan arıkan'a ve bir çok daha...
VERENA (KIRANKAŞ)
eğer böyle birşey olduysa yönetim tamamen dibe vurdu...eldeki kalecilere güvenmeyip transfere kalkışmak çok yanlış
Bu haber doğruysa Jefferson'u da kiralayacak biryer buldular demektir..Aksi durumda, başka yabancı hakkı yokken ve takımın acilen sol kanat ihtiyacı varken (ve aynı zamanda ön libero) tek yabancı hakkını kaleye kullanmazlardı.. Başka bir deyişle yedekte kaleci bekletmezler.. İnşallah haber doğrudur..
lazaroni kaleciyi de yalnış yerde oynatmasın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)