Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 100 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Trabzonspor Kongreye Gidiyor | Metin Atasoy

Trabzonspor Kongre Üyesi
    UğuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Standart Trabzonspor Kongreye Gidiyor | Metin Atasoy

Trabzonspor Kongreye Gidiyor | Metin Atasoy

Trabzonspor Kulübü başkan adaylarından Metin Atasoy, adaylığı ve projeleri hakkında sorularımızı yanıtladı, merak edilenlere yanıt verdi.

Bordomavi.net Yönetim Kurulu olarak daha önce açıkladığımız üzere, kulübümüzün Mayıs ayında gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda yarışacak başkan adaylarından gelecek görüşme taleplerinin tamamına olumlu yanıt verme kararı almış ve çıkacak bütün adaylara önyargısız, eşit mesafede olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunmuştuk.

Bu doğrultuda ilk görüşme talebini ileten başkan adayı Metin Atasoy’la bir görüşme gerçekleştirdik ve kendilerinin projelerini dinledik, merak ettiklerimizi sorduk. Tüm sorularımıza içtenlikle yanıt veren Atasoy’la yaptığımız görüşmeye dair detayları sizlerle de paylaşmayı görev biliyoruz.

Trabzonspor Kulübü başkanlığının uzun süredir hayali olduğunu ve buna hazırlandığını ifade eden, kulübün işleyişine ve durumuna hâkim olduğunu gözlemlediğimiz Atasoy’un sözlerinden satır başları şöyle:

KOMİSYONLAR KURACAĞIM

Dünyanın bütün büyük organizasyonları gibi Trabzonspor'u da 35-45 yaş aralığındaki insanlar yönetmeli. Bu nedenle AR-GE-Hukuk-Sportif Konular vb. şeklinde komisyonlar kuracağım. Bu komisyonlarda taraftarlarımız da olacak. Özetle taraftarımız üretecek, ben yapacağım.

TRABZONSPOR ÜZERİNDEN KİMSE RANT ELDE EDEMEYECEK

Taraftar olarak benimle ilişkiler bireysel olmayacak, olamaz. Kurumsal olarak iletişim kurulacak. Hepimizin ortak paydası taraftar olmamız. Gücümüz de ihtiyacımız da taraftarımız. Ama hangisi ile görüşsek "en büyük benim diyor". Ben taraftarın gücü ile değil, takıma katkısı ile ilgiliyim. Taraftar gruplarına %50 indirimli bilet vereceğim. Hatta aldıkları kadar da ben onlara yedek kombine vereceğim kendileri gidemezse başkası gidebilsin diye… Ama bütün bu kombineler kişiye özel, resimli olacak. Trabzonspor üzerinden Trabzonspor dışında hiçbir kişi/kurum rant edemeyecek. Bundan başka fikri, projesi olan varsa da seve seve dinler, uygularım.

Bölgesel taraftar haritası çıkarıp ona göre hareket etmeliyiz. Çok sayıda Trabzonlu ve Trabzonsporlunun olduğu ama hiç faal olmadığımız yerler var. Buralardan faydalanacağız.

BENİM REFERANSIM YİNE BENİM

Benim referansım yine benim, annem babam bile değil. Beni tanıyan bin kişiye beni sorun, birisi dahi hakkımda kötü konuşursa bu işe girmem. Ama beni kimsenin korumasına ihtiyacım yok, Trabzonspor Başkanı kendini koruyamayacaksa onu kimse korumasın. Beni tanımanız hemen zor. Ben otuz yedi yıllık eşimi hala tanımaya devam ediyorum. Benim dediklerimden ziyade sizin dediklerimden ne anladıklarınız önemli.

BÜTÇE YAPMAYI BİLİRİM

Trabzonspor'u bütün taraftarlarına mâl etmeden bu borcu ödeyemeyiz. Hepimiz elimizi taşın altına koyacağız. Ama ben işletme mezunuyum. Bütçe yapmayı bilirim.

REEL PROJELERİMİZ VAR

Çözüm için iki yol var. Ya bir Trabzonsporlu gelecek, kongreden önce 50 milyon €'yu kayıtsız şartsız bağışlayacak ve bu kulübü yönetmeye aday olacak. Ancak o parayı verdiği için babasının çiftliği gibi yönetmeyecek yine. Böyle birisi olsa zaten destekleriz. Trabzonspor söz konusu iken egolar kenara bırakılmalıdır zira. Bu pek mümkün gözükmüyor şu an. O zaman ne yapmak lazım? Aynen devam edersek biteriz. Yönetimsel ilkeler konulacak ve bunlara harfiyen uyulacak. Parametreleri, borçların vadelerini vb. bilemiyoruz. Bu nedenle başlangıçta döngüyü sağlamak için bir nakit ihtiyacı olacak. Bu bizde var. Bundan sonrası için, bu parametrelere göre reel projelerimiz var. Tabii ki bunları açıklamak çok mümkün değil seçim söz konusu iken.

