Arkadaşlar,
BMN'yi bugün kapatsak, faliyetlerine son versek, bu işin sonunda kim kaybeder ? kim kazanır ?
Arkadaşlar,
BMN'yi bugün kapatsak, faliyetlerine son versek, bu işin sonunda kim kaybeder ? kim kazanır ?
StopMatchFixing.Com
Adalet kaybeder....Kimin kazanacağınında o saatten sonra bir önemi yok benim için...
Trabzonspor kaybeder...
Bütün kalleşler kazanır. Trabzonspor kaybeder.
BMN Trabzonspor üzerinde koruyucu bir ÇATIDIR! Dışında gibi görünebilir; ama tamamen Trabzonspor bünyesindedir.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
İnsanlık kaybeder... BMN aslında bir sivil toplum örgütüdür.
Trabzonspor kazanamıyorsa gerisinin hiçbir önemi yok
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Bizim kapatmamiz degilde her kritik gunde site iptal oluyor,buranin ortaminin guzelliginden kimse bu problemlere gore uzaklasmiyor ama yine de hep beraber yapilabilecek bir sey varsa bilmek isteriz
Adalet kaybeder-Trabzonspor kaybeder falan da ben de kaybederim arkadaş
Dostlarımı kaybederim,bu yaşta hala daha bir şeyler öğreniyorum onu kaybederim,kulübe katkı ve bazı başka organizasyonlara gram da olsa katılmaya çalışıyorum o manevi haz gider onun için kaybederim derken,oturun oturduğunuz yerde BMN e değmeyin![]()
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Kim kazanır:
BMN bünyesinde bulunan isimsiz kahramanların tamamı kazanır. Fenerbahçe, AKP, TFF, Basın, UEFA kazanır.
Kim Kaybeder:
Trabzonspor
StopMatchFixing.Com
Şikeciler ve tüm şikeseverler kazanır.
Tüm statü seveler kazanır,
Prensip sahipleri ise kaybeder..
Kendinin taraftar sanan ancak taraftarlığının değeri siyasileri yalayarak elde ettikleri kombineler kadar olan kitlilere meydan çıkar
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Emek hırsızları, şerefsizler, namertler, şikeciler, ahlaksızlar, yalaklar, kazanmak için her yolu mübah görenler kazanır.
Şike davası gündemi biter.
Kısacası TS ve TS'liler kaybeder.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Sâdece Trabzonspor değil, tüm Türkiye kaybeder.
Kazananlar ise, " Allah'ın öküzü, bakar iki gözü " türü kişiler olur.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Trabzonspor umursayan taraftar kaybeder. Umursamayan sözde taraftarlar ve siyasiler kazanır. Diğer kazananlar belli zaten söylemeye bile gerek yok.
Bu konuyu pek hos bulmuyorum.
Soru manipüle edici. Kendi kendimizi pohpohlamak gibi oluyor.
Bu soru bu topluluga üye olmayanlara sorulmalidir bence.
Burada olanlar zaten BMN'nin degerini biliyor. Yazmaya, cizmeye gerek olmadigini düsünüyorum.
Trabzonspora gönül verenler kaybeder..
Trabzonsporu sevmeyenler kazanır..
Konu Gökhan Koç tarafından (12.03.2013 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.
StopMatchFixing.Com
Bu tartismayi tartismaya acanlar ile yapmak daha dogru degil mi?
Yani burada olanlarin zaten BMN'nin kapatilmasi gibi bir fikre sahip olacaklarini sanmiyorum. O yüzden otomatik olarak methiye düzmek olacaktir burada yazacaklarimiz. Bence hos bir sey degil.
Hak edildi mi peki? Aksini düsünenlerin bir saglik uzmanina görünmelerini tavsiye edebilirim. Times'a haber oldu su sikeciler. Daha ötesi var mi?
Burayı okuduklarını garanti ederim,
Ayrıca gelip yazmak isteyen varsa buyursun, twitterda bunun ilanını yaptık.
BMN'ye üye olmak için tek şart TS'li olmak, dolayısıyla gelip bu fikirlerini burda paylaşabiilirler,
Yani "BMN'yi kapatmaya geldim" diyip üye olabilecekleri kadar demokratik bir ortam burası
StopMatchFixing.Com
Zaten tezat da burada basliyor. Burada sadece Trabzonspor'lular olabilecegine göre, bir Trabzonspor'lunun böyle bir fikre sahip olmasi mümkün degildir. Ha, söyle mümkündür. Bilgisizlikten olabilir, yani BMN'yi hic duymamis, görmemis, bilmiyordur. Anca o zaman. Yoksa akila, mantiga sigmaz.
Buyursunlar, gelsinler, tartisalim. Neye dayanarak böyle bir fikri savunacaklar cok merak ediyorum. Hem Trabzonspor'lu olacaksin, hem de BMN kapatilsin diyeceksin. Belki bizim göremedigimiz büyük bir planin parcasidir bu istek. O zaman ayri ama hangi büyük plan?
Su an maalesef istemedigim duruma geldim ben de. Burayi övmek zorunda kaldim. Ama dedigim gibi, soru manipüle edici. Cevabi belli, yazilacak olanlar belli, hakikat bunu gerektiriyor, bize baska cevap hakki dogmuyor yani.
Bir romen atasözü der ki "Köpekler istiyor diye atlar ölmez".
Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...
Cok mahcup olurduk. :s
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)