Anladýðým kadarýyla kulüp üyeliði ve kongre üyeliði farklý þeyler. Kulüp üyesi olduktan sonra hangi kriterleri yerine getirmek gerekiyor kongre üyesi olmak ve kongrelerde oy kullanabilmek için?
Anladýðým kadarýyla kulüp üyeliði ve kongre üyeliði farklý þeyler. Kulüp üyesi olduktan sonra hangi kriterleri yerine getirmek gerekiyor kongre üyesi olmak ve kongrelerde oy kullanabilmek için?
Üyeliðinizin üzerinden 2 sene geçmesi ve aidat borcunuzun bulunmamasý durumunda kongre üyeliði ve oy kullanma hakkýný kazanýyorsunuz
Bu vesileyle haydi herkes üye olmaya diyorum!
Yukarýda da bahsedildiði gibi 2 senelik bir süreç ve aidat borcunun bulunmamasý yeterlidir.
Kesinlikle imkaný olan üye olmalýdýr.
Bu konu çok önemli.
Daha demokratik ve baðýmsýz bir Trabzonspor için.
Bir Gün Mutlaka Aslýna Döneceksin. Dönmek Zorundasýn. Bu Senin Genlerinde var...
faruk özakin atamasi gerekiyor...
Milli Takýmým TRABZONSPOR
Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adý kaldý, onu gören yok.
Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
bir dahaki seçimde kongre üyesiyim...
Öðrenciysen 250 deðilsen 500 TL gerekiyor..![]()
Türk vatandasi olmasi gerekiyormu?
TRABZONSPOR 1967
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=2041#Icerik
Trabzonspor Kulübü Baþkaný ve Yönetim Kurullarý Trabzonspor Kulübü Üyeleri tarafýndan Genel veya Olaðanüstü Genel Kurullarda seçilir. Yeni üye olan bir kiþi üyeliðinin baþlamasýndan 2 yýl sonra seçme hakkýný kazanýr.
Trabzonspor Kulübü üyesi olmak isteyenlerin
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaþý olmasý veya Türkiye'de oturma iznine sahip olmasý,
b) 18 yaþýný doldurmuþ olmasý ve herhangi bir yasal engelinin bulunmamasý,
c) Trabzonspor Kulübü Üyelik Formu'nu eksiksiz doldurmalarý,
d) Sabýka kaydý vermeleri,
e) 2 Adet vesikalýk resim vermeleri,
f) Üye giriþ aidatý olan 500 TL 'yi (bir defaya mahsus alýnýr) ödemeleri,
g) Yýllýk Aidat bedeli olan 60 TL 'yi ödemeleri,
Not: Yýllýk aidat miktarlarý yalnýzca Trabzonspor Kongrelerinde delegelerin çoðunluk oyu ile deðiþtirilebilir.
Aidat Ödemeleri:
1- Kredi kartý ile ;
Kulübümüzü arayarak (0462-326 67 96) veya uyelik@trabzonspor.org.tr adresine kredi kartý bilgilerinizi ulaþtýrýrsanýz (mail order sistemi ile) çekim yapabiliriz.
2- Nakit ;
Trabzonspor Ziyabey Sosyal Tesisleri - Nemlioðlu Cemal Sokak / TRABZON
3- Banka Havalesi
Denizbank Trabzon Þb. Hesap no: 459211-351 Ýban no TR60 0013 4000 0004 5921 1000 03
Garanti Bankasý Hesap No: 6299535 Ýban No: TR95 0006 2000 1580 0006 2995 35
T.ÝÞBANK Trabzon Merkez Þubesinin 11605 nolu hesabýna
TEB Trabzon Þubesi 225751 nolu hesaba
Yurt Dýþýnda Yaþayan Üyelerimiz Ýçin:
Demir-Halkbank Rotterdam Þubesi nezdindeki 0773892818 hesap nolu banka hesabýna tüm Demir-Halkbank þubelerinden masraf ödemeksizin yatýrabilirler.Almanya'daki vatandaþlarýmýz üyelik bedellerini ve üye aidatlarýný kulübümüze ait olan Ýþbank GMBH Frankfurt þubesindeki 24979008 nolu Euro hesabýna da yatýrabilirler.
