Mücadele ve ruhu görünce içim gidiyor.
Helal olsun bu çocuklara.
takımın beynını ve kalbını satan rızeye peskes ceken yonetım mustafa hocayıda darılttı..bu takımın sonunu soyluyorum sıze bu basıretsız klubu ıfalsa surukleyen yonetım enınde sonudna bu takımı satacak mustafa hoca ayrıldıkdan sonra..boylece bır proje daha amacına ulasmadan heba olup gıtcek elımızde patlayacak..
Mücadele ve ruhu görünce içim gidiyor.
Helal olsun bu çocuklara.
Tecrübeli bir forvet ve defans lazım abilik rolünü üstlenecek
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Bu macta mustafa hoca kadir sakatlaninca yusuf yerine siddiki solbekte kullanabilirdi zaten goller o taraftan geldi caner ise yedigimiz gollerin hep icersinde oluyor takimin emeklerine gercekten yazik oluyor hakemlerin en kolay penalti caldigi maclar bize denk!!! geliyor
Katilmamak elde degil.Keske sattigimiz oyuncular icin 1 sene icinde ayni paraya geri alabilirim maddesi konulsa idi.1461 in durumu ne olacak satilacak mi?En önemlisi Tolunay hoca 1461 hakkinda ne düsünüyor.Bir yandan 1461 kazansin diye cok istiyorum öbür taraftan da Baskan 1461 i komple satacak diye korkar hale geldik.
Abdullah Halman ;
@SRCNKY10 kardeşim hiç önemli değil "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Gercekten bu cocuklara helal olsun adam gibi oynuyolar trabzonspor gibi kiz degil !!! Hakemlerinde allah b........!!!
Konu messi_61 tarafından (11.02.2013 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
Net 2 penaltımızı vermedi şerefsiz hakem.dikkat edin 1461 Trabzon takımımız inceden doğranmaya başlandı.canlası sağolsun.senelerdir Trabzonsporda görmediğim mücadeleyi bu takımda gördüm ya önemli değil galip gelmek.ruhunuz yeterli arkadaşlar.
Bence bir kac Hafta boyunca Trabzonspor Akcabat'in kötü zemininde oynasin, 1461 Avni Aker'de oynasin. Kim neyi hak ediyor bir gösterelim.
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)