erto varken takımdan uzak kalman senin hayrına olur.
erto defolup gittiğinde seni takımın başında görmek isterim..
erto varken takımdan uzak kalman senin hayrına olur.
erto defolup gittiğinde seni takımın başında görmek isterim..
***GeNÇ***
Azerbaycan milli takiminin basina gecme ihtimali yuksekmis. Senol gunes once Guney kore milli takimi ile sonra Azerbaycan milli takimi ile anildi ama olmadi. Azerbaycan milli takiminin basina Besiktas dan ayrilan eski Portekiz milli takimi hocasi Fernando Santos getirildi. O da 7 ayda 6 maca cikti 1 beraberlik 5 maglubiyet aldi. Bu gorev icin Sota nin adi gecse tamam derdim ama Fatih Tekke icin sanki oyle bir gorevi kabul etmek yanlis olur gibi geliyor. Ama tabi Tekke nin milli takimin yaninda ayni anda kulup takimi calistirma gibi bir plani varsa bilemeyiz.
https://www.haber61.net/amp/trabzons...r-h590588.html
kayseri bu sezon Burak Yilmazdan sonra Sinan Kaloglunu hocaliga getirdi. Ardindan onu da gonderip yeni hoca icin Fatih Tekke ve Erol Buluta teklif goturduler reddedildiler. 2017 yazindan 2019 yazinda kadar bunlarda top oynayan Ukraynali eski stoperleri Oleksandr Kucher gelmek istedi, onu da yoneticiler reddetti. Sagdan soldan Tolunay Kafkasi onerenler oldu ama Bosna Hersekli Sergej Jakirovic'de karar kildilar.
https://www.61saat.com/kayserisporda...ekke-gelismesi
Konu jpositve tarafından (14.02.2025 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
Ah ah geleceğimiz her şeyimiz.. bir bunak uğruna düşdüğümüz duruma bakın. Kaç aydır sıfır ilerleme deplasman galibiyeti onlarca maç oldu sıfır galibiyet. Neydi tekke’nin suçu..
Konu jpositve tarafından (22.02.2025 Saat 03:13 ) değiştirilmiştir.
Bu da 9 aguatos 2024 deki 21 dakikalik roportaji
katılmıyorum
https://x.com/xhchdhx
eski meselelerden dolayi su anki yönetimde olan biri sebebiyle takimin basina gelmesi imkansiz gibi... baskan da o yöneticiyi göndermez gönderemez, onun için Tekke isi de olmaz... olacakken olmamasi ve Senol'a âcilen gidilmesi de bu sebepten
eskimeyen meseleler. yav ne bu meseleler acaba, bu kadar. Bir jenerasyon daha gelemez ise efsaneliği kalmaz Tekke'nin. Nedir bu alıp verilemeyen. Heriflük ederek tüm hayatı yaşayan bazı yöneciler.
O konuda haklı Tolunay değildi. Yönetim yanlış hatırlamıyorsam yeni degismisti. Tolunay eğer tsyi gercekten seviyor olsa idi, etik olarak yönetimin önünü açmak için istifasını verirdi. Mevcut yönetimde ister tolunayla, isterse başkasıyla yoluna devam ederdi.
Tolunay o gün de zarar verdi TS ye. Hala daha böyle açıklamalarla tsye zarar vermeye devamw diyor .
İşte tsnin en büyük sorunu bu. Diğer 3 takım aleyhinde eski hoca ve futbolcuları böyle rahat konuşamıyor pek. Gel derde geliyorlar, git derse gidiyorlar . Ama sözde bizimkiler de hep bir afra tafra, gönül koyma.
Artık f.tekke zamanı gelmistir.
Futbolcu iken bazı sebeplerden geri gelemedi bir türlü. Hoca iken birkaç kere yine gelmesi engellendi.
Ama artık yeter. Şenol devri bitmiştir. Yabancı hoca da bulunmaz bu saatten sonra. El mecbur f.tekkeye.
Mevcut yapı ve fazlaca sinirli ve duygusal oluşu nedeniyle yine getirilmeyecektir. (Gelmesini istesem de)
Sırayla adaylar:
Arda Turan,
Çağdaş Atan
Hatta Arda'ya tepki büyürse eski futbolcumuz ayağına Akbil ile bağları kopmak üzere olan Çağdaş'ı koşarak getirirler.
Fatih hocaya sosyal medyada ruh ve sinir hastası muamelesi yapılıyor. Aşırı boş muhabbet. Sanki herkes amcasının oğluymuş hakkında tespitler falan.
Siyaset yapamadığı için gelebildiği en üst yer İstanbulspor
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Futbolculuk ile Teknik Direktörlük çok farklı şeyler ve ne yazık ki teknik direktör olarak bugüne kadar hiç bir başarısı yok. Taraftarımız yine her zamanki gibi sırf isminden ve futbolculuk mazisinden dolayı aşırı şekilde pohpohluyor ve gazlıyor. Artık bu bir sele dönüştü ve önünde de kimse duramayacak anlaşılan. Gelsin, bir de onunla başarısız olalım yapacak bir şey yok...
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Bence şansını mevcut yönetimle kullanmamalı. Ben takımla kimyasının tutacağını, taraftarın istediği oyunu oynatabileceğini düşünüyorum. Ama şimdi değil.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Fatih Tekke eğer şu durumda bile gelmeyecekse bunun sebebini saha içinde aramak komik olur.
Saha içine gelirsek, macera arayan yanlarını tamamen yok etmese de törpüledi. Büyük takıma yakışan oyun oynatabilir. Öyle düz, kısır mücadele eden sığ bir hoca olsa ya ne işi var derdim. Öyle değil.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)