Geçen sene takým satýlacak diye ayaða kalkanlarýn, küme düþmesine sadece birkaç hafta kalan bu takým için neden sesi soluðu çýkmýyor. Geçen sene deðeri 10'du, þimdi 1 bile etmez. ÝHO bu takýmýn da içine etti.
Çözüm basit, IHO ve onun gibiler takýmýn baþýnda olduðu sürece, yönetimlerimizde vizyon olmadýðý sürece küme düþsün ve bir daha da 2. lige çýkmasýn, çünkü iþ bilmezlerden dolayý Trabzonspor'a zarar veriyor.
Yalan oldu herþey...
Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþurlar. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zaman ayýrýrlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandým ya da öðrendim
"Þairin dediði gibi, ben artýk þarký dinlemek deðil, þarký söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
"Batmayacaðýna inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen deðil,inanabilmendir."
Sen Mustafa Akçay gibi;gençlere hem hoca,hem arkadaþ olan birinin kafasýný karýþtýrýrsan böyle bir projenin içine de edersin.Deðerli bir hocayý da elden kaçýrýrsýn.Daha önce yaþadýðýmýz Ahmet Özen örneði varken bu hareket gerek yoktu.Þimdi yapýlacak iþ yine gençlere eðilmesini bilen Trabzonu ve Tabzonsporu seven iyi bir taraftar hoca bulmak.
Beklemeyi bilen amacýna ulaþýr. JOSEPH DE VILLELE.
MRA kendisi açýklamýþtý geçen sezon sonlarýna doðru, artýk süper lig düþünüyorum diye.
Takýmdan ayrýlacaktý yani, deðerlendirirken bunu atlamamak lazým.
97-Yusuf Yazýcý
----------8---------
zaten belrittigim gibi as takima sadece yusuflari alacaksin
gerisini alt yapidan gelenlere göre ayarliyacaksin udrmadan saglikli bir devir daim olma mecburiyetinde
barcanin b takiminda bunu güzel takib edebilirdiniz
sorianoyu yillarca tuttular, bojan geldiigi yil kiraladilar, sonra cuenca geldiginde yine kiralandi,pesine 1 sezon daha gecirip ilk iyi teklifde ciao bella
isini planli yapacan
biz sadece yabanci kisitlamasi yüzünden normalde 1461 den yilda 1-2milyon avro bonservis kazanmaliyiz
artik eskisi gibi sadece a takima cikma veya kiralanma formülleride yok
satin oyuncuya geri alma opsiyonuda yazdirabiliyorsun
bide avrupanin büyük kulüplerinin yaptigi gibi bir iki ufak takim bulmaliyiz oyuncular yetismesi icin kiraliybilecegimiz
chelsea- vitesse
juve - bremen
oyuncunun maasini biz ödüyoruz onlar oynatir
ried, drogheda , sion sinifinda takimlar belki bir azeri takimda olur
"Þairin dediði gibi, ben artýk þarký dinlemek deðil, þarký söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)