Üyeliðin Baþlamasý Ýçin;
Tüm iþlemleri yerine getiren üye adaylarýmýzýn 2 adet resim,sabýka kaydý ve üyelik formunun doldurulan arka kýsmýný bir zarf içinde "ÜYELÝK ÝÞLEMLERÝ - TRABZONSPOR KULÜBÜ PK:27 TRABZON " adresine (tercihen iadeli taahhütlü olarak) göndermeleri gerekmektedir.
Üyelik iþlemleriniz yapýldýktan sonra üye kimlik kartýnýz adresinize postalanacaktýr.
Kulüp üyelik formu için týklayýnýz. ( pdf )
Tüzükte yazýyor..25 Yaþýndan gün almamýþ öðrencilere giriþ ücreti yarý yarýya..
http://www.trabzonspor.org.tr/upload...por_tuzuk_.pdf
MADDE 10 - d
2 uyenýnde ýmzasý gerekýyor.Uyelýk formunda oyle býr sey var
Eðer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiðini de anlayamazsýn." - House (2004)
Ýstanbul'dan üye olmak isteyen herkese imzamý veririm hatta iki imzasýný da tamamlatýrým.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|Ýki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Biz de iki imza var isteyene hemen imzalarýz, yardýmcý olabilirsek ne mutlu bize
SÖZ KONUSU VATAN ÝSE GERÝSÝ TEFARRUATTIRSAVAÞ, BAÐIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CÝNAYETTÝR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taþcýoðlu--egemen--selçuk-galatasaray
Konuþma hakkýnýn olmasý için üye ol...
zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!
"Bugün Trabzonspor için ne yaptýn?"
Uþaklar acele etmeyin. 10 yýllýk kongre üyesi olarak size tavsiyem Baþkaný bekleyin. Vaatlerinden birisi de öðrencilere üye kaydýný bedava yapmasý olacakmýþ. Sadece her yýl 60 tl lik aidatý ödeyeceksiniz. Öðrenci olmayanlar hemen üye olsun ama.
Her Trabzonspor'lu kongreye üye olmalý, hele ki istanbulda ki tüm insanlar olmalý.
Öyle bir sayý olmalý ki istanbulda sandýk açýlmalý, ben bunu hayal ediyorum hep.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.
bu sene uzun süredir hayal kýrýklýklarý ile ertelediðim üyelik iþimi gerçekleþtireceðim
hem ben hem eþim hemde çocuðumu üye yapacaðým![]()
BMN KOCAELÝ
6 bin küsür üye sayýsý Trabzonspor için çok düþük bir sayý. Ýmkaný olanlar kulübe üye olmalý, sayýyý artýrmalýyýz.
4 bin civarý oyu gece yarýsýna kadar sayamadýlar, üye sayýsý artýnca ne yapacak orasýný düþünüyorum![]()
alman ve ya avrupa vatandasi olmus cok Trabzonspor sevdalisi ve üye olmak isteyenler vardir illaki.
bunlara bir imkan saglanamiyormu?
Ýstanbul kartelini yedi kez yýktýk, yine yýkacaðýz !
BORDO kanýmýzla MAVÝ göklere Trabzonspor yazacaðýz !..
Üyelik referansý konusunda ben de yardýmcý olabilirim.
Ne kadar fazla kongre üyemiz olursa, o kadar güçlü oluruz. Bu kulübün sahipleri, üye olan olmayan taraftarlarýmýz sonuçta. Söz sahibi olmak isteyenler þartlar böyleyken fýrsatý kaçýrmasýnlar.
"Dünyada bir yerdeyim ben"
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)