Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim, Teknik kadro, Futbolcular ve Taraftarı inceleyelim !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

taraftarın bu kadar zayıf düşmesinin tek sebebi yaş ortalamasının (stattaki) çok yüksek olması artık bizim gibi yeni nesil trabzonlu deli dolu takımını her zaman her yerde destekliycek trabzonlu kalmadı statta o çekirdek yiyen vatandaşlar bizim gibi şampiyonluk görmemiş insanlar değil 6 şampiyonluğu da görmüş geçirmiş gençliğinde bu takımla mutlu olmuş bi bakıma doymuş insanlar o yüzden artık gelip sadece izlemekle yetiniyorlar ve ne yazıkki bizim arkamızdan yetişen bir nesil de yok allah sonumuzu hayır etsin yavaş yavaş yok oluyoruz ...
    Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
    Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
    çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

bu taraftarlik olayi benimde canimi sıkıyor. yokmu trabzonun tribün lideri!!!!!!!!!!! tribün lideri olmadan hangi taraftar bagirir. bu bölünmüşlük nedirki onuda anlamiş degilim. rantmi var bu işde.
      Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

tirbün lideri ,

İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu taraftarlik olayi benimde canimi sıkıyor. yokmu trabzonun tribün lideri!!!!!!!!!!! tribün lideri olmadan hangi taraftar bagirir. bu bölünmüşlük nedirki onuda anlamiş degilim. rantmi var bu işde.
        HAKİKATEN KŞİM TRABZONUN TRİBÜN LİDERİ ÇIKSIN ORTAYA DA ŞURAYA İKİ KELAM ETSİN
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taraftarı sadece "Trabzon'daki taraftar" diye ele almanız çok ama çok yanlış...Şüphesiz çok büyük bir eksiklik bu takımımız için, taraftar yeterli desteği vermiyor ama bunu sadece Trabzon'daki taraftarla sınırlı bişeymiş gibi göstermek inandırıcı değil. Bunu söyleyenler en azından kendilerini ne yaptıkları konusunda değerlendirirlerse objektif biçimde gerçeği görmek zor olmayacak...

Trabzon'daki taraftar tezahürat yapamıyormuş...Bunun Trabzon'u İstanbul'u Ankara'sı mı var...Nedir bu saçmalık...İstanbul'da 60.000 kişiye oynadığımız maçta kaçtane organize tezahürat yapıldı en basit örnek?

Bu bizim gerçeğimiz...Bu kadar bölünmüşlükle bundan fazlasını beklemek de imkansız..

Trabzonspor başkanı, asbaşkanı, 2.başkanı herneyse istese tüm taraftar gruplarını tek çatı altında toplayacak bir çalışma yapamazlar mı?...Yapabilir de de yapmazlar...Organize güçlü tepkiden her zaman çekinilir çünkü. Muhalefet olmazsa olmaz bizim taraftarımızda...x e karşı olana, y karşı durur...Mavi boncuk kimden geliyorsa onun tarafında olunur...Tek başına iktidar olmadıkça, Trabzonspor'un "tek" taraftar grubu olmadıkça hadi en fazla 2 diyelim şuna dünyanın hiçbiryerinde Trabzonspor taraftarı bu görüntüsünün çok fazla üzerine çıkamaz...

Kimse kendini soyutlamasın...Trabzon, İstanbul, Ankara..ayrımı yapmasın..İstanbul'da da Ts maçı izledim, Bursa'da da, Ankara'da da, İzmit'de de, Gaziantep'te de...Fark görmedim hiçbiryerde...
          Bir çok konuda haklısın ama ilk önce Trabzon'daki taraftar" kendini tamamlayacak ki ondan sonra diğer kentlerdeki taraftar buna uyum sağlayacak maçlar Trabzonda oynanıyor taraftarımız büyük çoğunluğu orda yani merkez orası, merkez kendini tamamlamadığı zaman kenardakileri nasıl tamamlasın? Trabzondan tek ses çıktığı zaman diğer kentler buna uyum sağlar..

