Sonuç: Trabzonspor Baþkaný Kim Olmalý

Katýlýmcý sayýsý
1773. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Emre Aksoy

28 1.58%
  • Hakan Kulaçoðlu

627 35.36%
  • Ýbrahim Hacýosmanoðlu

676 38.13%
  • Metin Atasoy

102 5.75%
  • Muharrem Usta

340 19.18%
Sayfa 89 Toplam 485 Sayfadan BirinciBirinci ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 189 ... SonuncuSonuncu
Toplam 12114 adet sonuctan sayfa basi 2,201 ile 2,225 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Trabzonspor Baþkaný Kim Olmalý

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    51

Çakýcý baþkan, peker asbaþkan olsun.
    Her maç öncesi takip takýmdan 2-3 kilit futbolcunun anasý/babasý/karýsý/çocuðu kaçýrýlsýn, maç bitene kadar , bir köy evinde rehin tutulsun.
    Hala akýllanmayan futbolcu olursa tendonlarýndan vurulsun.

Bu tür genç kardeþlerimizi görünce Trabzonspor için deðil memleket için endiþeleniyor onlar için üzülüyorum.

atillati - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Emirhan Uludüz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    12 numaradakiler zaten ailesinden ayrý hastaneye gitse velileri aranýr. Orta okula geçmiþ yada liseli ergenlerin takýldýðý, yönettiði saçma sapan bir site. Birde medicalpark tarzý hastaneler kiþisel gidenlerden kazandýklarý paralarýn çok daha fazlasýný büyük þirketlere saðlýk sigortasý saðlayarak kazanýyor.
    Liseli ergen fenerlilerin yaptýðýný,olgun Trabzonspor'lu lar yapamýyosa vay bizim halimize...fenerliler,Trabzonspor'un baþkan adayýnýn þirketini sponsor olarak istemiyoruz diyebiliyoken biz hala fenerin sponsoru baþkanýmýz olsun diyebiliyosak vallahi yazýk billahi yazýk.Ayrýca nerden para kazandýðý önemli deðil benden 1 kuruþ kazanmasýn o bana yeter.
    TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Arif Timurcioðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    40

50 milyonla geliyor bak bak reklama bak babanýn hayrýna madem 50 milyonu hibe edecektin basket takýmýndan niye sponsorluðunu kestin býrak bu iþleri usta.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrýcalýktýr.

hyasin61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Muharrem Usta'nýn geliþi nasýl Yýldýrým Demirören'in geliþine benziyor degil mi.Masadan cýkan Muharrem Usta ismi hem ulusal hemde yerel basýnda bu kadar destek görüyor ise ben bu durumdan suphelenmemek mumkun degýl.Rýdvan Ntvspor'da Sansal Lig Tv'de Usta'nýn destekcýsý oldular o zaman sorarlar kardes ne oldu nasýl oldu da Ts'ye olan ilginiz arttý.Sýkenin patlak verdýgý gunlerde bu iki kurum býrak haber yapmayý sanký ortada býrsey yokmus onemlý býrsey olmamýs gýbý býr tavýr takýndýlar
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaþayanlar zümresindenim.

Emirhan Uludüz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    31

Alýntý atillati Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Liseli ergen fenerlilerin yaptýðýný,olgun Trabzonspor'lu lar yapamýyosa vay bizim halimize...fenerliler,Trabzonspor'un baþkan adayýnýn þirketini sponsor olarak istemiyoruz diyebiliyoken biz hala fenerin sponsoru baþkanýmýz olsun diyebiliyosak vallahi yazýk billahi yazýk.Ayrýca nerden para kazandýðý önemli deðil benden 1 kuruþ kazanmasýn o bana yeter.
    Deseler ne olacak hiç bir etkileri yok osuruktan konuþuyorlar. Bizim cevabýmýzda kongrede belli olacak Muharrem Ustanýn baþkanlýðý kesin falan deðil yani hatta bence baþkan olamayacak.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    Almanya
    Yaþ
    38

Alýntý deepmavi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Beþiktaþ kardeþimiz dostumuz sayýlýr onlarda þikeden zarar gördü. Deðerli Alaattin Çakýcý Baþkanlýk teklifi gelirse kabul eder ondan sonra güzel günler yakýn þikecilerin anladýðý dilden konuþmak gerek.
    olmadý cübbeli ahmet hoca'yý baþkan yapalým.
    arkadaþ hangi kafadaysa artýk
    Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþur. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zamanýný ayýrýr.
    Elazýð'lý.

ibrahim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    35

Standart AW: Trabzonspor Baþkaný Kim Olmalý

Berlusconi Baþkan, Trabzon Þampiyon!

