dagtiris taraftarimisda doldurur gene yerini[img]smileys/smiley32.gif[/img]
lami cimi yok..
mahserin dört atlisiyla bu kadroyu,bu ofansif futbolu, bu kazanma azmini, bu yüregi ankaragücü deplasmanindada görmek istiyoruz..
SAMPIYON TRABZONEdited by: Emorfo
dagtiris taraftarimisda doldurur gene yerini[img]smileys/smiley32.gif[/img]
bu sene ankaragucu cok kotu ya 3-0 rahat aliriz
gecen cok zorlanmistik...
d.bakir karsisinda oynadigimiz gibi oynarsak (baskili-korkmadan) kolay geceriz ins.
1:0 olsun bizim olsun...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
bugun oynadigimiz futbolu oynarsak ankarada rahat aliriz maci 0-1 olsun bizim olsun.
SALDIR TRABZONUM
ofansif oynarsak sorun cikacagini zannetmiyorum
ankaragücünün hücumda çok büyük sorunlari var (örn sakaya maci) bu maçi rahat alicagimizi düsünüyorum. tayfunun yerinde emrah olmasi sartiyla
ankaragucu kotu bir donemde olabilir ama dikkat edin kotu doneminde rastladigimiz cogu hep kotu talihini bizimle yikiyor mesela gecen sezon g s maci o yuzden dikkatli olmaliyiz
Evet PaNZeR'e katiliyorum bu sene Ankaragücü bayagi kötü.. Artik yenmeliyiz onlari da ama insallah gevsemeyiz! Eger farki yakalarsak üstlerine daha da gitmeliyiz 5-6 tane atsak çok iyi olur; ama kapali oynarlarsa bir sey diyemem bizimkilerkapali savunmalarihalen tam anlamiyla çözemiyorlar!!''BÜYÜK TARAFTARIMIZ'' TRABZONSPOR'umuzu Ankara'da da yalniz birakmayacaktir!![img]smileys/smiley2.gif[/img]DeliKanli ADaM Istanbul TaKimi TuTmaZ!!(Sadece kanatli degil!!!)
havaya girmeden saglam adimlarla ilerlemekte fayda var ama Ankarayi da kazasiz belasiz atlatacaz hayirlisiyla. zor olacagini sanmiyorum.
Bu macin tek zorluk cikarabilecektarafi futbolcularin bi sonraki hafta oynanacak fb macina akillarinin gitmesi olur, umarim cezali sakat durumlari yasamayiz ezikbahce maci öncesi...
bardagin diger yarisi tertemiz maci alir götürürüz diyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Saygilar...
rahat maç.. önemli olan fb maçi.. bu takimlari yenmek problem degil tr de artik.. herkes yeniyor.. bjk bile 4 tane atti çok kötü oynayarak...
aslinda cok zor bir mac nedenmi ziya hoca takimi fazla riske sokmayacaga benziyor ankaragücü macindan sonra eziklerle macimiz var hakem faktörü çok önemli sari kart sinirinda olan oyuncularimiz var fb buraya el atar serefsiz takim nede olsa aman dikkat trabzonsporum 1-0 olsun bizim olsun sunu söylemeden gecemiyecem yilmaz diye futbolculari var tam ts düsmani ona göre trabzonsporum aman dikkat
trabzonspor bundan sonraki her maçini kazanmak zorunda onlardan biride ankaragücü olacak...
maçin sonucu 4-0goller yattara2 gökdeniz fatih tekkeEdited by: lazandozlu
INSALLAH yenecegiz.yarin aksam fener'i besiktas yensin yeter.
o macin skoru bana geldi 3-2 bjk
haftaya eziklerle maçimiz olacagi için moralimizin bozulmamasi için kesinlikle kazanmak zorundayiz... dolayisiyla 1-0 olsun bizim olsun... hüseyin d.bakir maçindaki gibi hem defansif hem ofansif olarak müthis olursa yine maçi tek basina koparabilir...
3-1 aliriz.
Goller Agustin-Fatih Tekke-Gökdeniz
BMN-Ankara'nin güzel organizasyonuyla tribünlere yine hakim oluruz umarim...Bu destekle de maçi alacagimiza eminim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
her maçi almamiz gerekior aslinda...
ama büyük maçlar oncesi oynanan bu maçlar herzaman büyük maçlar açisindan çok önemli... ben takimima güveniorum ama bir sakatlik çiksa dahi fener maçina yine gidecegim...
çünkü trabzonsporumu her kosulda seviyorum...
insallah kazasiz belasiz yeneriz 1-0 olsun bizim olsun ki olacak.
biz tribünleri doldururuz gerisi trabzonumuza kalmis is ama bu haftaki gibi oynarsak 5 atariz insallah maçi aliriz[img]smileys/smiley4.gif[/img]
osmanozcilingir Nickli Üyeden Alýntý
artismisin olm sen[img]smileys/smiley36.gif[/img]
kolay mac olmayacak ankara 19 mayis kale arkasi mutlaka dolmali !!!
sampiyon TRABZONSPOR TS-6 1-ANKBU ASK BITMEZ BU SEVDA BITMEZ BU FIRTINA DINMEZ TRABZON SPORLUYSAK BU DOSTLUK BITMEZ KRAL_1967 DIMI ÇAKIR ABI! BEN GELEMIYORUM ABI MACA SIZ BENIM IS YERIME GELIRSENI Z 10 15 KISIYLE BELKI IZIN VERIRLER[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)