ama ne yazıkki herkezin bildiği şey olan bölünmüşlük ortadan kalkmadıkça hiç bir şey yapamayız, bunu sende söylemişsin ve bizim gerçeğimiz demişsin yönetim istemdiği için demişsin.. iyide neden yönetimden bekliyoruz Trabzondaki Taraftar grupları kendi arasında bir araya gelip yönetimin karşısına çıkamıyor mu? karşısına çıkmak derken ona karşı olmak değil yalnış anlaşılmasın yani biz x taraftar grubuyuz sayımız şu kadar tribünün şu yerinde olacağız destek istiyoruz gibi... ne yalan söylim ben ist kulüplerini taraftar gruplarına bakınca tek çatı altında hep beraber bağırmalarına hatta bursanın texasına,sakaryanın tatangasına bakınca iç geçiriyorum.. her şey Trabzonspor içinse daha iyi bir tribün için birleşme olmalı...
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

dün gece televizyon izlerken yerli kanalların birinde denk geldim, takım soyunma odasından çıkmış otobüse gidiyor, hepsinin suratı asık, üzgünler, bizim de 50 tane taraftar diyemeyeceğim, artık diyecek kelime de bulamıyorum, kişiler tutmuş takıma lay lay lay fatih tekke diye bapğırıyor, ulan orada takıma yeni gelmiş adamlar var, canını dişine takıp oynamış hasan var tolga var, yeni gelmiş özveriyle oynayan umut var marce var, sen geçmiş karşılarına fatih tekke diye bağırıyorsun, yani adamları mal yerine koyuyorsun, yazıktır günahtır ben izlerken utandım, onlar bağırırken utanmadılar, bugün yarın o oyuncular ulan koyarım böyle işe nedir bu fatih tekke bağımılılığı derse, ne yapacak bu kendini bilmez taraftar topluluğu, ayrıca bu fatih tekke kendisi gitmek istemedi mi? gidin bulun tekkeyi onun yüzüne bağırın laylaylay fatih tekke diye, başkana yüz kere sordular o da yüz kere cevapladı, biz ona sözleşme uzatma teklifi yaptık kabul etmedi dedi başkan ne yapsın, adam cebinden milyonlarca dolar çıkardı topçuya verdi, sen adama istifa diyorsun, kaç tanesi milyon doları yanyana gördü milyon doların nasıl kazanıldığını biliyor, istifa neyi çözecek???? sorularım devam edecek, ama bu sorulara mantıklı bir cevap gelemiyor maalesef. şu takıma destek verin, yuhalamayın, fatih tekke diye bağırmayın, fatih bu takımdan zorla kovmadılar bunu da unutmayın...
            bir lafa bakarım laf mı diye,
            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

taraftarın bu kadar zayıf düşmesinin tek sebebi yaş ortalamasının (stattaki) çok yüksek olması artık bizim gibi yeni nesil trabzonlu deli dolu takımını her zaman her yerde destekliycek trabzonlu kalmadı statta o çekirdek yiyen vatandaşlar bizim gibi şampiyonluk görmemiş insanlar değil 6 şampiyonluğu da görmüş geçirmiş gençliğinde bu takımla mutlu olmuş bi bakıma doymuş insanlar o yüzden artık gelip sadece izlemekle yetiniyorlar ve ne yazıkki bizim arkamızdan yetişen bir nesil de yok allah sonumuzu hayır etsin yavaş yavaş yok oluyoruz ...
              Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
              Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
              çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

Yani maçı izlerken 3 tane stres yaşatıyorlar bana
                futbolcular,hakem,taraftar ekran başında televizyonu kırıcam nerdeyse
                avni akerde ses yok olmaz ki böle yani trabzonda ki taraftarlar organize olamıyorlar heralde..
                bir sezon ist de maçlar oynansa mükemmel olurdu.
                bizde hasret giderirdik
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

@FLU
                  özetlemiş durumu . gerçekten kabul etmek istemesekde durum bunu gösteriyor. burda önemli suçta takımı kendi çıkarları için kullananlar. vurdum duymaz davrananlar. takımı hedefsiz bırakanlardır. şimdiki yönetim için demiyorum. 20 küsür yıldır şampiyon olamadıysak bu suça son 20 yıldır yöneticilik yapan herkes ortakdır. takımı hedefsiz bırakıp sıradan takımı yönetir gibi yönetirlerse taraftarda bu şekilde erimeye devam eder. bunlar gerçekler.