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takýmým TRABZONSPOR
    Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adý kaldý, onu gören yok.
    Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Zafer Fidan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer

Tehlikenin farkinda degil bir cok kisinin galiba. Þu Þikebahce kanser hastaligi gibidir. Hemen hemen tüm türkiyeyi kaplamis durumda. En önemli konumlar onlarin emrinde. Siyasetten baslayin, tff, pdfk, medya, vs... Bu M. Usta ile de bizi kaplamaya calisiyorlar. Cok dikkatli olmamiz lazim.
    TRABZONSPOR 1967

Travelair - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Dün: Kiþiler ve kurumlar birbirinden ayrýlmalý. Baþkaný þike yapýyorsa sadece o cezalandýrýlmalý, milyonlarca camia mensubu cezalandýrýlmamalý

Bugün: Sponsorluklarý kurumundan, Muharrem Bey kendisi sponsor olmuyor. Adamýn binlerce calýþaný var. Maðdur mu olsunlar? Ticaret baþka, baþkanlýk baþka

Bu da cevabý olsun:

Aziz Yýldýrým: Þike yapmýþsam fenerbahçe için yaptým, ben kendim için þike yapmadým. Öyle saçma þey olur mu?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
    Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

ziyaretci - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41

Bunca uyesi olan bir bmn olusumu nasil oluyorda ts icin etkili transfer kararlari aldiramiyor. Baskan secimini yonlendiremiyor? Hoca secimine etken olamiyor?

Forumda taraftar olarak yeni sezona hazirlaniyormuyuz?? Bununla ilgili hangi baslikta konusuyoruz. Biz ancak buraya birilerini elestirmek icin mi takiliyoruz.

Bi ana baslik lazim degil mi sadece hep daha iyi taraftar olabilme cabalari icin???

2013-2014 sezonunda teibunlerde tek renk olabilecekmiyiz??? O soguk havalarda forma ustune giydigimiz montlarin ustune XXXLAVÝ TSHÝRTLER GÝYECEKMÝYÝZ??

Sezon basinda durum ortadayken saglam protestolarla istifa once yoneticileri dogru yolu gosterebilecekmiyiz??? Takima destek olma kurgulari hazielayabilecekmiyiz?.....

En cok goruntulenem sayfa taraftarlikla ilgili basliklar olmali

Ya da beden transferlerle ilgili adi gecen kisilerle ilgili mevki mevki anketler yapilmiyor??

Gs dan baris girkem ses cikarip buna engel olanayacak kadar mi basit bir topluluguz?

memmedaga - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Alýntý must61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Galatasaray'ýn pilot kulübü olarak lanse edildiðimiz yetmedi Fenerbahçe'nin maddi destekçisi sýfatýmýz eksikti.
    oha lan muharrem ustaya oy verdim ama resmi görünce birden kabardým

önce fenerin sponsoru olmaktan vazgeçsin

sponsorluða kýzmam da bu kadar samimi olmaya gerek yok!!!

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Ulas Ozdemýr cok ýyý bir noktaya degýnmýs.

Trabzonspor'un 28 yýlda sadece þampiyonluklarýný deðil, canlarýný da çaldýlar. Bugüne kadar bu uðurda hayatýný kaybedenlerin sayýsý 16.Türkiye Kupasý maçý için 1992’de yýlýnda Trabzon’a gelirken Samsun Çarþamba’daki kazada hayatýný kaybeden 6 genç.Þampiyonluðun kaybedildiði 1996 yýlýnda intihar eden Mehmet Dalmaz...Üç yýl önce Trabzonspor-Fenerbahçe maçýndan dönerken Samsun Tekkeköy’deki kazada can veren 3 taraftar.2010-2011 sezonunda ÝBB-Trabzonspor maçýný izlemek için Ýstanbul’a giderken kaza geçirip ölen 5 bordo mavi genç yürek.2010-2011’de Eskiþehir’le berabere kalýnca, “Yine þampiyon olamadýk” dedikten sonra kalp krizi geçirip hayatýný kaybeden Mustafa Çelik...Bütün bu canlarýn ruhlarý þikeli sezonda TS'nin çalýnan hakkýnýn geri gelmesiyle huzur bulacak. Bu mücadele bu yüzden de önemli ve deðerli!

Ve sýmdý bende size Muharrem Usta'nýn bu ugurda savasacagýný dusunuyormusunuz dýye soruyorum

Cezalý Üye
    Nereden
    Afrika Diðer

Alýntý hyasin61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ulas Ozdemýr cok ýyý bir noktaya degýnmýs.

Trabzonspor'un 28 yýlda sadece þampiyonluklarýný deðil, canlarýný da çaldýlar. Bugüne kadar bu uðurda hayatýný kaybedenlerin sayýsý 16.Türkiye Kupasý maçý için 1992’de yýlýnda Trabzon’a gelirken Samsun Çarþamba’daki kazada hayatýný kaybeden 6 genç.Þampiyonluðun kaybedildiði 1996 yýlýnda intihar eden Mehmet Dalmaz...Üç yýl önce Trabzonspor-Fenerbahçe maçýndan dönerken Samsun Tekkeköy’deki kazada can veren 3 taraftar.2010-2011 sezonunda ÝBB-Trabzonspor maçýný izlemek için Ýstanbul’a giderken kaza geçirip ölen 5 bordo mavi genç yürek.2010-2011’de Eskiþehir’le berabere kalýnca, “Yine þampiyon olamadýk” dedikten sonra kalp krizi geçirip hayatýný kaybeden Mustafa Çelik...Bütün bu canlarýn ruhlarý þikeli sezonda TS'nin çalýnan hakkýnýn geri gelmesiyle huzur bulacak. Bu mücadele bu yüzden de önemli ve deðerli!