MALİ GENEL KURUL KONUŞMASI İÇİN KENDİME KIZDIM

Mali Genel Kurul'da doğru hazırlanmış bir konuşmayı yanlış bir sunumla ortaya koydum. Sizler bugün hitabetimi de kişiliğimi de görüyorsunuz, o gün neden öyle oldu bilmiyorum, belki de günümde değildim. Kendime çok kızdım. Genel kurulda sunulan mali raporu detaylıca incelemedim, çünkü incelemeye layık görmedim. Yalan olduğunu bildiğim bir şeyi neden inceleyeyim. Benim duyumlarıma göre 236 milyon TL borç var. Bundan da büyük sorun 2014 sonuna kadar uygun hale gelmemiz gereken UEFA kriterleri… Buna göre %45'i aşan borçlanmaya UEFA izin vermeyecek. Öncesinde uyarı veriyor, transfer yasağı koyuyor en son da bir alt lige düşürüyor. Dersime çalıştım. UEFA sportif harcamayı sportif gelir ile yapacaksın diyor ve şahıslardan borç alınmasını yasaklıyor. Maalesef yönetim gelirlerin büyük kısmını 2015'e kadar temlik etmiş.

İHALELERLE İŞİM YOK, DEVLETE HİÇBİR BORCUM YOK

Şike ile ilgili basına verdiğim röportajlarda uzun uzun açıklamalarım var. Ama ana iki vaat var: Bizden çalınan iki şey, O ruh ve o kupa gelecek… (Kupa mı adalet mi sorusu üzerine) Adalet soyut bir kavramdır, kupa da onun yansımasıdır. Ben inatçı adamım, ortaokul okumak için günde 15 km yürüyordum. Trabzonspor'un hakkının peşini takip etmemem söz konusu değil. Sekiz sene mülkiye müfettişliği yaptım ondan sonra ticarete girdim. Bütün ticaretim yurtdışına, otuz ülkeye ihracat yapıyorum. Ülkenin dinamikleri ile ihaleleri ile vs. işim yok. Kredi borcum, vergi borcum hatta kesilmiş vadeli bir çekim dahi yok. Bu adaylık benim yirmi beş yıllık planımın sonucu. Böylesine bir kulübe başkanlık 100 yılda 10-15 kişiye nasip olur/olmalı.

KULÜBE SİYASETİN GİRMESİNE İZİN VERMEM

Siyaset ile işim yok ve olamaz. Kulübe siyasetin girmesine asla izin vermem, bu sonumuz olur. Ancak siyasetten Trabzonspor adına tek taraflı olarak faydalanılacaksa faydalanırım.

LEVENT BIÇAKÇI BU KULÜPTE OLMAYACAK

Şike konusunda seçim sonuçlanana kadar karar çıkmayabilir diye düşünüyorum. Yapı Kredi'nin 32 milyon'luk sponsorluğu da çok enteresan bir husus. Kuracağımız komisyonlardan birisi hukuk komisyonu olacak ve içinde bizim yönetimimizdeki hukukçu da olacak. Dediğim gibi tek adam yönetimine karşıyım ortak akıl ile hareket edeceğim. Levent Bıçakçı ile çalışıp çalışmayacağımın sorulması bile gereksiz. Başkan olursam ilk gün tebrikleri kabul etmekle geçerse de, ikinci gün Levent Bıçakçı bu kulüpte olmayacak.

ŞİKE KONUSUNDA GEREKEN NE VARSA YAPACAĞIZ

Şike konusuyla özel olarak ilgilenmesi için yönetim kurulundan bir kişiyi tayin edeceğim. Bu konuyla ilgili gereken ne varsa yapacağız.

YÖNETİM KURULUNUN HEPSİ YETERLİ İSİMLER

Yöneticilerimin isimlerini şimdilik vermeyeyim. Ama eğitimsel olarak hepsi yeterli isimler olacak. Eş dost ilişkisi ile olmaz. Kendini izah edemeyen kişi Trabzonspor'a yönetici olmayacak. Bizim yönetimimiz bizden sonraki yönetime hazırlık olacak biraz da. Bu genç isimler bizden sonra bayrağı devralacak. Doğru ruhla, doğru yönetimle, doğru kurgu ile her işin altından kalkarız.

