Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1461 Trabzon FK

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haber61 spikeri o
    Değil üstat, Misli'nin kendi spikeri

Yorum

• Artık bu turun moraliyle 1. Lige cikarlar

Yorum

• Rakibimiz %95 Kocaelispor oldu.

Normal sezonda deplasmanda 1-1, kendi sahamızda da 0-0 berabere kalmıştık.

Haydi hayırlısı...

Yorum

• hekimoğlu'nun kadrosu sakarya ve kocaeli'nin çok önünde. bu takımın normalde lider çıkması gerekirken manisa ile aynı grupta olması şanssızlık oldu.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION]
            Rakip Kocaeli, kahretsin elendik bile... karşıda MRA var bir de
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu adam seçimi kazanmış olsa bugün Trabzonspor'un kaptanları zeki ve yumlu olurdu ayrıca takım 1.lig'de Bursa ile benzer kaderi yaşıyor olurdu. O yüzden alt liglerde kalmaları ülke futbolu adına hayırlı olur. Umarım rakipleri kazanır.(özevlatçılığı överken 40 yaşındaki adamın sırtında kendini üst lige atmaya çalıştığını da unutmayalım.)

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu adam seçimi kazanmış olsa bugün Trabzonspor'un kaptanları zeki ve yumlu olurdu ayrıca takım 1.lig'de Bursa ile benzer kaderi yaşıyor olurdu. O yüzden alt liglerde kalmaları ülke futbolu adına hayırlı olur. Umarım rakipleri kazanır.(özevlatçılığı överken 40 yaşındaki adamın sırtında kendini üst lige atmaya çalıştığını da unutmayalım.)
                Boşver onu seçilseydi şu bu olurdu falan önemli değil çıksın süperlige kadar yolu var.... he yok diyenler yarın şikeci bize düşman takımlar lige çıktığında çıt çıkarmasın...
                Hekimoğlu çıkmasın , yerine sivas eskişehir falan gelsin, gitsin son maç cücüşlere maç versin bize çomak soksun....

Neymiş Adana madana çıksın Kocaeli Sakarya çıksın da cücüşler deplasman görsün he... hepsine 3 atar dönerler, ki Sak Koc 2 saatlik yol otobüsle, deplasman olsa ne olur... gelsinler Trabzon'da duble deplasman yapsınlar fenâ mı olur
                İlçe takımlarımızın alayı süperlige çıksa keşke...
                Yok taraftar bölünür gibi saçma sapan korkak ödlek zihniyette olanlara ise akıl testi yapmalarını tavsiye ediyorum...

Korkaklığı geçtim leş zihniyet leş... eeyy x ilçemuz çıkarsa taraftar pölinur... fuşki pölinur, bunu diyen kendi pehane aray bölünmeye başka bir şey değil

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Boşver onu seçilseydi şu bu olurdu falan önemli değil çıksın süperlige kadar yolu var.... he yok diyenler yarın şikeci bize düşman takımlar lige çıktığında çıt çıkarmasın...
                  Hekimoğlu çıkmasın , yerine sivas eskişehir falan gelsin, gitsin son maç cücüşlere maç versin bize çomak soksun....

Neymiş Adana madana çıksın Kocaeli Sakarya çıksın da cücüşler deplasman görsün he... hepsine 3 atar dönerler, ki Sak Koc 2 saatlik yol otobüsle, deplasman olsa ne olur... gelsinler Trabzon'da duble deplasman yapsınlar fenâ mı olur
                  İlçe takımlarımızın alayı süperlige çıksa keşke...
                  Yok taraftar bölünür gibi saçma sapan korkak ödlek zihniyette olanlara ise akıl testi yapmalarını tavsiye ediyorum...

Korkaklığı geçtim leş zihniyet leş... eeyy x ilçemuz çıkarsa taraftar pölinur... fuşki pölinur, bunu diyen kendi pehane aray bölünmeye başka bir şey değil
                  tabi ki bende Karadeniz takımlarının çıkmasını isterim ben bu arkadaş özelinde yaptım o yorumu, yani kendisi oy toplamak için özevlatçılara selam çakarken, iş kendi takımına gelince 25 yaş altı adam oynatmamış, altyapıdan doğru düzgün oyuncu sahaya sürmemiş yoksa tabi ki Doğu Anadolu ve Karadeniz takımlarının yukarılarda olması bizim işimize gelir, taraftar bölüneceğini bende çok zannetmiyorum. Bir sürü şehir takımı var ligde anket yapsan yüzde 80'inde 3 büyüklerin hepsi yerel takımdan öndedir.

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tabi ki bende Karadeniz takımlarının çıkmasını isterim ben bu arkadaş özelinde yaptım o yorumu, yani kendisi oy toplamak için özevlatçılara selam çakarken, iş kendi takımına gelince 25 yaş altı adam oynatmamış, altyapıdan doğru düzgün oyuncu sahaya sürmemiş yoksa tabi ki Doğu Anadolu ve Karadeniz takımlarının yukarılarda olması bizim işimize gelir, taraftar bölüneceğini bende çok zannetmiyorum. Bir sürü şehir takımı var ligde anket yapsan yüzde 80'inde 3 büyüklerin hepsi yerel takımdan öndedir.
                    Şimdi oldu =)
                    Çıksın da özevlatları bizden alsın rahatlayalım ne olacak süre vermese de olur =)
                    Pttye çıksalar belki Türkmen falan oraya gider

Yorum

• 2-0 rövanşında turu geçmişiz, tebrikler

(UEFA)

Yorum

@Manu61
                        Rakip Kocaeli, kahretsin elendik bile... karşıda MRA var bir de
                        Ne olursa olsun ilk maçta gol atmalıyız. 0-0 biteceğine 2-1 yenilelim, ciddiyim
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk maç nerede ? Ve bence evimizdeki maç kesinlikle Akyazı'da oynanmalı

Yorum

İlk maç nerede ? Ve bence evimizdeki maç kesinlikle Akyazı'da oynanmalı
                            İlk maç deplasmanda, taraftar olmadıktan sonra Akyazı avantaj değil bence Kocaelispor büyük stadyumda oynamaya daha alışkın bu yüzden dezavantaj bile olabilir.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

İlk maç deplasmanda
                              0-0 bitti

(UEFA)

Yorum

İlk maç beklediğim gibi geçti, şimdi ikinci maçta MRA bu maçta hiç süre vermediği Bahattin'i başımıza bela edecektir. 26 maçta 3 golü olmasına rağmen Hekimoğlu savunmasını dağıtabilecek bir oyun tarzı var.

Umarım Hekimoğlu ikinci maçta erken bir gol bulur.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Yükleniyor...
                                X