arkadasşlar herkes tepki göstersin lütfen,
polonyalıların szymkowiak için açtığı http://www.trabzonspor.pl/ sitede türkiyemiz ve M.Kemal Atatürkü içeren rum ve apoelli taraftar tarafından aşalayıcı resimler koyulmaktadır, derhal buna bir dur denmeli!!
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
resimler nerde kardes, göremedim. yardimci olursan sevinirim
bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!
Kuyruk acısı var onlarda. Böyle animasyonlarla teselli oluyorlar. Mustafa Kemal'i tabiki sevmeyecekler, onları İzmir körfezine döktü... Onların yerinde kim olsa sevmezdi zaten.
Bu işe dur diyecek olanlarda, o siteyi yapanlar. Yokmu orada, bizimki gibi eli maşalı yönetici.
deli oldum yaa. bunlar kadar şerefsiz insan kılıklı yaratık olamaz.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
ah bu kuyruk acisi yokmu. bunlardan dost olmaz, baslarini ezmenin zamani geldi yine
bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!
Zerre kadar umurumda değiller..
Adam olsalar yapmazlar..
Elin oğlu ile uğraşacak vaktim yok...
Ne haleri varsa görsünler..
birisi ingilizce yazabilirmi hakaret ediliyor bize . o resimleri silin diye. oranın adminine göndeririz . silerler.
Gerçek budur. ☆
Onlar Bİlmİyomu Ne Yazacaz.onlarda Ayni Seyleri Dusunuyo Galiba.
Buraya nasıl üye olunuyo?Üye olan arkadaşlar Fatih Sultan Mehmet, Atatürk resimleri koyabilir mi?
şerefsizler...bunlar gibi şerefsizleri bir kaşık suda boğacaksın...bu sene bu hesabı kapatmalıyız...
KIBRIS TÜRK tür TÜRK KALACAK
silmezlerse hackleyelim. yani bu işi yapacak birisini bulalım. direk siteyi indirelim. yeter ya bu kadar düşmanlık olmaz. hadi oldu diyelim ahlaksız bunlar ahlak seviyeleri düşük. şerefsizler.
ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.
üye olmadan da cevap yazılabiliyor.poseidon_61 Nickli Üyeden Alıntı
ben oraya gereken resim leri koyardım ama maça geç kalıyorum. birisi ordaki resimlerin bize hakaret olduğunu anlatan bi yazı yazsında adminlerine gönderelim. sildiririz ozaman resimleri. ayrıca oraya üye olmadanda yazılabiliyor. nikinizi yazıp yazabilirsiniz. tek fark nik soluk görünüyor.
Gerçek budur. ☆
Bu defa oyuna gelmeyelim.Geçen sene olayı futbol olmaktan çıkarmıştık.Bizans medyası ve yerel basınımızda alet olabilirler.Ancak taraftarlar olarak sağduyulu olmayı başarabilmeliyiz.Turu geçecek golleri bulduktan sonra herşey serbest.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
trabzonspor insallah gereken cavapi sahada verecek bu serefsizlere
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Arama motorunda Trabzonspor'u ararken o siteyi bulmuşlar galiba.
Sitede yazan TÜRK arkadaşlar var.
Gerekirse onlarda resimler koyabilirler.
Gerçi uğraşmayada pek gerek yok.
Boşverin.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Arkadaslar ben bu siteyi kolaylikla hacken edebilirim!
Bu siteyi değilde rumların siteyi hackleTomas Jun Nickli Üyeden Alıntı
rumlarin resmi sitesini yapabiliyosan yap kardesimTomas Jun Nickli Üyeden Alıntı
Erdogdu61 Nickli Üyeden Alıntı
vallah o biraz fazla olur.. sonra yakalarlar bizi
Taraftar siteside olurTomas Jun Nickli Üyeden Alıntı
şerefsizler varya bunları kendi evlerinde oynayacağımız futbolla çimlere gömmek lazım
Siteye nasıl resim konuluyor. Bilen varsa anlatsın. Resim koyalım.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)