DİKTATÖR GİBİ YÖNETMEYECEĞİM

Kulübü diktatör gibi yönetmeyeceğim, daha önce hep böyle yönetildi. Trabzonspor'da "ortak akıl" olmalı. Böyle bir oluşumda "ben yaptım, oldu" mantığı ile iş yapılmaz.

ORTAK AKIL

Barcelon'daki, Bayern Münih'teki uygulanan sistemleri bire bir bilecek kadar konuya hâkimim, tek eksiğim Ali Ağaoğlu kadar zengin olmamam. Ortak akıl ile yönetilen bir kulüpte buna gerek yok zaten. Ama ben de ülkenin birinci sınıf zenginlerinden biriyim.

MUHASEBEMİZ ŞEFFAF OLACAK

Önceki yönetimlerin kasten ve bilerek yaptığı usulsüz harcama vb. görülürse tabii ki hesabını soracağız. Muhasebemiz bir kuruşuna kadar açık ve şeffaf olacak. Öz denetim/oto kontrol bizi başarıya götürecek.

SCOUTING KONUSU…

Scouting konusuna gelirsek, her alanda profesyonel olacağız. Kulüpte bir işi yapmak için efsane bir isim olmak yetmeyecek kısacası.

Daha adaylığımı açıklamam ile 15-20 menajer beni aradı. Böyle bir şey olabilir mi?

BEN DOĞA AŞIĞIYIM, HES BİZE YAKIŞMIYOR

Trabzonspor'un en önemli şeyi, yarattığı algıdır. HES yapmak bizim bu algımızı bozar. Ben doğayı seven, doğaya âşık birisiyim, bu etik de değil, Trabzonspor'a yakışmıyor. Kaldı ki o lisansın fiiliyata dönüşmesinde de bazı soru işaretleri var yatırım bazında.

BASKETBOL TAKIMINA BÜTÇE AYRILACAK

Basketbol takımına %3 bütçe ayırsak her sene kafaya oynar. Trabzonspor eğer bir branşta mücadele ediyorsa kafaya oynamak zorunda. Düşünün, Cumartesi Trabzon'da Fenerbahçe ile basketbol'da, Pazar ise futbolda karşılaşacağız. Basketbol takımı 30 sayı fark yerse bu hem şehr, hem futbol takımını etkilemez mi? Kulübün mali durumunu net görmeden söylemek doğru değil ama bu bütçeyi ayırmaya ve kafaya oynatmaya niyetliyiz.

1461 TRABZON ANA UNSUR

1461 Trabzon bizde esas olacak. Ana unsur o olacak. Şu an zaten ana takımdan kimi alır koyarsınız 1461'e yabancılar hariç?

KULÜPLER BİRLİĞİ

Kulüpler Birliği'nde İstanbul takımları sırayla başkanlık yapıyor, sonra bakıyoruz Eskişehir Başkanı orada. Üç İstanbul takımı başkanından sonra bir başkan olacaksa orada, bu Trabzonspor başkanıdır. Ben varken Eskişehir Başkanı orada başkan olamaz. Bunu sağlayamazsam birlikten istifa ederim.

YÖNETİM HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Yönetim, taraftarımız gibi beni de sükût-u hayale uğrattı.
    Diğer başkan adayları hakkında konuşmak da bana yakışmaz. Bunu bırakalım kamuoyu konuşsun.
    Konu Alihan Ertürk tarafından (26.04.2013 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotoğraf eklendi.
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

ahamitokutan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

konuşmalar fiiliyata dökülecekse aradığımız başkan modeli Metin Atasoy
    from BOGAZIÇI

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Başkan adayları iyi güzel konuşuyor, taraftarın gözüne iyi gözükmek için mi konuşuyorlar yoksa gerçekten bunları yapacakları için mi konuşuyorlar bilemiyorum.
    Demeçlere bakıyoruz, "ulan meğer yıllardır aradığımız ama bulamadığımız başkanlar yanı başımızdaymız" dedirtiyorlar, laf olsun torba dolsun hesabı değildir umarım bu demeçler, gerçekten uygulanır ve sözde kalmazlar inşallah.

Yine de adı geçen başkan adaylarından hiç olmazsa birkaçının Türk futbolunda,futbol piyasasında sözü geçen insanlar olmasını isterdi insan, bunlara da şükür.

