Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim, Teknik kadro, Futbolcular ve Taraftarı inceleyelim !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yönetim, Teknik kadro, Futbolcular ve Taraftarı inceleyelim !

Neden 1983'deki o ruh artık yok ?

Yanıtı belli bence, Trabzonspor bir istikrar yakalayamadı, Gelin şuandaki konumumuzu yönetimden, futolculara kadar inceleyelim.

Yönetim ; Büyük vaatlerle seçime girdi ve kazandı. Sayın Nuri ALBAYRAK, bugün Trabzonspor resmi sitesinde okuduğum habere göre hala taraftardan sabırlı olmasını istiyor. Oysa bu taraftar 23 yıldır sabrediyor ve artık sabıra tahammülü kalmadı, bunların hepsi bir kenara şimdi soruyorum ben sana,

1- Neden Dış Tranzsfer izleme politikasında görevlendirilmiş kişilere maaş veriyosun ?
    2- Diyelim ki çalışıyorlar bende maaş veriyorum diyorsun, Nasıl çalışmak bu, Kaç kişi Söylediler kaç kişi aldılar ?
    3- Hazır değiliz diyorsun, sabır istiyorsun, Neden 2005-2006 sezonu bitmesine az kala transfer edeceğin kişileri önceden belirleyip, hazırlık kampına yetiştirmedin ?
    4- Turkcell Süper lig 3. haftaya girerken sen değil misin hala transfer yapacağız ama sabırlı olun diyen ?
    5- Peki Sabırlı olduğumuzu düşünelim, 6 hafta sabretsek bu 6 haftada şuan olduğu gibi hep puan kaybetsek, Bu sezon ki hedefimizin adını kim koyacak ? Şampiyonluk mu acaba ? Bence Değil . .

Yönetim Sonuç olarak ; Transfer politikasında yanlış yapmış, belirleyeceği kişileri önceden belirlememiş, organize çalışamamış ve yapılacak olan transferleri bırakın hazırlık kampını lige bile yetiştirememiş ve hala sabır istemektedir. Yanlışlarını düzelt ALBAYRAK, boş şeyleri dinlemekten sıkıldı bu taraftar İCRAAT lazım artık, laf değil İCRAAT .

Lazaroni ; Kadroyu hala şekillendiremedi, Haklı yanları var, transfer istedi ama yapılmadı o yuzden suan için Lazaroniyi eleştirmek erken diyorum ama yerinde olsaydım Vestel Manisaspor maçının devre arasında futbolculara sadece bu formanın hakkını vermeyen bu takımdan gider derdim ve çıkıp adam gibi oynamalarını isterdim.

Futbolcular : Sadece şunu söylüyorum, Kişiler formadan ağır basmamalıdır. Her ne isim her ne yıldız olursa olsun, bordo mavi renklerden daha ağır bastığını zannediyorsa bu takımda yeri yoktur. Bence çıkıp kendilerini tartsınlar, Bakalım Forma mı daha ağır basacak yoksa isimler mi ?

Taraftar : 23 yıl şampiyon olamamıza rağmen bu kadar stad dolduysa yönetimin bu taraftara teşşekkür borcu vardır.

Sonuç olarak ; Bu yıl yine TARAFTAR şampiyon ..
    En son Onur Muhcu tarafından düzenlendi; 14.08.2006, 11:04.
    BMN TRABZON

Yazıyı okudum okudum son cümle'de birde ne göreyim, "Bu yıl yine taraftar Şampiyon" Allah Allah dedim ya başta ki cümle ne ? sondaki cümle ne ? Yada nerdeyse 20 yıldır dahil olduğum tribunlerde ben neyi görememişim. Tribunlerde biz hangi sezon şampiyon olduk da yine tekrarlıyoruz ?

Taraftar 'dan kasıt nedir ? Taraftar demek bir şeyin tarafı olmak demektir, gönül vermektir, inanmaktır, desteklemektir. stadda dün akşam klasik kalearkası hariç taraftar göremedim. Öküz tren, tren öküz bağlamında galega gibi seyreden ve üzerinde Trabzonsporla alakalı hiçbir emare bulunmayan seyirci gördüm. onlarda zaten gereğini yerine getirip sadece seyrettiler.