Ve sýmdý bende size Muharrem Usta'nýn bu ugurda savasacagýný dusunuyormusunuz dýye soruyorum
    Demogoji.
    16 sayýsýndan olsa olsa 2 adet renkdaþýmýz (96 ve 11) rakiplerin dolaylý etkisiyle vefat etmiþ olabilir.
    Gerisi her insanýn baþýna gelebilecek kazalar.

aaahmet61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45

peki kulaçoðlu seçilirse ne yapacak þike konusunda .yol haritasý ne olacak.fedarasyonu mu basacak uefayý etkileyecek lobisimi var.o da yargýyý bekliyecek.en azýndan yazýn bizde bilelim.

Mustafa Ayazoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

hakan kulaçoðlu ile sadri þener ortak hareket edebilir mi?

gerek hukuk , gerek yönetim deðiþirse

baþbakan destekli usta yerine sadri þener'e bile razýyým.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU

Mustafa Ayazoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alýntý cem zýrýh Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    senol gunes baskan adayi olmadigina gore senol gunes'i kim takimin icine tekrar sokma gucune serefine sahip ise o baskan olsun ...
    + 1461
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Alýntý alper* Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Demogoji.
    16 sayýsýndan olsa olsa 2 adet renkdaþýmýz (96 ve 11) rakiplerin dolaylý etkisiyle vefat etmiþ olabilir.
    Gerisi her insanýn baþýna gelebilecek kazalar.
    Vermek ýstedýgý mesaj kazalar degýl zaten

Travelair - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý aaahmet61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    peki kulaçoðlu seçilirse ne yapacak þike konusunda .yol haritasý ne olacak.fedarasyonu mu basacak uefayý etkileyecek lobisimi var.o da yargýyý bekliyecek.en azýndan yazýn bizde bilelim.
    En azýndan samimiyetinden þüphe etmem. Sonuna kadar gider
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
    Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Ýlker Yazýcýoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    42

Alýntý deepmavi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Beþiktaþ kardeþimiz dostumuz sayýlýr onlarda þikeden zarar gördü. Deðerli Alaattin Çakýcý Baþkanlýk teklifi gelirse kabul eder ondan sonra güzel günler yakýn þikecilerin anladýðý dilden konuþmak gerek.
    Bu arkadaþý kim sipariþ etti buraya?
    Boku çýktý iþin.
    Evde interneti olan üye oluyor foruma...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarýmýz Avni Aker'de...

aaahmet61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45

Talking

Alýntý Ýlker Yazýcýoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu arkadaþý kim sipariþ etti buraya?
    Boku çýktý iþin.
    Evde interneti olan üye oluyor foruma...
    sevgili ilker adam çakýcýnýn yardýmcýsý dikkatli ol ))

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Ýlker Yazýcýoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    42

Alýntý aaahmet61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sevgili ilker adam çakýcýnýn yardýmcýsý dikkatli ol ))
    Valla Ahmet kardeþim feriþtahý olsun,ben de Arafilboylu Ýlker'im.

Daha Alaattin Çakýcý'nýn Sinan Engin'le bjk'yi þampiyon yapmak için yaptýðý telefon konuþmalarý dün gibi aklýmda.Buna raðmen hala çýkýp akýcý falan diyorsa iþimiz var....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarýmýz Avni Aker'de...

DeAgLeMaNyAq - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Alýntý Kürþad61* Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence baþkanlýða Metin Atasoy gelmeli
    Daha göreve gelmeden teknik taktik her iþe karýþan bir baþkan imajý çizdi. Ýhtimal vermiyorum...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    45

muharrem usta akp,tff ve aziz yýldýrým projesidir...

Kabul edilemez...
    ÖNCE TRABZONSPOR DÝYECEKSÝN…ENDÜSTRÝYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DÝREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBÝMÝZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOÐLU

Nusret - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir

Muharrem Usta geldiði takdirde göz boyamak için takým baþarýlý olabilir belki ama o Baþkan olursa deðerlerinizi satmaya göze alabliyor musunuz?ayrýca Muharrem Usta gellirse takým baþarýlý olur ama asla Þampiyon olamaz.çünkü o da bir piyondur...

Trabzonspor Kongre Üyesi

S.ÖZKAN - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

Sike dasinda yargitay ve usfa karar asamasinda bu davayi kurcalamayip sikeciler koruyucusu siyaseti mutlu edecek Ankaradan kumandsli sikeci sponsoru sikeyi ortme memuru dun ki Ts li M.Usta Ts ye atanmsyacalisiliyor.Mevzu Ts olunca agzindan balgam sacilan ulusal basin M.Usta nin balonunu sisiriyor.Teslim olma Ts li Davani satma Ts li Hakkini satma Ts li Figuran olupp hirsiza yaltaklanacagina serefinle diren Ts li

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)