bu yıllarda iyi dönemlerimizde olmuştur ama sonuçta şampiyonluk gelmemiştir. demekki o iyi dönemlerde bile bi eksiklikler vardı.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

futboldan anlamayan teknik kadro, futboldan anlamayan yönetim ve stadta sadece sinema filmi izler gibi maç izlemeye gelen taraftar( kale arkası hariç)..benim çevremdede var böyle taraftarlar ist da..adam TRABZON luyum diyor, takımı eleştiriyor, bu takımdan bir şey olmaz diyor...soruyorum sonra bu lafları diyen sözde Trabzonlu kardeşlerime kaç kere maça gidip bağırdın, kaç kere yenildiğimizde ağladın. kaç kere lisanslı ürün aldın..cevaplarımı koca bir 000000(sıfır)..böyle taraftar ben istemiyorum kardeş, zaten böyle taraftarlıkta olmaz..yönetimi, teknik kadroyu tabiki eleştireceğiz fakat önce taraftar olarak bize düşen görevleri yerine getirmeliyiz...lafta değil icraatta TRABZONSPOR lu olacağız.

Yorum

yönetim inanılmaz hata yaptı, hemde daha önceden yaotığımız hatanın aynısını. bir insan siz ikl defa kandırısa hata onundur ama ikinci kez kandırırsa hata kendindedir derler. fatihin parası nerede, ne bekleniyor. daha 2. hafata 5 puan geride kaldık yazıktır.

futbolcularda RUH YOK, HIRS YOK, başkaları gol attı mı adamların 35 ayakları bile nasıl seviniyor haurda bile ruhsuzluk ortaya cıkıyor bizde.

kardeşim hırlı oynayın yenilin öçnemli değil AMA GÖRELİM DAAAA!

TARAFTAR ne yapsın gariban ezilmeye mahkum, neye bağırsın bağıracam diye ağzını acsa hemen kursağına takılıyor olanlar.
                      YAZIK BİZE YAZIK GERCEKTEN YAZIK

Yorum

Yanlış Felsefe!"
                        Vestel Manisaspor maçının 18 kişilik kadrosunu gördüğümde, ‘yazık’ dedim kendi kendime… ‘Trabzonspor’u yine kendine ‘yabancı’laştıracak bir teknik direktörle yola çıkmış’ diye hayıflandım ve Lazaroni’yi göreve getirenler, O’nu ‘büyük deha’ diye bize yutturmaya kalkanlara üzüldüm. Çünkü onların Trabzonspor’u tanımadıklarını biliyordum ama bu kadar da ‘kendi kültürüne’ yabancılaşabileceklerine ihtimal vermemiştim. Ama onlar yazık ki yabancının da yabancısıydı bu kulübe demek ki…

Lazaroni sadece çalıştırdığı kulüplerdeki ömrü 6 ayı geçmeyen bir isim değilmiş anlaşılan! O yaşı 30’a merdiven dayamışlarla yoluna devam etmeyi planlayan, korku yüreğine saplanmış bir insandı. Çünkü daha bir maç önce ‘kurtarıcı’ diye sahaya sürülen Cem’den eser yoktu. Kayserispor maçında 11’de oynayan Ufukhan da kulübedeydi. Feridun, Ergin, Enis, Ufuk Bayraktar gibi gençlerin esamesi okunmuyordu bile…

Lazaroni bilmeyebilir ama Trabzonspor’u yönetenlerin hatırlaması gerekir. Çünkü her birinin yaşı bana yakın. Bu kulüp dışardan gelen, ‘yıldız’ diye topluma sunulan ve en küçük bir tepkide tası tarağı toplayıp kaçan oyuncularla bugüne ulaşmadı. Dinamik ruhlarıyla, akıl ve yüreklerini birleştiren başarıya ve paraya aç, kalbi Trabzonspor sevgisiyle dolu gençler Lazaroni’ye gururla gezdirdiğiniz müzeyi kupalarla doldurmuştu.

Ancak bu yönetimin asbaşkanı olan ve en kıdemli isim olarak kabul edilen Haşim Sayitoğlu, Trabzonspor borç batağının içine sürüklendiği politikaların üretildiği dönemde yöneticiyken sessizdi. Şimdi Asbaşkan! Ne bekliyoruz ki? Onun itirazının olmadığı yerde, kulüple yeni bağ kuranların tavır almasını mı? Yazık engebeli bir yolda yürüyoruz. Yolun sonu uçurum da olabilir… Belki gerçeği görür birileri de, ‘flu’ bir havanın estiği Trabzonspor’u karanlık dehlizlere girmeden çıkarır kuyunun dibine inmeden. Yoksa birkaç yıl sonra yeni kurtarıcı aramamız gerekebilir!

