Takımımızın başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar 6 ay aktif futbol hayatına ara vermiştir.
Kendisine Bordomavi.Net ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizle birlikte tez zamanda aramıza dönmesini temenni ediyoruz.
Takımımızın başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar 6 ay aktif futbol hayatına ara vermiştir.
Kendisine Bordomavi.Net ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizle birlikte tez zamanda aramıza dönmesini temenni ediyoruz.
Konu ilhan tarafından (07.01.2013 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yapma be kaptan...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Geçmiş olsun Kaptan...
İnşallah biran önce iyileşip aramıza dönersin...
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...son_durum.html
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Büyük geçmiş olsun kaptan..
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Büyük geçmiş olsun büyük İNSAN geçmiş olsun KAPTAN İnşallah tez zamandda sağlığına kavuşur tekrar aramıza dönersin cesur YÜREK
Son Giray olayıyla bir gram heves kalmadı lige. Bu olaya çok üzüldüm![]()
Ama Allah korumuş, söylemekten büyük üzüntü duyuyorum ama Marc Vivien Foe gibi de olabilirdi durum. Allah korumuş.
Sahalara dönmesi zor ama kocaman yüreği ile inşallah uzuuun yıllar bizimle olur.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Sağlıklı olsunda gerekirse sahalara dönmesin yüreğiyle oynayan bir oyuncuydu inşallah düzelir bize yıllarca hizmet eder.
Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.
Allah yardımcın olsun Cesur Yürek, dualarımız her zaman seninle.
İnanıyoruz ve can-ı gönülden istiyoruz ki tekrar o kutsal formayı sırtına geçirip terinin son damlasına kadar ıslatmaya devam edeceksin. Trabzonspor taraftarı her daim yanında.
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
İnş en kısa sürede bordo-mavi forma altında tekrar görürüz
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Geçmiş olsun Giray. Futbol da bir yere kadar.. inşallah en kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşursun..
Dualarım seninle kaptan..
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Mevlam hakkında hayırlısını nasip etsin adam gibi adam giray... Allah hayırlı şifa versin... sen yeter ki sağlıklı ol oynamasan da olur...
gecmiş olsun reiz sen işini bilirsin..
kalp ritmi bozuklugu futbolu biraktiracak kadar buyuk degildir insallah,her halukarda once saglik gerisi yalan kalir ote yandan takim cok daha zor duruma dusmus oldu simdi,problem yok dense bile 6 ay oynamamis adam gelecek sezon bile kendine zor gelir
insan hayatı futbol hayatından önemlidir.en azından bu sorunu maç esnasında ortaya çıkmadı da daha kötüsü olmadı.
Dualarımız seninle geçmiş olsun kaptan
FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Rabbim Emeklerini Sana şifa olarak geri döndürsün inşallah.. Bir an önce aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz desek de Sanırım artık çok zor ve asla da böyle bir risk çok sağlıklısın oynayabilirsin dense de alınmayacak bir risk. Seni aramızda bundan sonra teknik heyette bir Trabzonspor askeri olarak görmek istiyoruz. Emeklerin için, savaşçı ruhun için o tertemiz ahlak'ın için sonsuz teşekkürler..
Bir akrabamın, arkadaşımın başına gelmiş gibi üzgünüm.. Olmadı bu kaptan!
Hem yönetim hem de taraftar olarak bizler üstümüze düşeni yapmalıyız. 'O' Trabzonsporlu Giray..
buyuk gecmis olsun..yonetime cok is dusuyor..umarim maddi manevi yaninda olurlar..
futbola devam edip etmemesi cok onemli degil..insallah sagligina kavusur..
futbolcu veya baska bir rolde surekli trabzonspor'da gormek istedigim nadir insanlardan biridir giray..
inşallah geri dönecek.
Adam sıfatını gerçek anlamda hak edenlerden biri o.
Laf olsun diye değil..
Acil şifalar dilerim.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Çok ama çok üzüldüm.
İçim acıdı, seni tekrar bu forma ile görmek dileğiyle.
#GirayKacarAyagaKalkar
Konu Doğukan Uçan tarafından (07.01.2013 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.
o kalbinin üzerindeki amblem kalbinin ilacı olacaktır seninle beraber kalbimiz sızlıyor
en kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz
ister üzerinde formayla
ister kalbinde armamızın aşkıyla
alem buysa krali sensin
Geçmiş olsun Kaptan, inşallah en kısa sürede aramıza dönersin.
Yönetim de en ufak bir hata yapmamalı bu süreçte, yoksa taraftar bunun hesabını sorar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)