Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sosyal Medyada Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu konuya gelene kadar nice amatörlükler var kulüpte..

Yorum

malaga nın bile daha çok takipçisi var bizden , hiç sponsor felan yok mu twitter'a iilk üye olurken bile 6s şikebahçe ntvspor'u vs takip etme seyi geliyor adamlar isi biliyor
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Ynt: Sosyal Medya ve Trabzonspor

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        malaga nın bile daha çok takipçisi var bizden , hiç sponsor felan yok mu twitter'a iilk üye olurken bile 6s şikebahçe ntvspor'u vs takip etme seyi geliyor adamlar isi biliyor
        Amatörler ondan...

Tapatalk
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

facebookta binlerce sayfa acilmis adam gibi sayfa olsa 1 milyonu geçmişti

Yorum

Bırakın sosyal medyayı klubün sesini duyurabileceği bir tv kanalı bile yok..Bursanın var bizim yok...Bizim yönetim vizyonsuz ne yazık ki...

Yorum

bence tv kanalı çok daha önemli...ama yapılanmıyor ne hikmetse

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

tv kanalı tanıtım acısından da iyi olurdu ama nerde !

Yorum

Arkadaşlar yalvarıyorum okuyun bunu, 2 dakikanızı alır. Ben fotoğrafçıyım ve bu işlerle sık karşılaşıyorum, herkes farkında ama yine de farkında olmayan varsa bilinçlendirmek istedim. Daha önce Fanatik gazetesinde bizim lehimize bir algı yönlendirmesi vardı, gazeteye hayretlerimi bildirdim, lütfettiniz dedim, haberi kaldırdılar.

Bu kadar da yapmazlar artık, bu kadarını da düşünmemişlerdir artık diyorum bazen ama gerçekten abartıyorlar, algı yönlendirmesi inanılmaz derecede fazla yapılıyor. Bilirsiniz ki çoğu gazetenin son haberlerinde fotogaleriler vardır. Ne zaman bir galerinin sonuna gelseniz önünüze 4-5 galeri daha çıkar ve %80inde yarı çıplak kadın vardır. Sizi sitede tutmak için herhangi bir sıradan fotogaleriyle başlayıp kadın fotoğraflarına gitmenizi sağlarlar. Buradan fazladan tık alırlar. Komik işlerle uğraşan gazeteler hergün bize karşı bir küçültme çalışması yapmaktalar.
                  Size 2 örnek vereceğim. Tarih 21.03.2013. Bugün direkt olarak farkettim ve photoshopta denedim, haklı çıktım. Bu birinci örnekte bizim logomuz daha küçük yapılmış ama tarafsız görünmek için fazla abartmamışlar. Ben 7/24 fotoğraf çekimi yaptığım için direkt farkettim durumu. Normalde hazır şablonları vardır direkt logoları yerleştirirler. Trabzonspor logosu gelince hep bir ufak küçültme yapılıyor şablonun TS kısmında. İkinci örnekte de "esprili haber veriyoruz" diye vermişler olayı fakat orada acaip bir algı yönlendirmesi söz konusu. İlk bakışta Sadri Şener göze çarpıyor. Doğal olarak büyük yazı göze çarpıyor "işte içimizdeki İrlandalı". Habere girmeyen birisinin bilinçaltına Sadri Şener içimizdeki irlandalı diye yerleştiriliyor. Farkına bile vardırmadan bilinçaltımızla oynanıyor fakat biz bu kadar da abartmazlar diyoruz. Abartıyorlar arkadaşlar. Linki de bu

İrlanda Futbol Federasyonu, 2010-2011 sezonunun Süper Lig şampiyonu olarak Fenerbahçe yerine Trabzonspor'u gösterdi.

Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar yalvarıyorum okuyun bunu, 2 dakikanızı alır. Ben fotoğrafçıyım ve bu işlerle sık karşılaşıyorum, herkes farkında ama yine de farkında olmayan varsa bilinçlendirmek istedim. Daha önce Fanatik gazetesinde bizim lehimize bir algı yönlendirmesi vardı, gazeteye hayretlerimi bildirdim, lütfettiniz dedim, haberi kaldırdılar.