Bu taraftar mı şampiyon ? şampuan olmasın sakın.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Stadı doldurmak marifet değildir zannımca.Kimse kusura bakmasın Trabzon'daki taraftar takımını desteklemiyor.En az 1 sene takımımızın maçlarını İstanbul'da oynaması gerektiğini düşünüyorum.Bizler takımımıza gerektiği kadar sahip çıkarız gurbet ellerde.Örnekleride mevcuttur.

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazıyı okudum okudum son cümle'de birde ne göreyim, "Bu yıl yine taraftar Şampiyon" Allah Allah dedim ya başta ki cümle ne ? sondaki cümle ne ? Yada nerdeyse 20 yıldır dahil olduğum tribunlerde ben neyi görememişim. Tribunlerde biz hangi sezon şampiyon olduk da yine tekrarlıyoruz ?

Taraftar 'dan kasıt nedir ? Taraftar demek bir şeyin tarafı olmak demektir, gönül vermektir, inanmaktır, desteklemektir. stadda dün akşam klasik kalearkası hariç taraftar göremedim. Öküz tren, tren öküz bağlamında galega gibi seyreden ve üzerinde Trabzonsporla alakalı hiçbir emare bulunmayan seyirci gördüm. onlarda zaten gereğini yerine getirip sadece seyrettiler.

Külünkoğlu arkadaşım, bir bakıma haklısın evet tezahurat yönümüzün eksik olduğu doğru, ama sen kastettiğim konuyu farklı anladın, ben diyorum ki Galatasaray geçen sezonun başında 1 kez berabere kaldı diye, taraftar yönetimi istifaya çağırdı, bizler 23 yıldır şampiyonluk görmüyoruz. Neredeyse sıradan bir takım gözüyle bakmaya başladılar bize, o eski ruhu kaybetti takım, bu 23 yılın ezikliğini kalbimizde yaşarken o stad yine tıklım tıklım doluyor. Bir kez şampiyon olsak ozaman avni akerden çıkacak olan sesi kulaklarında hisset. Acaba 23 yıl Gs-Fb-Bjk şampiyon olamasaydı neler olurdu ? Onuda bir düşün ona göre hareket edelim. Ona göre Taraftarı yargılayalım . .
        BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadı doldurmak marifet değildir zannımca.Kimse kusura bakmasın Trabzon'daki taraftar takımını desteklemiyor.En az 1 sene takımımızın maçlarını İstanbul'da oynaması gerektiğini düşünüyorum.Bizler takımımıza gerektiği kadar sahip çıkarız gurbet ellerde.Örnekleride mevcuttur.
          Çooook Haklısın....
          Anadolunun her yerinde Trabzonsporun maçını izledim...Bir Trabzonda gördüm ayağa kalkıp taraftarlık yapacaklara ''Oturun maç seyredemiyoruz'' diyenlere...

Hatta çok ağız dalaşına girdik ama sonuç yok...Bizden büyükler ve maçı sadece seyretmeye gelmişler...

Anadoluda destek daha farklı oluyor...Özellikle de İstanbulda...

''Elindekinin değerini kaybedince anlıyorsun''

Yorum

Evimizdeki ilk maçta bile stad tam dolmamış.Maç sonu görüntülerde taraftar artık çıldırmıştı.Sonuna kadar haklılar.Bir gol yediğimiz gibi ben de bitiyorum staddaki taraftarda.Aklıma hemen geçmişteki maçlarımız(yenildiğimiz maçlar)geliyor,takıma bakıyorum hiçbir şey yok.Böyle oynarsak stada taraftar-seyirci falan gelmez.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

sorulması gereken soru bir zamanlar rakip takımlar için cehennem olan bir stadın neden bu hale geldiğidir.bu stadda son yıllarda büyük acılar yaşadık ve şampiyonluğa inanç kalmadı ayrıca maratonun ortasındaki grubu etkisiz hale getirmek için de her şey yapıldı.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Ben de bu mantığı anlamıyorum "23 yıl onlar şampiyon olmasaydı ne olurdu ?" Ya banane kardeşim, banane... bu cümleyi düşünerek mi teselli olacağım? bu mudur benim kriterim kıstasım ?

