Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3
Toplam 62 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 62 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hırsız Turkcell!!!

Burçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Tam 1 sene önce açmıştım bu konuyu. Bilenler hatırlar.
    Bilmeyenler başlıkta yazılan mesajlara bir göz gezdirsin bence. başınıza gelebilir yada çevrenizdekiler bu olayı yaşamışlar vardır bilgilendirin. faydalı olacaktır.

Turkcell cayma bedeli adı altında aldığı ücretleri geri iade ediyor. bilginize.

Müşteri İadeleri ile ilgili Duyurular, Bilgilendirmeler ve İşlemler

http://www.turkcell.com.tr/tr/hakkim...er-ve-islemler
    http://www.turkcell.com.tr/tr/musteri-iade-sorgulama

fatura harici gelen 362,13 liramı geri alacağım.

Foto ekleyemiyorum şuan. yakın zaman sonra fotolarıda eklerim.

bu arada dün akşam bana bir zarf geldi Turkcellden.
    konudan bu sayede haberdar oldum.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Nereden
    Trabzon

Gerçek budur. ☆

61trabzonomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

uzun süren mücadelenin sonucumudur bu , tebrikler ve geçmiş olsun.
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Nereden
    Trabzon

Aslında bu benim kişisel itirazlarımdan dolayı değilde buna benzer çok şikayetlerden dolayı mahkemelerin aldığı bi karar sanırım.
    BTK kararları doğrultusunda iadeler yapılmaya başlanmış.
    Herkes yukarıda verdiğim linkten durumunu kontrol etmeli.
    Turkcell bizi düşündüğünden değil eli mahkum olduğundan veriyor bu parayı şimdi geriye..
    Aslında üşenmeden uğraşacaksın. 1 senelik faiziyle birlikte alacaksın ama bunlarla uğraşacak vaktim yok.
    domuzdan ne koparırsan kardır.
    Konu Burçak tarafından (17.04.2014 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
    Gerçek budur. ☆

ccd6167 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Bu olay sizle değil herkes için geçerli

Herkese ödeniyor bu yani alacağı olan

Lazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda

bence turkcellden daha cok aveanin hayvanligi )

eski kontrat bitmeden yenisini baslatmak nedir? ya bilerek yaptilar yada ilk okul terk bunlar.
    Alıntı Adem YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Nereden
    Trabzon

Alıntı ccd6167 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay sizle değil herkes için geçerli

Herkese ödeniyor bu yani alacağı olan
    bende aynı şeyi söylüyorum.
    bu durumda olanlar yukarıdaki linke girerek kontrol etsin diyorum
    Alıntı Lazman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence turkcellden daha cok aveanin hayvanligi )

eski kontrat bitmeden yenisini baslatmak nedir? ya bilerek yaptilar yada ilk okul terk bunlar.
    avea bilemiyor. avea bana sormuştu hatta. sözleşmeniz bitti mi diye. orada benim de hatam var. sözleşmem bitmeden aveaya başvurdum.
    ama kardeşim ben nerden bileyim. son raksitimi ödemiştim. borcum yok diye başvurmuştum. bu konuda turkcell daha açık şekilde uyarabilirdi.

bence asıl kabahat turkcellin. reklam yapmak için zırtpırt arayıp kampanyalarını tanıtan müşteri temsilcilikleri böyle durumlarda uyarmak içinde arayabilirdi.

ama ozaman cayma bedeli adı altında o paraları tahsil edemezler tabi.
    ama haklı bulunduk o paraları tek tek geri ödüyorlar.
    Gerçek budur. ☆

Lazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda

ooooo simdi anladim. sacma sapan bi sistemin icinde hakkini araman lazim. isin zor haci

mesela burdan ornek vereyim.
    biz 3 AY onceden kontrat uzatabilir/baska sirkete gecebiliriz. yeni sirkete basvuru yaparsin ben su aboneyi su teli sunu bunu istiyorum diye. onlarda eski sirketle kontak yapar bilgileri alir, islemler halledildimi bi sms gelir 18 temmuzda yeni kontratiniz baslayacak diye. eskisi biter yenisi baslar.
    1 formul doldurmak yeterli.