Bu kadar da yapmazlar artık, bu kadarını da düşünmemişlerdir artık diyorum bazen ama gerçekten abartıyorlar, algı yönlendirmesi inanılmaz derecede fazla yapılıyor. Bilirsiniz ki çoğu gazetenin son haberlerinde fotogaleriler vardır. Ne zaman bir galerinin sonuna gelseniz önünüze 4-5 galeri daha çıkar ve %80inde yarı çıplak kadın vardır. Sizi sitede tutmak için herhangi bir sıradan fotogaleriyle başlayıp kadın fotoğraflarına gitmenizi sağlarlar. Buradan fazladan tık alırlar. Komik işlerle uğraşan gazeteler hergün bize karşı bir küçültme çalışması yapmaktalar.
                    Size 2 örnek vereceğim. Tarih 21.03.2013. Bugün direkt olarak farkettim ve photoshopta denedim, haklı çıktım. Bu birinci örnekte bizim logomuz daha küçük yapılmış ama tarafsız görünmek için fazla abartmamışlar. Ben 7/24 fotoğraf çekimi yaptığım için direkt farkettim durumu. Normalde hazır şablonları vardır direkt logoları yerleştirirler. Trabzonspor logosu gelince hep bir ufak küçültme yapılıyor şablonun TS kısmında. İkinci örnekte de "esprili haber veriyoruz" diye vermişler olayı fakat orada acaip bir algı yönlendirmesi söz konusu. İlk bakışta Sadri Şener göze çarpıyor. Doğal olarak büyük yazı göze çarpıyor "işte içimizdeki İrlandalı". Habere girmeyen birisinin bilinçaltına Sadri Şener içimizdeki irlandalı diye yerleştiriliyor. Farkına bile vardırmadan bilinçaltımızla oynanıyor fakat biz bu kadar da abartmazlar diyoruz. Abartıyorlar arkadaşlar. Linki de bu

İrlanda Futbol Federasyonu, 2010-2011 sezonunun Süper Lig şampiyonu olarak Fenerbahçe yerine Trabzonspor'u gösterdi.

bende denemedim doğru harbiden

Yorum

sonunda bu başlığın az da olsa ilgi çektiğini görmek güzel,sosyal medya etkinliğimizi artırmak için ilk yapacağımız iş,bence ,resmi sitemiz olan www.trabzonspor.org nin facebook ve twiiter sayfalarını takip etmekdir.her TS li sosyal medya kullanıcısının yapacağı ilk iş budur
                      zaten sayı artıkça kulübün dikkatini çekeriz..malum ligdeki konum dan dolayı inşallah seneye
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

Sosyal Medyadaki takipci sayisi benim gözümde önemsizdir ben Istanbul takimlari ile sidik yarisina girmeyi cok önceleri biraktim kafaniza bu tür olaylari takmayin derim.Ancak Klübümüzün sosyal medyayi kullanis tarzi elestirilmelidir resmi sitedeki haberlerin linkini vermekten baska ise yaramiyor Facebook ve Twitter adresleri.Bu sezon gösterdigi ruh ve oyun anlayisi ile Abisine örnek olan 1461 Trabzon'un twitter hesabi bile daha iyi yönetiliyor mac günleri Forma cekilisi olsun kendi oyuncusunu retweetlemesi olsun verilen dmecler tweet olarak atmak olsun 1461'in hesabi elindeki imkan dahilinde dogru sekilde yönetiliyor darisi abisine.

Yorum

Schalke 04'ün 70000 takipçisi var Trabzonspor'un 100000. Bir Schalke'ye bakın bir bize.
                          Zaten web sayfamız var. Bence sosyal medyadan çok daha önemli

Yorum

Dünya onları takip ediyor...

http://www.ligtv.com.tr/fotogaleri/dunya-onlari-takip-ediyor-2/?p=1
                            En son Tayfun tarafından düzenlendi; 05.04.2013, 13:43.
                            .

Yorum

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizde varız ama kaç bin tane 50 bini geçmiş sayfa var facebook'ta birleşte 1 milyonu geçmişti

Yorum

facebook'taki ts sayfası halen daha cuma gününde kalmış haber yok bise yok yazık ya

Yorum

Çalışıyor...
                                X