Sayfa 1 Toplam 9 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 208 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sadri Şener Yeniden Aday Olmalı Diyenler...

Colakoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Standart Sadri Şener Yeniden Aday Olmalı Diyenler...

Kocaman forumda Bize Sampiyonlugu ve onca basariyi getiren Baskan icin böyle bir Baslik coktan acilmaliydi diye düsündüm. Insallah kapanmaz.
    Kimler Sampiyon Baskanimizin tekrardan aday olmasini ister?
    Tekrardan Aday olmasini saglamak icin neler yapilabilir?
    Sizce Ona bi Vefa Borcumuz yokmu?
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Forumdan Uzaklaştırılmıştır Yunus Emre AYAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

sadri şener gitsin kumda oynasın ne adayı.

Murat 61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ben...
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

slmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu

Geçti o işler zorlamayın artık.
    Mustafa Yumlu.

Hüseyin Başoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Hakan Kulaçoğlu seçilemiceğine göre inşallah Sadri başkan yine aday olur

Necmettin ALTUNTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla

Bence yenilenecek yeni bir yönetimle olabilir.
    Eski kullanıcı adım:Nurver

Forumdan Uzaklaştırılmıştır Helvacı61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

sadri şener her ne kadar son 2 yılda büyük hatalar yapsada efsane başkanlardan biri dir...artık yıpranmamalı ve şanlı tarihimizde yerini almalıdır...devam etmesi sözkonusu olmamalı...

Colakoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı Helvacı61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadri şener her ne kadar son 2 yılda büyük hatalar yapsada efsane başkanlardan biri dir...artık yıpranmamalı ve şanlı tarihimizde yerini almalıdır...devam etmesi sözkonusu olmamalı...
    Bu Sekilde birakmamali, kendi dedigi(istegi) gibi cok iyi bir yerde birakmali, bunuda yapacak gücü var.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Fatih Özkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Elbette yeniden aday olursa sevinirim.
    Hamiş

Trabzonspor Kongre Üyesi

Gökhan Koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sadri Şener Trabzonspor'a şampiyonluk getirmiştir ve ismi tarihe altın harflerle yazılacaktır.

Fakat, o şampiyonluğu getirdikten sonra ekibini dağıtmış ve başarısız olmuştur.

Bir başkan hem en başarılı, hem en başarısız dönemi yaşatabiliyorsa Trabzonspora orda en büyük parametre başkan değildir.

Ayrıca şike sürecinde mücadele etmemiştir.

Korkmuş olabilir, tehdit edilmiş olabilir.

Ama mücadele edemeyeceğini düşünen herkes gibi vakti zamanında istifa etmesi gerekirdi.

Bunu yapmadığı gibi uzunca bir süre sanki mücadele ediyormuş gibi davranarak başta ben olmak üzere bir çok kişiyi kandırmıştır.

Bundan sonra aday olmasını kesinlikle istemiyorum,

Sadri Şener'i görünce aklıma gelen ilk şey Mecnun Otyakmaz oluyor ne yazıkki,

Ama sani şenerin şirketlerinde çalışan bir kişinin (adını anmak istemem) 1 aydır herkese iftira atması ve hasan yenerin açıklamaları tekrar aday olacağını düşündürüyor bana.

Umarım böyle birşey yapmaz.
    StopMatchFixing.Com

Hüseyin Başoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sadri Şener etrafındakilerden çok kolay etkilenip gaza gelen birisi....

Etrafında doğru kişiler olucaksa (Kulaçoğlu gibi) tekrar başkan olmalı....

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Fatih Özkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Şimdi Twitter'da denk geldim.
    Eyüp Karakuş ‏@eyupkarakus 16 Mayıs
    Ünal Aysal'ın geri vitesini görünce, Sadri Şener ve ekibinin neler çektiğini düşünmek bile istemiyorum.
    Doğru söze ne denir ?
    Hamiş

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Sadri Şener'in hataları vardır, bunun yanında başarılı işlere de imza atmıştır.
    Mevcut adaylara bakınca Sadri Şener'den "daha iyi oldukları" hissine kapılmıyor insan.
    Sadri Şener büyük oranda kurduğu vasıfsız ekip üyelerinin; başta Hayrettin Hacısalihoğlu, son dönemde ise Nevzat Şakar'ın kurbanı olmuştur.

DeAgLeMaNyAq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

200 yetmez 400 milyon borç için Sadri Şener aday olmalı...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Nereden
    Avrupa Diğer

Sadri Şener şikeyi örtme göreviyle başkanlığına devam eden ve olursa şikeyi unutturacak olan taraftarı uyutacak olan aday. İtibarın yerlere düştüğü yetmedi Akhisar'ın da gerisine getirecek itibar konusunda Trabzonspor'u.