Umarım gelecek daha da karanlık değil aydınlık olur Trabzonspor için.

arifberkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Konuşmak bedava başkan olduğunun ertesi günü sana bir telefon gelir dediklerini yutarsın....

Hüseyin Başoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Taraftar olduğunu söylüyor...Kupamızın çalındığını söylüyor...Şike konusunda gerekenleri yapacağını söylüyor...Çok güzel bunlar ama;

Bu zamana kadar niye bişi yapmadı şike konusunda ?? Şike konusunda bir eylemde bulunmak için illa başkanmı olmak gerekiyor...

Samimiyetine nasıl güveniyim ?

Nereden
    Afrika Diğer

Hüseyin senin bu mantığına göre kimsenin başkan adayı olmaması gerekir
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

Hüseyin Başoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yok alper var bir kaç tane...

Açıkcası benim başkanlık için tek kriterim bu....

Hakan kulaçoğlu Şenol Güneş hiç sevmesemde Serdar bali mesela....

Bizim en önemli davamız bu....Bugüne kadar sahip çıkmayan bugünden sonra nasıl sahip çıkıcaklar ?

oflukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

"Daha adaylığımı açıklamam ile 15-20 menajer beni aradı. Böyle bir şey olabilir mi?"

işte bu insanları bir bir not edip trabzona sokmamak lazım!

sarman61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Herşey güzel ama Hes konusuna katılmıyorum. Şimdi biz hes i istemiyoruz dersek bu hes projesi duracak mı hayır. Gelip başkası yapacak. Madem bu iş durmayacak bu bölgenin enerjisinden gelecek parayı kullanmak bu bölgenin en değerli unsuru olan Trabzonspor a aittir.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Celal Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Lafta bende çok söylerim ama o koltuğa oturunca çoğu düşüncenin uygulanması zor gibi...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

ozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Metin Atasoy işi ciddiye binmeye başladı.

Sözler çok güzel ama icraatler önemli.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Eskişehir

Çok güzel konuşmuş.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Badaloğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Arkadaşlar, kongre sürecinin başlamasıyla birlikte yaptığımız açıklamalara göre bütün başkan adaylarına önyargısız ve objektif olarak burada yapılan görüşmeleri birebir ana hatlarıyla sizlerle paylaşacağımızı söyledik...

Bu bağlamda değerlendirmeleri sizler yapacaksınız, biz bundan sonrada diğer adaylarla bu tip fikir alışverişi içinde olursak onlarıda sizlerle burada paylaşacağız. Trabzonsporluluk anlayışımız bunu gerektiriyor.

Kazanan Trabzonspor olsun...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Nereden
    Afrika Diğer

SCOUTING KONUSU…

Scouting konusuna gelirsek, her alanda profesyonel olacağız. Kulüpte bir işi yapmak için efsane bir isim olmak yetmeyecek kısacası.

Daha adaylığımı açıklamam ile 15-20 menajer beni aradı. Böyle bir şey olabilir mi?

Ciddi mi bu olay yahu?
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

Nereden
    Trabzon

Kağıt üzerinde beklenen cümleler kurulmuş.
    Aksini beklemek olmaz zaten.
    Hayırlısı olsun inşallah.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Gökhan Koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ciddi anlamda hazırlandığını söyleyebilirim,

Bağımsız olma konusunda ise açıklamalarını mantıklı buldum,

Umarım diğer adaylar da Metin Atasoy kadar hazırlanmış olurlar,

Ek : Mahkemenin gerekçeli kararını ingilizceye çevirtebileceğini, bunun için başkan olmasına gerek olmadığını da söyledi,
    StopMatchFixing.Com

gabriel omar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Gayet mantıklı ve programlı biri gibi gözüküyor.Hayırlısı olsun .

Yönetim Kurulu

Halit M. MOLLASALİHOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Hayırlısı bakalım..
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

bach72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

3 Temmuz sürecinde ben bu vatandaşın ismini cismini hiç duymadım.Mali Kurulda bir konuşma yaptı ve şikeyi ağzına bile almadı.Uğradığımız adaletsizlikle ilgili tek bir laf etmedi.Hoş konuşmasıda eline tutuşturulmuş kağıda okumanın ötesine geçmedi.Tahminim seçimde 40-50 oy alır.Mali kuruldaki konuşmasında gerçi o kadar bile alkışı alamamıştı.

aaahmet61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

benim başkanlık adayım değil.okuduğum kadarıyla hese karşı .sıfır proje.param yok.trabzonsporu siyasete sokmayacağım diyor yüzde yüz yalan.siyaset demek para demek.belliki trabzonspor üstünden pirim yapmaya çalışıyor.seçime 2 gün kala adaylıktan çekildiğini açıklayacaktır.biraz tanındım diyip kendini mutlu hissedecektir.

