ona cok güveniyorum...
yanlis transfer diyenlere ins. güzel cevap verir..!
ALLAH c.c yardimcin olsun...
Celalettin Koçak ile ilgili tüm yorumlar bu ba?l?kta...
ona cok güveniyorum...
yanlis transfer diyenlere ins. güzel cevap verir..!
ALLAH c.c yardimcin olsun...
yalniz iki maç saha kapatma yedigimiz de izmitte diyarbakirla oynuyoruz maçi 2-0 kaybettik celalettin in açiklamasi bu trabzonda büyüklük filan kalmamis seklinde röportajini hatirlarim umarim buraya gelirken bunlari unutup gelmistir.
kendisini pek tanimiyorum.
ama ziya hocam ne diyorsa dogrudur. onun icin güvenim ve destegim sonsuz
AtalaY_BugrA Nickli Üyeden Alıntı
al iste dakka bir gol bir!!!!!
neyseki yüregimiz çok genis, sasirmistirda demistir kerata!!!
futboluna gelince çok tanidigim bir oyuncu degil ama ziya hoca istiyorsa bir bildigi vardir deyip geçiyorum..
celaleddin saglam oyuncudur, bu arada füzeleride iidir...eh bu sene 5-6 tane zor anlarda o çaksa, 4-5 tane volkan çaksa yterde artar bile...
celaleddin'in uzun menzilli sutlarini ii takip edin derim, ayrica .pkta güzel ortalari var...
Saglam adam topçu tipi var zaten...
SOL KANATTA OYUNCUMUZ YOKTU,HATTA BI FUTBOLCU DAHA ALMALIYIZ SOLA,MALUM SAKATLIK,CEZA,FORMSUZLUK OLABILIR. YORDANOVUDA ALSAK FENA OLMAZ
bence yordanov'la yabanci kontenjanini doldurmak bize fazla lüx olur...
daha ii bir yabanci olacaksa olabilir öteki türlü bence gereksiz bir transfer olur yordi...
yodanov yabanci için lüks.. ve bence celaleddin ve volkan bu mevki için yeterli.. Allah korusun çok büyük bir sanssizlik olmazsa her ikisi de sezonu rahatlikla çikarir.. hayirlisi olsun...
iyi futbolcu gs'ye bi golu var gecen seneden malatya 2-0 geriden gelip 2-2 yapmisti 2.golude celaleddin atmisti sahane bir voleyle!
CELALETTIN
SUPER
BIR
TRANSFER
Yanlis hatirlamiyorsam o oyuncu celaleddin degil murat dumandi.adama yanlis seyler yüklemeyelim.
Bence de baska birisiydi, Celalaettin degildi.
insallah iyi transfer çikar. 1.5 trilyon para verdik (yanlis bilmiyorsam)
insallah basarili olur ve sakatlik gecirmez[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Evet Celalettin de insallah Tolga ve Volkan gibi iyi çikar simdiki görüntüsü vasat ama kaliteli oldugunu belli ediyor.Ziya hoca'nin vazgeçilmesi olacak
dünki macta ben baya begendim. adam hem gidip orta yapiyor hem geliyor defansa yardim ediyor. defansimizdaki adamlar iyilesse trabzon cok daha güclenecek.
dün aksamki maçta iyi olabilir ama dah iyi seyler bekliyoruz ondan
bu aksamki maçta en begendigim oyunculardan biriydi. ilk onbirimizin degismez isimlerinden biri olmaya aday bence. çok isabetli bir transfer olmus.
Çok güzel oynuyor diger futbolcularimiz gibi çok olumlu bir transfer.
Ilk geldigi günden bu yana bayagi ilerledi. Zamanla daha iyi olacak gibi geliyor bana. Yalniz bir korkum var. Allah vermesin su an bir problemimiz olmayan Ziya Hoca takimdan ayrilinca bu Malatyacilar bizde gidecegiz dermi acaba.... Onca emekten sonra. [img]smileys/smiley5.gif[/img]
eminyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
hiç sanmiyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)