yazip yazip siliyorum. .... kafayi yememek elde degil. Allah hepsinin hakkindan gelir insallah.
yazip yazip siliyorum. .... kafayi yememek elde degil. Allah hepsinin hakkindan gelir insallah.
salak demiş çoçuk, az bile demiş...
Bu ne arkadaş ya adamlar ne yapsa çuvallıyo yeter istifa edin artık.
Gözünü sevdiğimin interneti sen olmasaydın bunları nasıl öğrenecektik.
Babasının trabzonspordan alacağı paramlar haram olsun. Ona da ne oluyosaa
Hiç bir şey olmaz. Bir kere kulübün başındaki başkan kulübün haklarını savunmaktan aciz ve çekiniyor ama taraftarlardan hiç bir tepki yok. Adam Fifa toplantısına yemediğinden katılmıyor. Haklılığımızı, hakkımızı haykırmanın en baba anıyken O katılmıyor ve de bizlerden gıdım tepki yok. Boşu boşuna kendimizi yıpratıyoruz. Nasılsak öyle yönetiliyoruz. B.ka batmış durumdayız ve de .ok gibi yönetiliyoruz. Koskoca Trabzonspor milletin oyuncağı olmuş ve tepki yok. Şimdi ise bir kaleci antrenörünün oğlunun tvitlerini mi kale alacaklarını sanıyorsunuz. Her şey parayla ölçen başkanın başında olan takım da ancak bu kadar olabilir.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Şöyle adamlar bu kulüpten ekmek yiycek ya o p.ç oğluda bizim paramızı harcıycak bravo yönetim.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Kanıma dokunuyor abi,yeter artık ,vallahi yeter .
allahım biz ne günah işledik ?????
# Fırtınam bu yolda hep seninle !
buda nerden çıktı
Konu bnei_61 tarafından (28.01.2013 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
Bu cocuk bir seyleri görmemiz acisindan iyi oldu twitt 20 Aralikta atilmis Yönetimin niyeti belliymis sadece hocanin tamamen yipranmasini beklemisler Rezillik resmen bence Yönetim degismeli Olaganüstü secim yapilmali yeter artik !
bunu gördünüzmü bu artik ivanna sert
https://twitter.com/beyazvictory/sta...082496/photo/1
bu iş olmamalı birşeyler yapılmalı telefon ve mail attılmalı
Sadrı sener hangı takımı tutuyorkı ................................
Saamet aybabaya verilen tepkinin kat kat fazlası yarın verilmeli
Hakkımı helal etmiyorum...
22 Mayıs kadar yanıyor canım.
Elin fenerlisi hocamin istifa edeceğini günler önceden biliyor.
Gelip benim takımımdan benim paramla ekmek yiyecek.
Boşuna yoruldum. Boşuna direndim, boşuna her şeye katlandım.
Boşuna fedakarlik yaptım. Kendimden verdim, ömrümü...
Siz gelin hayallerimizi de, emeklerimizi de, ruhumuzu da, belki çok zor şartlarda sırf arma uğruna verdiğimiz paraları da satın diye, öyle mi ?
Diyecek çok şey var.
Biz tir tir titreyip bu sevdayı izlerken arkamizdan ihanet fermanlar yazanlar iki cihanda da hakkım helal olmayacak.
Bu kulüp temizlenmedikce bir zerre kadar yanında olmayacagim.
Gerçek Trabzonspor için mücadeleyi de bırakmayacağım.
Twitter sen nelere kadirsin... Bu tohumu bozuk peze... nerden bilebilirdik yoksa
ŞAMPİYON TRABZON
Senol hoca bu kulubu nasıl bu yamyamlara bırakır
Nihat Yüksel'i bu kulüpten içeri sokacak adamlar benim takımımın başkanı OLAMAZ. Organize olalım, Trabzon'da olsun , deplasmanda olsun bu adamı protesto edelim, görev yapmamalı takımda. Elimizle kulübün içine ajan sokuyoruz.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)