Sayýn baþkan yardýmcýmýz i.ethem hacýosmanoðlu bugün gazetelerde buyurmuþ ki;
''
Hocanýn dikkati çekilecek. Hangi takýmý çalýþtýrdýðýnýn bilincine varamamýþ. Bu camianýn, maç seyrederken caný çýkmamalý'' (bkz=
http://sabah.com.tr/spo119.html ) (bkz=
http://zaman.com.tr/?bl=spor&alt=&tr...0812&hn=328894)
hepimizin malumudur ki bu baþkan yardýmcýmýz sezon kapandýðýnda;teknik direktör trannsferi için görevlendirilmiþ,yaklaþýk 25 gün süren avrupa seferinde 20'ye yakýn hocayla görüþmüþ (!) ve bir sonuç alamamýþtýr.en son ispanya'ya gittiðinde benito florodan menajer bayram tutumlu vasýtasyýla aldýðý randevuya 1 gün kala þok bir kararla sebastiao lazaroni brezilyadan getirilmiþ,ve sözleþme imzalanarak klubumuzun tekik direktörü olmuþtur.sayýn hacýosmanoðlu ispanyada sadece randevu aldýðý (bkz menajer bayram tutumlunun açýklamalarý) benito floro için ''anlaþmýþtým ama gelen sms yüzünden vazgeçtim'' þeklinde açýklama yapmýþ ama bizleri inandýramamýþtýr.lazaroni transferinin ardýndan transfer komitesinden de istifa eden hacýosmanoplu,yönetim içinde muhalefet rolunu üstlenmiþtir.
daha henüz sezonun baþý iken,takým 2 resmi müsabaka oynamýþken ve önümüzde çok ama çok önemli bir uefa kupasý eleme maçý varken bu açýklama,üzüm yemek için deðil,baðcýyý dövmek için yapýlmýþtýr..
sayýn hacýosmanoðluna ''sizin bulunduðunuz dönemde dahi transfer komitesi hangi transferleri gerçekleþtirmiþtir'' sorusunu sormak,olaylarý anlamak için gayet açýklayýcý olacaktýr.sayýn baþkan yardýmcýmýza sormak gerekir ki ''siz transfer yapýp uefaya ismini verdiniz de hoca mý oynatmadý?''..
bizim camiamýzda her daim olan bir olaydýr bu küsen yöneticinin muhalefet olmasý.bakýnýz en yakýn örneði murat bozoðludur.geçen yýl transfer sezonundazurawskiyi istemeyip brezilyadan forvet getirecem diye direten bozoðlu,brezilyadan bir stoper ve çok ihtiyacýmýz olan (!) bir kaleci getirmiþ,ardýndan da hiç bir suçu yokmuþ gibi yonetim kurulundan istifa edip muhalefetlik yapmýþtýr.
trabzonspor ile ismi anýlmadan önce bir hiç olan,kimsenin tanýmadýðý,trabzonspor sayesinde milyon dolarlar deðerindeki reklam yapan yöeticilere demem odur ki deðerli arkadaþlar;iþler sizin þahsi görüþleriniz doðrultusunda yürümediði zaman yolumuza çomak sokmayýnýz..
hani o meþhur sözde denildiði gibi ''gölge etme baþka ihsan istemez''