avea,turkcell ayni isin icinde ama birbirlerinden haberleri yok,hele bide sana sormalari tam komedi. kolay gele haci
    Alıntı Adem YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bıraktım turkcell i geçtim aveaya, adamlar nerden geçireceklerini şaşırdılar son faturamda işi iyice abartmışlar dedim başlarım yapacağınız işe, öğrenciyiz zaten avea nın taahütlü 42 TL ye inen olayı var, 19 TL de indirim yaptırtıyon süper woops olayı, 500+5000+2gb iyidir yaa geçtim 23 TL ye bana yetecek güzel bir kampanya... bunlarda geçirmez inşallah. turkcell den çok önce ayrılmalıydım, ayıptır yaw aveaya geçeceğimi anladılar mı ne son faturama yine geçirmişler, bide aveaya geçtiğim süreye kadarki kullanımlarımı bile ödeyecekmişim mesaj attılar, bak yine sinirlendim.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

ccd6167 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı Mert Oğuzlu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bıraktım turkcell i geçtim aveaya, adamlar nerden geçireceklerini şaşırdılar son faturamda işi iyice abartmışlar dedim başlarım yapacağınız işe, öğrenciyiz zaten avea nın taahütlü 42 TL ye inen olayı var, 19 TL de indirim yaptırtıyon süper woops olayı, 500+5000+2gb iyidir yaa geçtim 23 TL ye bana yetecek güzel bir kampanya... bunlarda geçirmez inşallah. turkcell den çok önce ayrılmalıydım, ayıptır yaw aveaya geçeceğimi anladılar mı ne son faturama yine geçirmişler, bide aveaya geçtiğim süreye kadarki kullanımlarımı bile ödeyecekmişim mesaj attılar, bak yine sinirlendim.
    turkcell de yeni bi kampanya başladı her yone 500 dk 2 gb her yone 1000 sms 25 tl bi kontorlu faturalı değil..mesela bugun senin kullandıgın tarifeyi kullanan 3 kişi geçti üstelik de 1 aydır avealılar. çünkü aveanın ınternteti sıkıntı..

Selim Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

TTNET aboneliğim dondurulmuştu 6 ay süresince, telefonuma mesaj geldi hattınız bu ay içinde açılacaktır diye gittim bütün borçları ödedim. hattı iptal ettirdim. İptali gerçekleştiren çalışan bir kaç günlük fatura çıkar dedi takip edersin dedi. İptal olduktan sonra 1 ayık tam fatura geldi. ondan sonraki ay içinde bir kaç günlük fatura çıktı. Hiç birini ödemedim öylece duruyorlar.

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı ccd6167 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turkcell de yeni bi kampanya başladı her yone 500 dk 2 gb her yone 1000 sms 25 tl bi kontorlu faturalı değil..mesela bugun senin kullandıgın tarifeyi kullanan 3 kişi geçti üstelik de 1 aydır avealılar. çünkü aveanın ınternteti sıkıntı..

http://www.turkcell.com.tr/kampanyal...aigns_category

dediğine benzer tek kampanya bu ? ve 500dk + 1gb internet diyor, sadece 30 günlüğüne

neyse bilmiyorum ben yaw faturalıyım arkadaşım memnun kalmıştı o tavsiye etti gel sende geç dedi geçtim, 23 TL avea woops olayını yaptırdım, 12 ay 23 TL ye o paket hoşuma gitti, kullanıcam valla sıkıntı yok şuan memnunum, avea çekmiyor felan diyorlardı ama istanbul un herhangi bir noktasında henüz bir sıkıntı olmadı, olmazda inşallah internetindede rahat rahat dolanıyom bu paketi beğendim umarım bunlarda geçirmez bana, turkcell den gerçekten bıktım milleti yoluyorlar.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)