Ahmet Kuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Cümleler güzel. Önemli olan başkan olduktan sonra bunları yapmakta...
    1.5 yıl önce başkanlık için aday olacağım diye bir açıklaması oldu mu acaba Metin Atasoy'un?
    İnşAllah hayırlısı olur diyelim.
    Konu Ahmet Kuru tarafından (26.04.2013 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Sacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Basketbol takımına %3 bütçe ayırsak her sene kafaya oynar. Trabzonspor eğer bir branşta mücadele ediyorsa kafaya oynamak zorunda. Düşünün, Cumartesi Trabzon'da Fenerbahçe ile basketbol'da, Pazar ise futbolda karşılaşacağız. Basketbol takımı 30 sayı fark yerse bu hem şehr, hem futbol takımını etkilemez mi? Kulübün mali durumunu net görmeden söylemek doğru değil ama bu bütçeyi ayırmaya ve kafaya oynatmaya niyetliyiz.

SCOUTING KONUSU…

benim için önemli olan bu ikisi

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Sacit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

SCOUTING KONUSU…

benim için önemli olan bu ikisi

Trabzon da futbol dışında bir branşa yer verilmemeli, basketbol takımı kapatılmalıdır açık ve net. futbolda daha birşeyi beceremiyoruz birde basketbolu sokmayalım işin içine, bu benim kişisel görüşüm. TS ve 1461 dışında bir heyecana hiç gerek yok çünkü basketbolda TS nin başarılı olmasına imkan yok.

heee süperötesi zengin bir başkan adayı çıkar bende basketbolada ayıracak para var der, orasını bilemem. bunun dışında neyimize güvenip basketbol takımı istiyoruz bir anlam veremiyorum
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Sacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Mert Oğuzlu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trabzon da futbol dışında bir branşa yer verilmemeli, basketbol takımı kapatılmalıdır açık ve net. futbolda daha birşeyi beceremiyoruz birde basketbolu sokmayalım işin içine, bu benim kişisel görüşüm. TS ve 1461 dışında bir heyecana hiç gerek yok çünkü basketbolda TS nin başarılı olmasına imkan yok.

heee süperötesi zengin bir başkan adayı çıkar bende basketbolada ayıracak para var der, orasını bilemem. bunun dışında neyimize güvenip basketbol takımı istiyoruz bir anlam veremiyorum
    Güzel kardeşim,

Bu işin ne kadar önemli olduğunu bilmediğin için sana doğruları anlatmam bir şey ifade etmez.
    Burada yapman gereken öncelikle gidip basketbolun önemini kavramaktır.

Ve unutma, TrabzonSPOR kulübüdür.

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Sacit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim,

Bu işin ne kadar önemli olduğunu bilmediğin için sana doğruları anlatmam bir şey ifade etmez.
    Burada yapman gereken öncelikle gidip basketbolun önemini kavramaktır.

Ve unutma, TrabzonSPOR kulübüdür.

ben istanbulda doğdum büyüdüm, her yaz Trabzon a giderim. ben memleketimde elinde basket topuyla ter atan bir tane gence rastlamadım bizim hayatımız futbol, trabzon şehri futbolla yatar futbolla kalkar, kimse aksini iddaa edemez.

varsa başında abromovic felan futbolunuda uçurur basketbolunuda... ama biz daha futbol takımımızı adam edemedik, basketbolda nasıl bir başarı kovalamamızı bekliyorsun acaba, cevaplarsan sevinirim bizanslılarla futbolda her zaman yarışabiliriz, yeterki takımın başındakiler sistemli, planlı, vizyon sahibi insanlar olsun, orda makas açıkmış kapalıymış bence bu iş hikaye. evet gs-fb açtı arayı gidiyor bir barça, real yaratma çabası var medyamızda felan ama futbolda bu makas denen şey 1 yılda kapatılabilir, basketboldaysa bence hiç şansımız yok. sen basketbolu seven birisin ama trabzonun %95 inin basketbol umrunda bile değildir. en fanatik taraftarımıza şurdan bir tane basketbolcumuzun ismini söyle desen sana isim veremez...

realist düşünüyorum olay bu...
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)