Trabzonsporumuz ligi 4.sirada bitirdi ve UEFA.ya gitmeye hak kazandi...
trabzonsporumuz uefa da ne yapar ne yapmaz tartisalim...
Trabzonsporumuz ligi 4.sirada bitirdi ve UEFA.ya gitmeye hak kazandi...
trabzonsporumuz uefa da ne yapar ne yapmaz tartisalim...
Rize[img]smileys/smiley32.gif[/img]
insallah basarili oLuruz gruplara çikalimda
uefa kupasina gitme seklimiz yüzünden su anda sevkim kirilmis durumda ama insallah gereken takviyeler yapilir ve basarili oluruz
bu karakter yoksunu topçularla ön elemede havamizi alir döneriz.
biz yüz kere ittik uefayi, rakiplerimiz 101 kere bize verdiler.. gidelim bakalim insallah gruplara kaliriz...
bu karaktersiz futbolcular umarim uefa maçlarinda olmazlar...
kimseyi ayrtetmiyorum...
sevgi Nickli Üyeden Alıntı
özet..böyle lakaytlik olmaz.
Buna da sükür diyelim. 90+4 gol yemeyi basaran tüm futbolcularimizi da söylenecek söz bulamiyorum açikcasi.Maçi izleyemedigimiz için yorum da yapamiyoruz ama böyle bir gol yenmez.
Rizespor'a da tesekkürler söylentilerin aksine bir maç çikarip bizi Uefa kupasina gönderdikleri için.
böylesine önemli bi maçta bu kadar isteksiz, karaktersiz bir oyun.. Yazik ya, bizlere yazik..
Yenile yenile uefa'ya gittik.. Ne kadar hakettigimiz tartisilir
Hayirli olur insallah..
Uefa katilmamiz cok onemliydi ama nasil katildigimiz degil. Son hafta rakiplerin yenilse sampiyon olsan sevinmeyecek misin?
Layy Laaay Layyy Layyy Loooooooooom
Uefa ya katilmak iyi transfer demek. Para demek.
Bir de 3. luk olsaydi, uzerine kaymak olacakti.
Bu sezonu boyle bitirmek cok guzel.
Gelecege umutla bakmak lazim, gecmisten de ders cikarmak.
Hepinize saygi ve sevgilerimi sunuyorum.
[img]smileys/smiley32.gif[/img]lar Trabzonspor'a...
su halde uefaya gittik ya ne diyim sansliyiz çok
seneye iyi bi kadroyla iyi isler yapmamiz lazim
sampiyonluk gibi
rizeye söylenen onca seye ragmen bizi yanilttilar helal olsun[img]smileys/smiley32.gif[/img]
uefa ya gidiyoruz insaallah basarili oluruz..iyi transferlerle en azindan çeyrek final oynariz..
bu takimla uefadan bir sey beklenemez simdi gözler transferde.
Yaw zaten bizim maçi izlerken ortam öyle bir gerildiki açip durdular eziklerin maçini . üstüne üstük kötü bir futbol eklenince benim sarteller atti vala ...Kavga çikiyodu nerdeyse
Neyse rakiplerimizin sayesinde UEFA ya gittik[img]smileys/smiley7.gif[/img] ..Umarim iyi transferlerle iyi isler yapariz..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Fenerin sampiyonlugu kaybetmesine sevindigim kadar;uefaya gitmemize sevinmedim.Ne demek istedigim anlasilmistir umarim.
YAZIKLAR OLSUN! 4.
RIZE [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Transfer yapma adina guzel oldu.Diger turlu ne kadar basari gelir bilinmez.Burdan iyi ya da kotu Vahid Hocaya tesekkurler emekleri icin.Gelecek sezon bulusmak uzere.
tesekkürler rizee tesekkürler
Bizim yerimize RIZE oynasin Uefa maçlarimizi..
Bu yönetim ile ne sampiyon olunur ne bisi..
Allahim sana sükürler olsun bize bu yil uefa ya gitmeyi nasip ettigin için .Insan oglu degilmiyiz sükürsüz varliklariz iste!
Harun'la tamamen ayni hissiyat icerisindeyiz.
Elimize sunulana o kadar sevinmedim.
Basta son donemde oynadigi maclarin buyuk cogunlugunu kabederek UEFA kupasina katilmamiz icin bizden daha cok cabasarfeden Kayserispor`a, son hafta evinde Rizespor`un yedeklerini yenmeyen Genclerbirligi`ne, Trabzonspor camiasindan gelen her turluasagilama ve satasmaya ragmen son hafta onuruyla mucadele eden Rizespor`un genclerine, son olarakta Turkiye Kupasi finaline cikarak bizi lig dordunculuguyle UEFA`ya tasiyan Besiktas`a tesekkuru bir borc biliyorum(!)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)