Haydİ bee
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
62-59 yaptık ne kaldı şunun şurasında 2 dakika
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
5 sayıdan artık vermemeliyiz diyecem tecrübe lazım gerçi birazda !
Bu Sercan Topcu cok kötü oynuyor.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
beyler gibson nereye gitti bilen var mı
Bitti bu maç 66-59 1.10 saniye kaldı
yeni hoca ugurlu geldi bayagı
Giresun'un antrenörünü döver bizim taraftar...Herseye itiraz ediyor..
..
kazandık bugün ama ben takımı beğenmedim.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
bu eziklerde aynı olin edirne gibi
Zuza iyidi bugün.@Dogukan Gibson Italyada Brindiside.Brown da sirbistanda.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
giresunun 7 haftalık galibiyet serisi varmış.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
zor maç oldu rakip iyiydi !
Bize iyi serbest atis ve 3'lük atabilen bir isim sart bence.
..
taraftar müthiş ti ama yalnız ne gürültü vardı![]()
Zuza olmasa kazanamazdik, neyse kazanmak her zaman güzel.
Insallah böylede devam eder. Ama bu Giresun'daki Alex fena oyuncu ha.
..
Konu Ilelioglu tarafından (15.12.2012 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
Bugün ilk kez takimi izledim. Bu Dobie takimin basini cok yakacak gibi. Oyun kurucu oynayan adamlarda olmazsa olmaz olan basketbol bilgisi ve oyun görüsü eksik gibi. Bodoslama penetreler, olmayacak yerlere pas vermeler vs. Daha iyisi bulunabilirdi. Mesela Giresundaki Alex Gordon bundan daha iyi. Istenseydi alinabilirdi.
HY67...
sıradaki gelsin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)