Geçen sene takım satılacak diye ayağa kalkanların, küme düşmesine sadece birkaç hafta kalan bu takım için neden sesi soluğu çıkmıyor. Geçen sene değeri 10'du, şimdi 1 bile etmez. İHO bu takımın da içine etti.
Çözüm basit, IHO ve onun gibiler takımın başında olduğu sürece, yönetimlerimizde vizyon olmadığı sürece küme düşsün ve bir daha da 2. lige çıkmasın, çünkü iş bilmezlerden dolayı Trabzonspor'a zarar veriyor.
Yalan oldu herşey...
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Sen Mustafa Akçay gibi;gençlere hem hoca,hem arkadaş olan birinin kafasını karıştırırsan böyle bir projenin içine de edersin.Değerli bir hocayı da elden kaçırırsın.Daha önce yaşadığımız Ahmet Özen örneği varken bu hareket gerek yoktu.Şimdi yapılacak iş yine gençlere eğilmesini bilen Trabzonu ve Tabzonsporu seven iyi bir taraftar hoca bulmak.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
MRA kendisi açıklamıştı geçen sezon sonlarına doğru, artık süper lig düşünüyorum diye.
Takımdan ayrılacaktı yani, değerlendirirken bunu atlamamak lazım.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
zaten belrittigim gibi as takima sadece yusuflari alacaksin
gerisini alt yapidan gelenlere göre ayarliyacaksin udrmadan saglikli bir devir daim olma mecburiyetinde
barcanin b takiminda bunu güzel takib edebilirdiniz
sorianoyu yillarca tuttular, bojan geldiigi yil kiraladilar, sonra cuenca geldiginde yine kiralandi,pesine 1 sezon daha gecirip ilk iyi teklifde ciao bella
isini planli yapacan
biz sadece yabanci kisitlamasi yüzünden normalde 1461 den yilda 1-2milyon avro bonservis kazanmaliyiz
artik eskisi gibi sadece a takima cikma veya kiralanma formülleride yok
satin oyuncuya geri alma opsiyonuda yazdirabiliyorsun
bide avrupanin büyük kulüplerinin yaptigi gibi bir iki ufak takim bulmaliyiz oyuncular yetismesi icin kiraliybilecegimiz
chelsea- vitesse
juve - bremen
oyuncunun maasini biz ödüyoruz onlar oynatir
ried, drogheda , sion sinifinda takimlar belki bir azeri takimda olur
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)