(Hani Muharrem Usta'ya bozuk plak gibi yapılan şikeyi örtecek bu adam lafları varya hali hazırda son 1 yıldır resmen şikeyi unutturmuş taraftarı oyalayan 3 Temmuz 2011 den bu baya şike mücadelesi adına tek bir icraat yapmayan bir başkan ve yönetim var. Aynı zamanda şike sürecinde Trabzonspor'un itibarını yerlere sererek Trabzonspor'un belini kıran boynunu büken bir yönetim var. Son günleri neyse ki.)

Başlığa kilit gelmeli.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Veysel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Standart Ynt: Sadri Şener Yeniden Aday Olmalı Diyenler...

Öl de ölelim tontoşum bu çakal ustalara kabadayı hacılara muhtar kuluçlara villacı atasoylara bırakma

TRABZONSPOR ~| '
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Nereden
    Avrupa Diğer

Üç Beş Satırda Şener ve Yönetim
    Pazar, 10 Şubat 2013 17:10

6222 sayılı kanunun değişmesi adına en önde koşturdu

Fenerbahçe’ nin düşürülmemesi uğruna yapılan bütün kulislerin başını çekti, imzasını attı

TFF Başkanlığ için Fenerbahçe lobisiyle birlikte Demirören’ i destekleyen ilk başkan oldu

Şikeyi örtbas eden yancı güç muhalefete bol keseden sallarken birincil güç iktidarı yıkayıp yağladı

Trabzon’ un eşsiz doğasını bir henrique – adrian parası uğruna HES üzerinden sermayeye peşkeş çekerek bu katliama Trabzonspor’ u da ortak etti

Avni Aker’ de şike tepkilerine izin vermedi, taraftarın şikeye karşı tek bir ciddi eylem yapamaması adına bütün önlemleri aldı, fener lobisinin suyuna gitti, şike çalıştayına dahi kayıtsız kaldı

Ulusal medyada kendisine en ufak bir eleştiri dahi getiremediği gibi methiyeler düzmekle görevlendirilmiş kişiliksiz bir TS medyası yarattı

Janko’ nun basın toplantısında yaptığı 2011′ deki şampiyonluk vurgusunun telaşla düzeltilmesi, doğuş ile audi sponsorluk anlaşması, akyazı fiyaskosu, kendisine yönelttiği eleştirilerin tek bir tanesine dahi cevap veremediği hocasının başını yeme operasyonu, tribün gruplarına bedava bilet rüşveti, ardı ardası kesilmez transfer rezaletleri, astronomik menajerlik giderleri, faili hala meçhul ŞL geliri, eriyen kadroya rağmen şiştikçe şişen bütçe açığı ve daha nicesi

Vaktim olsa daha da uzardı bu yazı. Şimdilik ana başlıklarıyla bu kadarı yeter.

Bu yazının üzerine “Ama 27 sene sonra bizi şampiyon yaptı yaaa” diye zırıldayanlar çıkacaktır. O tayfaya söz konusu o kadronun ve hocasının şu anda nerede olduğunu ve bu yönetimin o şampiyonluğun arkasında ne kadar samimice ve dik durabildiğini sormak yeterli. Ya da hiç sorma gitsin. Cevapları yukarıda zaten..

Alinti: Twitter: Soner Öztürk @GreattWhite

Sadri Şener'i sertçe eleştirmeyenler gözleri körden farksızdır. Polyanna'dan daha Polyanna olanlardır. Akıl tutulması yaşayanlardır.

Sadri Şener'in şikecilerin en büyük hizmetkarı olduğunu gösteren icraatları saymakla bitmez. Ama Trabzonspor adına 3 Temmuz 2011'den bu yana bir tane icraatı yok. Takıma en az şikeci örgüt kadar darbeyi yok eder yağmalayarak sportif anlamda yerin dibine sokarak vurmuştur. Sadri Şener bizzat şikecilerin tüpçünün adamıdır. Her adaya birşey buluyorsunuz ya Sadri Şener'de bu olsun.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı MuratJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadri Şener şikeyi örtme göreviyle başkanlığına devam eden ve olursa şikeyi unutturacak olan taraftarı uyutacak olan aday. İtibarın yerlere düştüğü yetmedi Akhisar'ın da gerisine getirecek itibar konusunda Trabzonspor'u.

(Hani Muharrem Usta'ya bozuk plak gibi yapılan şikeyi örtecek bu adam lafları varya hali hazırda son 1 yıldır resmen şikeyi unutturmuş taraftarı oyalayan 3 Temmuz 2011 den bu baya şike mücadelesi adına tek bir icraat yapmayan bir başkan ve yönetim var. Aynı zamanda şike sürecinde Trabzonspor'un itibarını yerlere sererek Trabzonspor'un belini kıran boynunu büken bir yönetim var. Son günleri neyse ki.)