Taraftarlık zor zaman işidir, kültürdür, aidiyet hissidir, inançdır defalarca söyletmeyin da kardaşım, bizim milyonlarca seyircimize karşılık o kadar çok az taraftarımız var ki... Bu etkisizlik neticesinde durum bu haldedir, tam tersi olsa çok daha farklı olacağından şüphemiz mi var ? varsa atalım kendimize deniz'e. Tribun desteğinden bi haber olan bu güruh'un Trabzonspor'u bir iki yıl özlemesi gerekiyor. Belki o zaman iki elden bir ses çıkabiliyormuş'u keşfederler.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

Ya bırakın Allah aşkına ya, tarftarlık kültürdür, 96 dan beri bir çok kişi maça gitmemeye başladı taraftarın hatasımı bu ? Benim doğum yerime : Avni Aker yazıyor, o tribunde doğdum büyüdüm, heves mi bıraktılar. Ruh mu bıraktılar ? Hangisi top oynuyor adam akıllı, herkes taraftara yükleniyor. Hedefimizde ne var bu yıl Şampiyonluk mu ? neyi desteklesin bu adamlar, bunca yıl herkesin canı çıktı ya, hala taraftara küsüyoruz. Yönetimin her yaptığı iş hata, Dün polislerle kavga ediyodum, kapıyı bile açmadılar resmen eziyet çekiyoruz bumudur yönetim bu mudur futbol ? Organize olamayan onlar, başka kimsenin suçu yok . .
                  BMN TRABZON

Yorum

sizin tek derdiniz trabzonspor'u istanbul'a taşımak.bunun düşüncesi bile korkunç.olimpiyattaki sivas maçınıda unutmadık daha.o kadar havaya girmeyin stadı doldurduğunuz maçlar türkiye kupası finali ve ikincilik maçı.takım üst üste mağlubiyetler alsa acaba kaç kişi gidersiniz.kaçınız taraftarlık(!) yapar?
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Hekimoğlu konuyu saptırma biraz düşünmeyi denesen yazarken daha iyi olacak.
                      Trabzonspor √
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

bu hoca bizi kıl etmeden defedin gitsin . yanlışlıkla sahanın yanından geçsem.kadroyla oynamayı çok sevdiği için benide maça çıkaracak.sırf szymk kesmek için. ayrıca misinanın alacağı futbolcuyu iste

Yorum

istemiyorum.

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

+1967 sadece kale arkasi geri yalan ne olduysa 96'dan sonra oldu eski atmosfer yok artık öncede maraton maçın gidişatına göre ses çıkarırdı rakibi bozardı ıslıklama sesi taa istanbuldan duyulurdu şimdi çekirdek çıtlatıp maç izliyorlar benimde burdan (Trabzon dışından) tv başında içim gidiyor!! hatta bi bjk li "nasıl stat burası ses çıkmıyor" dediği zaman kendimi zor tutuyorum

Başka hiç bir taraftar bu kadar bölünmüş değil biri tezahurata başlıyor öbürü sesi bastırmak için davul çalıyor! bumu taraftarlık birleşme olmadan hiç bir şey olmaz...şöle tek çatı altında stadın bir yerinde 4000-5000 kişi bir araya gelse tek amaç olsa Trabzonspor'un başarısı için kendimizi yırtsak bağarsak hep bir ağızdan ne olur? o zaman biz kazanırız işte ama ne yazıkki senelerdir hem Trabzonspor yönetimlerindeki hemde tribündeki bölünmüşlük başarıya engel aslında olay bu kadar basit..
                            En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 14.08.2006, 13:08.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

Neden bütün konular dönüp dolaşıp Trabzon daki taraftarlara geliyor anlamış değilim.Yok efendim taraftarlık mı yapıyosunuz , yok efendim stadı mı dolduruyorsunuz ? bu ne yaaaa.Yani trabzon daki taraftarlar beceriksiz, sessiz ,pısırık, taraftarlığın ne olduğunu bilmeyen insanlar topluluğu(!) öle ya takım mükemmel oynuyo , transfer bitmiş , yönetim üzerine düşenleri fazlasıyla yapmış, tek suçlu taraftar .

Kabul ediyorum öle ahım şahım bir taraftar değiliz ama bu sadece bizim suçumuz değil !!

23 yıldır aynı senaryolar yazılıyo sadece farklı olan oyuncu ve yönetmenler
                              Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                              BMN Tsira TRABZON

Yorum

Çalışıyor...
                              X