Unutulmasın! Trabzonspor kendiyle barışık olduğunda zirveye tırmanmış, yabancılaştığında ise hayal kırıklığına uğramış… Trabzon’lu futbolcusunun sayısı ne zaman fazlaysa, o kadar başarılı olmuş bu kulüp… Ne yazık ki yönetim bu gerçeği bildiği halde toplumsal baskının yarattığı etkiyle her geçen gün biraz daha kayboluyor sorunların içinde…

Yazıya Lazaroni’nin kurduğu takımla ve bunun getirebileceği olumsuzluklarla başladık. İsterseniz bir kez daha sözü Brezilyalıya getirelim.

Trabzonspor kendi sahasında oynuyor ve rakibi Vestel Manisaspor. Bu takıma sayısız fırsat veriyor. Takım kurgusu yok. Yardımlaşma, dayanışma, kolektif anlayışı ara ki bulasın… Skor 1-1 ve Lazaroni Yattara ile Umut’u çıkarıyor. Sanki beraberliği başarı görüyor. Sahada bir şey üretmeyen Gökdeniz, Marcelinho duruyor. 18 kurarken gençleri harcamakla ve oyuncu değiştirirken, dişlerinin geçmeyecekleri sahada tutarsan bu takıma yazık edersin Hocam!

Ve gelelim asıl soruna… Trabzonspor bir yandan kaleci arıyor, diğer yandan sol dış için dünyayı dolaşıyor. Bırakın kaleciyi, sol dışı… Trabzonspor’a orta sahayı çekip çevirecek ve aynı zamanda top kazanma becerisi yüksek bir oyuncunun yanında, Fatih Tekke’den çok daha iyi son vuruşları olan bir forvet yerleştirin bu takıma… Yoksa bu sezon başlamadan bitmiş demektir. Sezon bu kadar erken biterse ve tribün tepkisi daha ilk günden başlarsa fırtına büyük demektir. Bunun önünde hiç kimse duramaz. Haberiniz ola…!

Yorum

bunu yazan adnan sungur

Yorum

walla trabzonspor kötü ise bunda %30 pay taraftarındır yok kardesim bu taraftara bişi beğendiremezsin ziya doğan gelir süper bi takım kurar süper sonuclar alır ama bu taraftar beğenmez

niye?
                            YA derler takımı defansif oynatıyo
                            yok derler yattarayı ilk yarı oynatması gerekirdi
                            bi kötü sonuc olur ya işte oyunu okuyamıyo gitsin diye topicler acılır

diğeri gelir
                            basarılı olur iyi baslar sonra yine iş bilir taraftar cıkar

-yok derler takımda otoritesi yok
                            -iki mac kaybeder az coğunluk cıkar bunla bu iş olmuyo der
                            -biraz zaman gecer yine bi kötü sonuc gitsinnnnnn diye yükseltirler sesini

hadi oda gitti biri gelir
                            *yok iyi hocaydıda psg neden gönderdi
                            *yok futbolculara suc atıyo onları küstürüyo
                            *yok her maca baska taktik uyguluyo*
                            *yok her mac baska oyuncu oynatıyo oyuncuları küstürürüyoo

yani öle taraftarımız warki dünyanın en iyi teknik direktörleri aynı
                            ve bu taraftar oldukca her yıl tekni kadam gider

soruyorum hangi hocaya sabır ettiniz destek werdiniZ????
                            En son Tansu Onur Erdoğan tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 09:37.

Yorum

malesef taraftarımız trübünde organize olamıyor bir slogan atılacak ortalık öyle karışıyorki ve kendini Trabzonlu olarak gören bir kaç zibidinin yaptığı tek şey sağındaki solundaki insanlara bulaşmak tek acı yaşayan bizim Trabzon'unmuz değil başka takımlarda var istanbul takımları içinde de var acı yaşayan ama bir bakın nasıl organize oluyorlar tekbaşına bir emeni alen yetiyor inönüyü kabusa çevirmeye ve emin olun çoğu trabzonlu aleni tanır bırakın trabzonluyu Türkiyede aleni tanımayan kaç kişi var oysa birçok Trabzonlu kendi amigosunu bile tanımaz bilmez

Yorum

Bu antrenörin cok hatalari var ama en büyük hatasida genc futbolculari ilk 18 almamasi , bunun sonu hic de iyi gözükmüyor . Feridun , Ufuk, ferhat, enis böyle genc ve yetenekli futbolculari Trabzonspordan uzaklastirmamamiz lazim .
                                Yönetim uyuma

Yorum

Çalışıyor...
                                X