Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avrupa'da Türk Takımların Rakipleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa'da Türk Takımların Rakipleri

Kayserispor-KF Tiran
    Fenerbahce-Dinamo Kiev
    Galatasaray- Mlada Boleslav (Çek Cumhuriyeti) ya da Valerenga (Norveç)

Takimlarimiza cani gönülden basarilar dilerim...Türk Futbolu Türkiye-Isvicre macindan sonra büyük yara aldi. Artik tek yürek olma ve Türk Takimlarin gücünü Dünyaya göstermenin zamani geldi
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
    Kayserispor-KF Tiran
    Fenerbahce-Dinamo Kiev
    Galatasaray- Mlada Boleslav (Çek Cumhuriyeti) ya da Valerenga (Norveç)

Takimlarimiza cani gönülden basarilar dilerim...Türk Futbolu Türkiye-Isvicre macindan sonra büyük yara aldi. Artik tek yürek olma ve Türk Takimlarin gücünü Dünyaya göstermenin zamani geldi
    bu cümleyi her türkün idrak etmesi dilegi ile...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Artık tromsö veya anorthosis faciaları yaşanmaması dileğiyle

Yorum

rakiplerimiz çok kek diye düsünüyom ama küçümsersek başa bela olabilirler.

Yorum

walla ben fenerbahcenin bile başarılı olmasını istiyorum neden bi türk sevinecekken gitsin ukraymalı sevinsin

Yorum

insallah türk takimlari basari olur fenerin onlarin forumlari okudugumda onlarin bir türk oldugunu inanmiyorum ben yinede fenerin avrupad basarili olmasini isterim ama rumlari destekliyenleri burada esefle kiniyorum onlar vatanlarini da satarlar
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

bütün takimlarimiza basarilar diliyorum, yurt icinde düsman olabiliriz ama disarda bir bilek olmaliyiz
              bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

fener haricine başarılar.

Yorum

Ben sahsen fener ve Gs nin basarili olmasini istemiyorum,bizim elimizden calinan,hilelerlen,rüsvetlerlen,sere...sizliklerle n kazanilan sampiyonluklarla sampiyon ligine gidecekler bende basarilar dileyecegim,yokya !!
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Dinamo Kiev gelirse fbnin işi çok zor. gs rakipleri karakutu.Valerangayı biraz biliyorum ama diğerini hiç bilmiyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

iki tane şamp. liginde üç tanede uefada takımla mücadele edecez eminim...en az bir klübümüz başarılı olursa ki dobra dobra ts geliyo süper olur

Yorum

Tüm takımlarımıza başarılar.Bu işin fbsi gssi olmaz diye düşünüyorum sonuçta kananan Türk Futbolu.

Yorum

Gs-Boleslav ile oynayacak..

Boleslav Valeranga 3 / 1
                          Valeranga Boleslav 2 / 2

Yorum

sadece dınamo kıeve basarılar dılıyorum

FORZA KIEV....
                            Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                            Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                            Mustafa Korkmaz

Yorum

Fenerbahçe'den çok kötü başlangıç.
                              D.Kiev'e 3 - 1 yenildiler.
                              Biz bu Kiev'i evinde 2 - 1 yenmemize rağmen eleyememiştik.
                              Kadıköy de Fener'in işi zor. Hatta imkansız gibi.
                              hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                              .

Yorum

Çalışıyor...
                              X