Başlığa kilit gelmeli.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

TekfurÇayır 61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Fenerbahçe’ nin düşürülmemesi uğruna yapılan bütün kulislerin başını çekti, imzasını attı

TFF Başkanlığ için Fenerbahçe lobisiyle birlikte Demirören’ i destekleyen ilk başkan oldu

Şikeyi örtbas eden yancı güç muhalefete bol keseden sallarken birincil güç iktidarı yıkayıp yağladı

Trabzon’ un eşsiz doğasını bir henrique – adrian parası uğruna HES üzerinden sermayeye peşkeş çekerek bu katliama Trabzonspor’ u da ortak etti

Avni Aker’ de şike tepkilerine izin vermedi, taraftarın şikeye karşı tek bir ciddi eylem yapamaması adına bütün önlemleri aldı, fener lobisinin suyuna gitti, şike çalıştayına dahi kayıtsız kaldı

Ulusal medyada kendisine en ufak bir eleştiri dahi getiremediği gibi methiyeler düzmekle görevlendirilmiş kişiliksiz bir TS medyası yarattı

Janko’ nun basın toplantısında yaptığı 2011′ deki şampiyonluk vurgusunun telaşla düzeltilmesi, doğuş ile audi sponsorluk anlaşması, akyazı fiyaskosu, kendisine yönelttiği eleştirilerin tek bir tanesine dahi cevap veremediği hocasının başını yeme operasyonu, tribün gruplarına bedava bilet rüşveti, ardı ardası kesilmez transfer rezaletleri, astronomik menajerlik giderleri, faili hala meçhul ŞL geliri, eriyen kadroya rağmen şiştikçe şişen bütçe açığı ve daha nicesi

Bu yazının üzerine “Ama 27 sene sonra bizi şampiyon yaptı yaaa” diye zırıldayanlar çıkacaktır. O tayfaya söz konusu o kadronun ve hocasının şu anda nerede olduğunu ve bu yönetimin o şampiyonluğun arkasında ne kadar samimice ve dik durabildiğini sormak yeterli. Ya da hiç sorma gitsin. Cevapları yukarıda zaten..

Sadri Şener'i sertçe eleştirmeyenler gözleri körden farksızdır. Polyanna'dan daha Polyanna olanlardır. Akıl tutulması yaşayanlardır.

Sadri Şener'in şikecilerin en büyük hizmetkarı olduğunu gösteren icraatları saymakla bitmez. Ama Trabzonspor adına 3 Temmuz 2011'den bu yana bir tane icraatı yok. Takıma en az şikeci örgüt kadar darbeyi yok eder yağmalayarak sportif anlamda yerin dibine sokarak vurmuştur. Sadri Şener bizzat şikecilerin tüpçünün adamıdır. Her adaya birşey buluyorsunuz ya Sadri Şener'de bu olsun.
    İlginç yahu, şikebahçeye çalışan bir başkan takımını şampiyon yapsın.

Çok ayıp etmiş şikebahçeye.

Onun bir öncesi sene de şikebahçeyi şampiyonluktan etmiş.

Şimdi de kupa finalinde rakip olmuş.

Sadri Şener şikebahçeye gerçekten ayıp ediyor.

Şikebahçeyi destekleyecekse adam gibi desteklesin, destekleyemeyecekse defolup gitsin!!!

Çarptırmanın da bu kadarı olur. Pes yâni.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Trabzonspor Kongre Üyesi
    AYYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Onur'u da satacak daha işi bitmedi aday olsun.

Alıntı OFFLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur'u da satacak daha işi bitmedi aday olsun.
    Hıhı gerisini de hep Sadri Şener sattı zaten, yazık size.

Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı TekfurÇayır 61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlginç yahu, şikebahçeye çalışan bir başkan takımını şampiyon yapsın.

Çok ayıp etmiş şikebahçeye.

Onun bir öncesi sene de şikebahçeyi şampiyonluktan etmiş.

Şimdi de kupa finalinde rakip olmuş.

Sadri Şener şikebahçeye gerçekten ayıp ediyor.

Şikebahçeyi destekleyecekse adam gibi desteklesin, destekleyemeyecekse defolup gitsin!!!

Çarptırmanın da bu kadarı olur. Pes yâni.
    Adaylar tek tek özenle çarpıtılırsa ben hali hazırda son 2 yıl icraatlarıyla onlardan kat be kat falsosu olan adamı güzelce çarpıtırım. Yazıların hepsi son 2 yıl ki icraatlar ile alakalıdır.

Ali Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya

Sadri Şener in yerine aday olanları görüyorum...Sadri Şener, yeniden, yeni listeyle lütfen, diyorum !!!
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Tolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Uzak Doğu

Banada ilginç geliyor ama düşüncenin temeline, yani Sadri Şener'in karşı taraftan olduğu görüşüne katılıyorum . . .
    9 # Osvaldo'

TekfurÇayır 61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Adaylar tek tek özenle çarpıtılırsa ben hali hazırda son 2 yıl icraatlarıyla onlardan kat be kat falsosu olan adamı güzelce çarpıtırım. Yazıların hepsi son 2 yıl ki icraatlar ile alakalıdır.
    Çarpıtmasan daha doğru olur.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)