valla gökdeniz olur heralde..baþka isim gelmiyo aklýma hüseyini yaparlarmý tartýþýlýr ama gökdeniz olur gibime geliyo
Hüseyin
Hasan
Gökdeniz
Yattara
Szymkoviak
Fatih Akyel
Ömer Rýza
Marcelinho
Stephanov
Jefferson
Evet arkdaþlar baþlýktan da anlaþýldýðý gibi yeni kaptan kim olmalý buyurun tartýþalým benim oyum Gökdeniz'e
Barýþ Memiþ - Ýbrahima Yattara yeni ikili...
valla gökdeniz olur heralde..baþka isim gelmiyo aklýma hüseyini yaparlarmý tartýþýlýr ama gökdeniz olur gibime geliyo
Yahu bunun bizce tartýþýlacak birþeyi yok ki 2. kaptan kim ise ki oda hüseyin kaptan olacaktýr...
Dostum bu olay seninle ilgili deðil bu arada senin iyi niyetini anlýyorum ama aksam üstü boyle bi konu acýldý su anda görebilio musun mesela![]()
Her Asker Kýsa Dönem olamaz :)
hüseyin kaptan olsun szmekte ikinci kaptan...
szmeke sorumluluk vermek onun futboluna artýlar ekler diye düþünüyorum...
Trabzonspor kültürünü yaþa, yaþat, öðret...
Ýþte BMN!*
Kaptan Hüseyin olur heralde. Bide düþünsenize kaptan Hasan oluyomuþ
Kardeþim 2. kaptan olur diyosun ama ortada iki kiþi war we bunlarda tartýþýlacak cinsten kiþiler bu yükü ne kadar kaldýrabilir
Barýþ Memiþ - Ýbrahima Yattara yeni ikili...
yaa yený kaptan kýmmý olur 2 kaptan olan zaten huseyýn cýmsýr.ee fatih tekke gittigine göre .....kýmýn kaptan olacagý belli
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneþ Doðar, Konusursak Ay yanar, Ýsyanýmýzda Kýyamet Kopar
bence hüseyin olmalý
1. hüseyin
2. gökdeniz
3. hasan 3.
olur gibime geliyor....
arkadaþlar takýmýn kaptanlarýndan ikisi belli zaten. malum fatih varken hüseyin 2. kaptan , hasan 3. kaptandý. fatih gitti hüseyin 1. kaptan , hasan2. kaptan .üçüncü kaptan bence szymek olmalý yakýþýr ona kaptanlýk. gökdeniz kaldýramaz kaptanlýðý.
öldüðümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doðmadýk öldüðümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNÝ -TS KARADENÝZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlasý !
bencede.szymek sorumluluk sahibi.ona verilse çok güzel olurmiracciftci Nickli Üyeden Alýntý
ama hüseyine verirler herhalde..
Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Gökdeniz mi kaptan???
Aman allahým
hadi gökdeniz bu takýmda kalsýn görevini yapsýn hatalarýný affettirsin
kaptanlýk falan hak etmiyor kendisi
Hüseyin ve hasan yeter kaptanlýk için 3 nolu bir kaptan gerekirse yabancýlardan olsun
þimek fikri olabilir
yada yattara
ama gökdeniz olmamalý zaten de olamayacaktýr
Ben yabancý kaptana karþýyým ama illa bir yabancý olacaksa bende Szymkowiak'tan yanayým. Gökdeniz, Hami'den devraldýðý kaptanlýðý baþarýyla yapamadýðý için bu görevden alýnmýþtý. Ayrýca geçen seneki olaylarýndan sonra da yeniden onu kaptan yapacaklarýný sanmýyorum. Bunun dýþýnda takýmýn Hüseyin'den sonraki kaptaný Hasan Üçüncü idi. Ancak Hasan ve Hüseyin'in oyunda olmadýðý bir dönemde kimin kaptan olacaðýný merak ediyorum...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
huseyin olur... 2. kaptanda szymek
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Hüseyin kaptanlýk görevini hakký ile yerine getirir kanaatindeyim!
Hüseyin kaptan
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
gökdeniz ne kaptaný yaa??bence kesinlikle olmamalý.o giydiði formaya dua etsinironmaster Nickli Üyeden Alýntý
bide kaptan yapalým
![]()
Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Gök-Deniz olabilir
Emin Buðra SARAL ~ www.rahmetli.net
Mehmet yýlmaz gittiya problem deðil isterse hasan 3. olsun ki imkansýz zaten budai
![]()
38 yýldýr olduðu gibi yine buradayýz,Küllerinden doðmaný bekliyoruz...?
" Gülüþümüzü astýk intehar koðuþlarýna,ya ölelim yada görelim artýk...?.."
bencede hüseyin olur.hem takýmýn en eskisi hem bizim evladýmýz.hemde ikinci kaptan oydu.bence kaptanlýk onun olursa futboluna olumlu yanýsýcaðýný düþünüyorum.tabiki hazýrlýk maçlarýndaki gibi gereðinden fazla agresiz olmazsa
inadýna TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Hüseyin 1. kaptanlýk görevini yerine getirebilirmi þüphelerim var futbolu gibi.Hýrsýyla ve herkezle arasýnýn iyi olmasýyla tanýdýðýmýz Syzmek olabilir.
bence de hüseyin kaptan olur.
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
yabancý bir futbolcunun Trabzonspor da kaptan olmasý Trabzonspor un herþeyinin bittiði andýr!!! Altaypýsýyla övünen bizler için..Ama öle bi durum olmayacaktýr zaten sadece sölenmesine üzüldüm..Kaptan Hüseyin dir tartýþacak biþiy yok..
Bir Gün Mutlaka Aslýna Döneceksin. Dönmek Zorundasýn. Bu Senin Genlerinde var...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)